Určite choďte voliť v eurovoľbách a pomôžte odstaviť vlastizradných progresívnych fašistov, ktorí už 6 mesiacov nerobia nič iné, len v Bruseli šíria lži a kydajú na Slovensko, aby nám zastavili eurofondy!

Médiá hlavného prúdu sú znepokojené kolabujúcou pôrodnosťou: „Vedci sú zmätení.“


Print Friendly, PDF & Email

Médiá hlavného prúdu sú znepokojené kolabujúcou pôrodnosťou: „Vedci sú zmätení.“

(Sean Adl-Tabatabai, The People’s Voice) Médiá hlavného prúdu konečne bijú na poplach v súvislosti s klesajúcou mierou pôrodnosti na celom svete a uvádzajú, že prebiehajúca kríza je „mätúca“ a predstavuje „dôvod na obavy“.

Nový článok publikovaný v novinách The Wall Street Journal zdôraznil, že prudký pokles miery pôrodnosti od roku 2020 spôsobil, že vedci sa pri hľadaní príčiny škriabu po hlave.

„Zrazu nie je dosť detí. Celý svet je znepokojený,“ uvádza sa v nadpise článku na Wall Street Journal.

Podľa portálu Infowars.com článok vysvetľuje, že globálna miera pôrodnosti sa dnes už môže nachádzať pod hranicou potrebnou na udržanie súčasného počtu globálnej populácie.

Na nasledovnom grafe je uvedený trend vývoja miery pôrodnosti podľa OSN medzi rokmi 1950 až 2021:

V USA je miera pôrodnosti najnižšia za posledných viac ako sto rokov.

Kenneth Johnson, vedúci demograf na Univerzite v New Hampshire, vysvetlil, že ak by plodnosť zostala na tej úrovni, kde bola v roku 2007, narodilo by sa asi o 10,6 milióna amerických detí viac.

Ak spojíte toto číslo s počtom potratených detí počas tohto časového obdobia a zvážite množstvo nelegálnych prisťahovalcov, ktorí v tom čase vstúpili do krajiny, demografický výkyv je ohromujúci.

„Blíži sa demografická zima,“ uviedol ekonóm Pennsylvánskej univerzity pre Wall Street Journal.

Klesajúca plodnosť sa v článku pripisuje pandémii Covidu-19, čo je pozoruhodné vzhľadom na to, že milióny ľudí sa domnievajú, že vírus bol vypustený úmyselne ako súčasť rozsiahlejšej agendy depopulácie.

Predpokladá sa, že covidové mRNA „vakcíny“ sú tiež súčasťou tejto depopulačnej agendy, pričom mnohí špičkoví lekári, vedci a výskumníci preukázali, že len doteraz zabili státisíce, ak nie milióny ľudí.

Stop Candida

V priebehu niekoľkých mesiacov od zavedenia covidových vakcín na trh informovala stránka Infowars.com o tisíckach žien, ktoré hľadali online rady ohľadne bizarných menštruačných problémoch a dokonca o potratoch po tom, čo strelili alebo boli v blízkosti niekoho, kto bol nedávno zaočkovaný.

Namiesto toho, aby médiá hlavného prúdu pokrývajúce alarmujúci pokles pôrodnosti priznali, že ľudstvo je systematicky zabíjané vládnucou triedou, tak konšpirujú a za príčiny označujú faktory ako chudoba či klimatická zmena.

(Poznámka: Kým všetky predošlé svetové vojny viedli medzi sebou štáty, v súčasnosti prebiehajúca vyhladzovacia 3. svetová vojna je iná a to zákernejšia. Dnes totiž bojujú proti sebe elity a nimi skorumpované vlády proti vlastným občanom v takmer všetkých štátoch na svete.)

Samozrejme, skutočná veda ukazuje, že nízkou pôrodnosťou trpia ženy zo všetkých ekonomických tried, nielen chudobné.

Denník Wall Street Journal opísal niektoré dôsledky klesajúcej pôrodnosti:

„Ako klesá pôrodnosť, viac regiónov a komunít zažíva vyľudňovanie, čo má dôsledky od zatvorených škôl až po stagnujúce ceny nehnuteľností.

Menej selektívne vysoké školy budú mať čoskoro problémy s naplnením tried z dôvodu poklesu pôrodnosti, ktorý sa začal už v roku 2007, povedala Fernández-Villaverde. Nemocnice v menších mestách nedokážu zostať otvorené kvôli klesajúcemu miestnemu obyvateľstvu. 

Ekonomika s menším počtom detí bude mať problémy s financovaním dôchodkov a zdravotnej starostlivosti pre rastúci počet starších ľudí a deficit pracujúcich ľudí.“

Záver

Ak bude tento alarmujúci trend pokračovať, spomínané problémy nás budú trápiť najmenej. Potom bude hroziť nie obmedzovanie služieb štátu, ale zrejme celospoločenský kolaps.

