Presunúť na hlavný obsah

Hailey Bieber nemala vždy postavu snov: Takto sa jej podarilo dopracovať k figúre, po akej vždy túžila

Zahraničné celebrity

Hoci je aktuálne v radostnom očakávaní, o svoju postavu sa roky poctivo stará. Ako sa jej podarilo dopracovať ku krivkám, po ktorých vždy túžila?

Krásne telo je o konzistentnosti a vlastnom presvedčení

Stačí jeden pohľad na Hailey Bieber a človek má pocit, že dokonalé telo dostala do genetickej výbavy. No nie je to úplne pravda. Aj sama známa kráska prechádzala obdobiami, kedy mala nejaké to kilo navyše.

Mohlo by vás zaujímať: Dcéra multimilionára nesedí so založenými rukami: Študentka Phoebe Gates pracuje na tom, aby bola ako jej vzor

Nikdy nebola vyslovene bacuľka, no idylické krivky dosiahla vďaka vlastnému odhodlaniu a konzistentnosti. Aká je teda jej stratégia?

Vyvážené jedlá

Známa modelka si uvedomuje, že strava je pri udržiavaní sa vo forme naozaj kľúčová. Preto jej aj ona venuje pozornosť a dáva si pozor na to, čo si položí na tanier.

"Bežný deň sú raňajky zvyčajne vajcia alebo ovsené vločky, nejaký druh zdravého proteínu alebo smoothie. Obed je zvyčajne šalát, ryba, grilovaná zelenina alebo možno sendvič. V skutočnosti nejem veľa lepku. Milujem dobrý Caesar šalát ale bez krutónov. Ak si dám cestoviny, tak len bezlepkové."

Hailey si však robí pravidelne cheat day, kedy si dopraje naozaj presne to, na čo má chuť. 

"Cheat day pre mňa znamená, že zjem prvú vec, na ktorú mám chuť. To je moje pravidlo. Takže ak sa zobudím a chcem palacinky, dám si palacinky. Ak chcem cheeseburger na obed alebo na večeru, zjem to. Ak chcem hranolky, zjem hranolky."

Obmedzený cukor, veľa vody

"Naozaj mám rada nanuky Magnum, tie sú skvelé. Ale vo všeobecnosti sa snažím vyhýbať cukru. Cukor je podľa mňa problém pre každého. No a okrem toho je základ voda. Myslím, že piť veľa vody pomáha pri udržiavaní sa vo forme. Snažím sa vypiť napríklad pár fliaš počas dňa. Neviem, koľko pohárov by to znamenalo, ale je to dôležité."

Cvičenie

Box je mimoriadne obľúbeným cvičením v Hollywoode. Herečky a modelky na neho nedajú dopustiť, keďže ide o skvelú formu kardia a silovej práce. No a krásna Hailey v tomto nie je výnimkou. Práve toto cvičenie je jej malým a osobným tajomstvom ako sa dostať do formy.  Okrem toho však miluje na hot jógu a pilates.

"Kedysi som bola baletkou, takže pilates pre mňa osobne dostáva moje telo do najlepšej formy. Veľa pohybov v pilatese je veľmi podobných tancu."

Čoskoro Hailey čaká najkrajšia životná rola, keďže sa stane mamou. No a tým, že má skvelý vkus, my sa už teraz teším na jej tehotenské outfity. 

Neprehliadnite: Dcéra najväčšieho hollywoodskeho sukničkára sa rovnako ako herec preslávila sexom: Rebélia je v nej zakorenená