Toto sú recepty slovenských celebrít na šťastné manželstvo.instagram/ivetkamalachovska
StoryEditor

Vernosť, rešpekt či humor: Toto sú recepty na šťastné manželstvo podľa slovenských celebrít

16.05.2024, 12:00
Celebrity

Byť v manželstve nie je vždy prechádzka ružovou záhradou, no predsa existujú páry, ktorým to spolu drží aj po niekoľkých desiatkach rokov. Čo stojí za ich šťastným manželstvom? Na túto otázku poznajú odpoveď niektoré slovenské celebrity. Pozrite sa, aké sú ich recepty na spokojné a šťastné manželstvo.

Každá z vás pravdepodobne túži po šťastnom manželstve, ktoré nič nezlomí a vydrží až do konca vášho života. Ak svojho pravého ešte len hľadáte alebo sa nachádzate v dlhodobom vzťahu a potrebovali by ste ho nejako utužiť, inšpirovať sa môžete manželskými tipmi našich slovenských celebrít. Takto sa im podarilo vydržať spolu niekoľko desiatok rokov. 

Iveta Malachovská

Známa moderátorka Iveta Malachovská je manželkou operného speváka Martina Malachovského už vyše 30 rokov. Keďže je ich manželstvo priam ukážkové, rozhodne môže byť inšpiráciou aj pre mnohé z vás. Samozrejme, obaja si spolu prešli peknými, ale aj ťažkými chvíľami, ktoré ich však ešte viac zocelili. Podľa Ivety je vo vzťahu najdôležitejšie, aby sa partneri vzájomne rešpektovali a boli si vždy oporou. 

Gizka Oňová

Aj známa speváčka, muzikálová herečka a televízna svokra Gizka Oňová sa môže pochváliť šťastným manželstvom. Síce má za sebou už jedno nevydarené manželstvo, so súčasným partnerom Jurajom je už viac ako 44 rokov. Podľa Gizky im to stále drží najmä vďaka tomu, že si vo všetkom dôverujú, pomáhajú si a často sa smejú. Takisto tvrdí, že si manžela získala aj skvelou kuchyňou, ktorú by si zamiloval naozaj každý muž. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. máj 2024 14:17