Už v roku 2010 a aj dlho predtým Alex Jones zo stránky Infowars varoval svojich poslucháčov pred Rockefellerovou agendou využívania „vakcín“ na zníženie ľudskej plodnosti.

Zbohom vysoký krvný tlak

Autor: Sean Adl-Tabatabai, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. Nevím proč jsou vědci zmatení,když je evidentní, že je to řízený proces.

  2. Médiá hlavného prúdu momentálne pôrodnosť neriešia. Non stop sa zaoberajú atentátom na R. Fica. Nuž, premiérova ochranka za veľa nestojí, keď atentátnikom je 71 ročný amatér (???). Pamätám sa, že Z. Čaputová dala vymeniť niekoľkých členov svojej ochranky, začo zožala od svojich neprajníkov vlnu kritiky. Bolo by dobre vedieť, či ochrankári najvyšších ústavných činiteľov boli po parlamentných voľbách 2023 vymenení, alebo nie. O tom však médiá a ministerstvo vnútra mlčia.

    • Tri dni nazad som mal sen – skôr sen vo sne, že bude spáchaný atentát na nejakého významného predstaviteľa Slovenska alebo nám blízkych štátov…
      Na nič je, že žiadna iná informácia v tom vsunutom sne nebola – iba to, že akoby mal odísť zo sveta východnej Európy nejaký čelný politik.
      Trvalo to dva dni než sa to uskutočnilo…- ten útok.
      Nepísal dom to nikde aby sme sa tomu vyhli.
      Inak putovať do nemocnice po takom niečom v takom stave a v takom postavení tiež nieje žiadna výhra keďže sú všade pripravení tí „správni“ ľudia, ktorí „vedia“ čo majú v takýchto prípadoch robiť.
      Tak dúfam, že sa s tým nielen zo Smeru počíta a nenechajú ho tam napospas liberálom v bielych plášťoch.

      • Miroslav Čižmár

        Liberáli dúfajú v jeho zotavenie, lebo inak budú predčasné voľby a Smer bude mať ústavnú väčšinu.

      • Israismael

        Achnaton… Na politickú angažovanosť toho strelca Juraja už na výjadzovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej upozornili niektoré denníky ,napr údajne aj tvnoviny.sk. Včerajší atentátnik bol medzi niekoľkými protestujúcimi, ktorí držali vlajku Európskej únie a transparenty ako „Ruky prečo od RTVS“ ….Video zachytáva, ako 71-ročný Juraj kričí „Nech žije Ukrajina“, „Kolaboranti, alebo zdradcovia(smer),“ či „Banda sk**vená.“ Slová „Dosť bolo Fica“ opakoval niekoľkokrát za sebou..,.Takže to bol nenavistny liberál a z tohto pohľadu extrémista akých je na Slovensku na mraky a pripravených na akýkoľvek podobny násilný čin a z časti sú to aj platení ľudia na takéto udalosti /atentáty.. (SK Antifa)

        • Isteže sa mnohí fašisti a liberáli takto samoriadia keď sú už dostatočne spracovaní a pravidelne prikrmovaní a je z nich tak vyextrahovaná spojnica medzi ich svedomím alebo aspoň logikou a tým na čom frčía. Každý liberál v nestráženej chvíli ide proti sebe ale vcelku rýchlo sa „vzpamätá“ a hneď sa poslušne sám liberálne umravní a zabudne na všetky svetlé chvíle – on ich nepotrebuje – on nadšene frčí na veľkej vlne so všetkými podobne orientovanými.
          Tu už by som ani nehľadal nejaký extra rozdiel medzi takými ako som opísal a ľuďmi pod mk ultra, vyjde to na stejno – ten ich extrémizmus.
          Každopádne to bol politicky motivovaný čin, o tom nepochybujem.
          Ale kde a kedy to presne vzniklo a kto v tom ide tak na to by nám mohla dať najskoršiu odpoveď počítam len Ruská federácia – teda skôr prehrabať sa v jej nezávislých weboch. Trocha rátam, že sa o tom vyjadrí aj V.V.Pjakin ale on tiež zoberie len v rámci dôležitých procesov ako ich súčasť.

          • Israismael

            Ak sa ukáže, že strelec bol sfašizovaný proti-ficovskými médiami u nás na Slovensku a liberálnymi politikmi z opozície, tak musí prokuratúra konať!…Jednoducho musí …

          • Israismael

            A prokuratúra musí konať aj voči tým ktorí jednoznačne šírili nenávisť …nech je to akokoľvek ..Tak som to myslel..

