Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Vypredaná koncertná show „Na srdci mi hraj!“ mieri na dosky amfiteátrov!

Martin Gyimesi PR článok Zobraziť galériu (3)
Martin Gyimesi (Zdroj: Na srdci mi hraj!)

Keď sa povie Karol Duchoň, tak sa okamžite každému vybavia nesmrteľné hity obrovskej speváckej ikony 70. rokov.

Poctu tejto legende podčiarkol jeden z mladej generácie operných hlasov na Slovensku, Martin Gyimesi, ktorý stvárnil Duchoňa v najpopulárnejšom divadelnom predstavení tohto roka “Na srdci mi hraj”.  Martin zapôsobil aj na dcéru Karola Duchoňa Dadu Duchoňovú „Vždy, keď sa naňho pozriem, vidím v ňom svojho otca.“

A po vypredaných zastávkach mieri hlasový odkaz velikána do Trnavy a po minulom vypredanom roku opäť navštívi aj amfiteáter Východná!

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Pripravte sa na vzrušujúci zážitok, ktorý vám rozbúcha srdce a nechá vašu dušu tancovať! Koncertná verzia fenomenálneho hudobno-divadelného predstavenia "Na srdci mi hraj!", prináša v rámci svojho turné všetky slávne hity posledného bohéma Karola Duchoňa.

Tento koncert je verziou najúspešnejšieho predstavenia tohto roku, ktoré oslovilo už viac ako 50 000 divákov. Jeho inšpiráciou bola vypredaná show v Amfiteátri Východná, ktorú navštívilo viac ako 5000 nadšených divákov.

Na pódiu uvidíte hlavného predstaviteľa Martina Gyimesiho a jeho hostí. Spolu so speváčkou Ivanou Regešovou predvedú slávne duetá, ktoré Duchoň spieval so Zdenkou Studenkovou či Evou Kostolányiovou. A ako bonus si užijeme vynikajúcu slovenskú huslistku Luciu Harvanovú, ktorá dodá hudbe ešte viac energie a vášne

Vstupenky na Predpredaj.sk.

Ivana Regešová a Vlado Valovič
Zobraziť galériu (3)
Ivana Regešová a Vlado Valovič  (Zdroj: Na srdci mi hraj! )

Nechajte sa strhnúť do víru vášne a hudobnej eufórie spolu s Rozhlasovým Big Bandom Gustava Broma, ktorý pod vedením Vlada Valoviča prináša nový život Duchoňovým skladbám. Valovič, ktorý s Duchoňom spolupracoval na takmer všetkých jeho skladbách, a dokonca bol aj jeho kapelníkom, nám predvedie zvuk, ktorý nás prenesie do éry slávy Karola Duchoňa.

"Každá nota, každý tón, každá melódia nesie v sebe kúsok Karolovej duše a vášne. Bol to nielen môj hudobný kolega, ale aj priateľ, ktorý mi dal neuveriteľné hudobné dedičstvo. Jeho tvorba žije ďalej v našich srdciach a my sme zaviazaní ju udržiavať nažive. Karol, tvoja hudba neprestane hrať!" uviedol, Vlado Valovič.

Rozhlasový Big Band Gustava Broma
Zobraziť galériu (3)
Rozhlasový Big Band Gustava Broma  (Zdroj: Na srdci mi hraj!)

Príďte si vychutnať hudobný zážitok pod otvorenou oblohou! Koncertné turné "Na srdci mi hraj!" nás zavedie do amfiteátrov v Trnave (4. júna), Banskej Štiavnici (14. júna) a Východnej (3. augusta). Lístky zakúpite na Predpredaj.sk.

Oslávte umenie posledného bohéma spolu s nami! Martin Gyimesi, Ivana Regešová, Lucia Harvanová a Rozhlasový Big Band Gustava Broma vás čakajú na nezabudnuteľnom hudobnom zážitku, ktorý vás rozžiari a roztancuje! Zarezervujte si svoje miesto už dnes a nezmeškajte túto jedinečnú udalosť!

-reklamná správa-            

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu