Toto od nej nik nečakal. Daniela Peštová šokovala novým účesom, vyzerá ako svetoznáma herečka

Dana Kleinová

Foto: Profimedia

Obľúbená modelka všetkých šokovala novým účesom. Hoci by to od nej nikto nečakal, ľudia si jej nový vzhľad nevedia vynachváliť.

Článok pokračuje pod videom ↓

Danielu Peštovú každý pozná ako modelku a dlhoročnú partnerku Paľa Haberu. 53-ročná modelka je navyše populárna na sociálnych sieťach, kde pridáva fotografie nielen z fotení, ale tiež z bežného života a ľudia jej tlieskajú za to, že starne s noblesou a nebojí sa ukázať vrásky. Teraz sa však ukázala tak, ako nik nečakal, a ľudia sú v šoku.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Dala to nakrátko

Daniela najnovšie všetkých prekvapila výraznou zmenou. Všetci sú u nej zvyknutí na jej dlhé blond vlasy, a tak to bol šok, keď ju zrazu uvideli ostrihanú nakrátko. Podľa komentárov to však vyzerá, že Daniela dokáže predať čokoľvek a ľudia sú z jej nového vzhľadu nadšení, hoci niektorí poznamenali, že je to pravdepodobne len parochňa.

„Je niečo, čo vám nepristane?“ pýta sa jedna komentujúca a ďalšia sa hneď pridala: „Veľmi vám to sekne!“ Popri komplimentoch sa však v komentároch rozvírila aj debata, na koho sa Daniela s krátkymi vlasmi podobá.

„Tu vyzeráte jemne podobne s postavou Cersei Lannister z Game of Thrones,“ napísala jedna komentujúca, prirovnávajúc tak Danielu k herečke Lene Headey. To však nebolo jediné prirovnanie, ktoré sa v komentároch objavilo a väčšina sa zhodla na tom, že Daniela vyzerá s krátkymi vlasmi ako svetoznáma herečka Sharon Stone.

Medzi pochvalami k tejto zmene nechýbali ani komplimenty od známych slovenských žien a obdivný komentár zanechali Dominika Cibulková aj Andrea Verešová.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Pestova (@daniela_pestova)

Najnovšie články