Založ si blog

Kto leje oheň do ohňa?

Takže za A: Nikdy som nebol voličom Fica a nikdy ani nebudem voličom Fica. Som a budem voličom opozície a ani atentát na tom nič nezmení.

Za B: Politický názor sa nesmie riešiť atentátom, vyjadriť svoj politický názor guľkou je neprípustné a želám Ficovi skoré uzdravenie.

Rovnako platí veta A aj veta B.

Druhý v poradí kto hektolitrami lial olej do ohňa bol Blaha, ktorý sa už v prvej minúte po atentáte pasoval za vyšetrovateľa, prokurátora a sudcu v jednej osobe a obvinil opozíciu. Tretím chrobákom Truhlíkom (starší vedia čo je to za postavička), ktorý doniesol celú cisternu oleja a lial ju do ohňa bol Daňko aj so svojou hoaxerskou skupinou, ktorý idú vyhlasovať politickú vojnu opozícii. Opozícia si robí svoju prácu. Áno kritizuje vládu a hovorí svoj názor v parlamente, v online svete, na uliciach aj v EU. Robí presne to, čo robil Fico, keď bol v opozícii. Ešte raz a pomaly. Opozícia a novinári musia byť súčasťou demokratického systému. Štvrtým do partie je Eštok, ktorý tajil videá z Dankovej nehody, nevyjadril sa k videu zo známej Ficovej chaty, ale k videu s atentátnikom na policajnej stanici sa vyjadri okamžite, pretože sa mu to politicky hodilo. Pán Eštok, postrelili premiéra. Postrelil ho 71-ročný dôchodca, ktorého chránila ochranka pod vedením človeka, ktorý minulý rok o takomto čase bol civil. Áno je judista a člen Hlasu, ale ani jedno ani druhé nie je žiadna kvalifikácia na šéfa ochranky. A keď je taký odborník a profesionál, tak mal chrániť premiéra vlastným telom. Pozornejší čitateľ si všimol, že som neuviedol jednotku kto leje olej do ohňa. Áno tou jednotkou je samotný Fico, ktorý požíva na túto činnosť tankeri s výtlakom niekoľko 100 tisíc ton. Je to veľký GURU manipulácie a trieštenia spoločnosti na Slovensku. Tento názor som mal pred atentátom a mám ho aj teraz. Vietor sial a zožal búrku. Ešte raz, želám Ficovi skoré uzdravenie, ale môj názor na osobu Fica atentát nijako nezmení.

A, že vraj „padni komu padni“

28.01.2024

Dňa 26.1.2024 sa v Košiciach stala dopravná nehoda, ktorá bola zaznamenaná kamerou v autobuse MHD. Dňa 27.1.2024 bol tento záznam zverejnený. Dopravná nehoda vládneho politika Danka, ktorú takisto zaznamenala kamera MHD do dnešného dňa zverejnená nie je. Presne tak ako v komunizme mala komunistická strana vlastné ozbrojené zložky – Ľudové milície, presne tak majú [...]

A titul podržtaška roka 2023 získava…..

11.12.2023

Ešte do nedele do 13.00 hod som bol presvedčený, že svoj hlas do ankety „Podrž taška roka 2023“ pošlem pánovi Petrovi P. V nedeľu som sa ale dostal do pochybností. V relácii „Na telo“ hovoril pán Matej Š.E. o tom ako zákon platí pre všetkých rovnako. O niekoľko minút potom RF004 kritizuje NAKA, že obvinila poslanca Smeru Gašpara. Pán Matej Š.E., [...]

Stabilita? Poriadok? Sociálne istoty? Prosím vás a kde?

16.11.2023

Názov článku je parafrázou jednej zo scén českej komédie „Slunce, seno a pár facek“. V tejto scéne Škopková (Helena Ružičková) presviedča tlustého Jozefa (Jiří Ružička), že není tlustý. Tlustý Jozef je naozaj pri tele, ale Škopková, keďže sa snaží nájsť ženícha pre svoju dcéru túto realitu nevníma. Na nešťastie podobne je to na Slovensku s [...]

Grad, BM-21, ruská armáda, vojna na Ukrajine

Ruské rakety leteli až k Slovensku. Spojenecké vzdušné sily sú v pohotovosti

01.06.2024 13:36

Niektoré rakety leteli až do Zakarpatskej oblasti susediacej so Slovenskom.

Netanjahu

Netanjahu trvalé prímerie v Pásme Gazy podmienil zničením Hamasu

01.06.2024 13:11

Vojna v Pásme Gazy sa začala 7. októbra teroristickým útokom vládnuceho hnutia Hamas a jeho spojencov na Izrael.

SR Košice Hlas-SD snem predseda voľba Pellegrini KEX

Pellegrini so slzami odovzdal Hlas Šutaj Eštokovi. Poďakoval mu za koniec vojny v polícii a odklon migrantov

01.06.2024 10:31, aktualizované: 12:46

Kým Pellegrini po úspechu v prezidentských voľbách stratil post predsedu parlamentu a stiahol sa do úzadia, Šutaj Eštok sa stal ústrednou postavou vlády.

vojna na Ukrajine, výmena zajatcov

ONLINE: Zelenskyj privítal povolenie útočiť v Rusku. Moskva: Vypovedá to o miere zapojenia USA do vojny

01.06.2024 07:30, aktualizované: 14:24

Rozhodnutie uvoľniť niektoré obmedzenia týkajúce sa používania zbraní USA Ukrajinou na území Ruska je malým, ale významným krokom, píše Reuters.

peter112

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 8
Celková čítanosť: 25603x
Priemerná čítanosť článkov: 3200x

Autor blogu

Kategórie