          • Israismael

            Tu je to presnejšie zhodnotené a vyberám pár viet z iného webu .
            Skopirovane :

            Strelec nepochybne konal pod návalom fašizačnej anti-ficovskej indoktrinácie, a ak vyšetrovanie ukáže a potvrdí, že muž na Fica strieľal z politických a nie nejakých osobných dôvodov, že by napríklad Fico niečo nepekné Cintulovi v minulosti povedal v súkromí, tak prokuratúra musí zohľadniť. Ak sa ukáže, že Cintula bol sfašizovaný proti Ficovi propagandou slovenského MSM komplexu a liberálnou opozíciou, musí niesť tento multikomplex spoluvinu.

            Nedá sa v takom prípade viniť len strelca solitérne, ale musia niesť zodpovednosť aj tie médiá a politici, ktorí proti Ficovi viedli vybičovanú ohováračskú a diskreditačnú kampaň, ktorá doviedla seniora z Levíc k takému činu.

          • Nuž, mňa napadlo, či atentátnik nebol naprogramovaný. Tvrdí sa to o atentátnikovi, ktorý zastreli 5.6.1968 Roberta Kenedyho. Jeho meno je Sirhan vishar Sirhan. Odvtedy sa metódy vymývania mozgov veľmi zdokonalili.

          • No – trestný čin je navádzanie na trestný čin. Samotné šírenie nenávisti nie je t. t. navádzanie na trestný čin – aj keď je. Volajú to sebaradikalizácia. Takže všetko je dobre vymyslené.

          • Oldo: Kenedyho vraj zastrelila jeho manželka.

      • Achnaton, v BB liberáli v bielych plášťoch neprevládaju, má to tam pod palcom v.baláž,(vekslák s orgánmi) čo je aj v komisii s kotlárom, takže smer,….

        • Vídela som archivne zábery z atentátu n a Kennedyiho ako sa pani Kennedyov hned po vystrele posúva v aute od zastreleného manžela ako myška a oedlho sa už vydáva za miliardára. kráska z budmeric °°

          • Určite je nielen Ruským tajným službám známe kto zabil Kenedyho a mnoho ďalšieho, ktoré sa verejnosť snaží odhaliť. Občas aj V.V.Pjakin hodí do placu nejakú „pikošku“ … trebárs o tom zabití Heydricha, ktorý pichal nos kam nemal a potom to celé čo nastalo bolo teda riadne upratovanie…a upratané je to až dodnes – teda pre väčšinu ľudstva. Jak o tom V.V.Pjakin hovoril ako to bolo s tým atentátom na Heydricha tak som iba kukal jak puk a takých záhad ako Kenedy či Heydricha sú stovky. Pre nás bežných sú to záhady a pre mnohých iných – dobrých aj zlých – úplná samozrejmosť tak ako keď človek vie, že na aute vzadu sú svetlá. Napríklad je zaujímavé ako je oficiálne podávaná smrť J.Palacha a ako ju podáva Nikolaj Starikov.
            Má to dve minúty a tridsať deväť sekúnd a stojí to teda za to keď potom človek zistí ako ho systém aj v tomto prípade klame.

            Nikolaj Starikov: Príbeh o Jánovi Palachovi bol prekrútený (dĺžka videa 2:39)

            https://m.youtube.com/watch?v=DHacqjh7Gxg&pp=ygURTmlrb2xhaiBTdGFyaWtvdiA%3D

    • Na Fica zaútočila organizovaná skupina
      https://www.youtube.com/watch?v=nomAGUM8fgI

    • Iba horsia jest provokacia z NATO k nuklearnomu holokastu
      Dle nove BABA Vanga 2025
      Polsko Germansko
      Ked budu saleni take k tomu Cehuni
      Loveday sa na rekonstrukciu Ukrajiny dle tpmo kolik tam zaslali zbrani ano vcetne Slovenska
      Orban je mudry
      V Prahe 7 Novembra 1990 bolo smluvene GWBusch Vaclav Havel zo Slovenska Princ Karel Swancengerg…. Ing Jan Kasal
      Ja tam bol ve Sjezdovem palaci
      Zajmove hranice Zapad Vychod z 1944 jaltska conference musi byt dodrzena
      VYCHODNI Nemesko nikdy nesmi byt cleny NATO CSFR.
      .
      BRITANIE AGENTI VYTRENOVANI V OXFORDE AKO VIKTOR KOZENY NESMI ZASAHOVAT MUSI BYT ODSTAVENY Z AKEKOLIV CINNOSTI PRO VUCHOD CSFR rozbiti

      Ako Juhoslavie Krym Oddesa
      plus Zastupci z NATO britanie ostrostrelci k vyvolavani prevratu…

  3. svatoslav butora

    Svet Ľudí vidí, že pod nadvládou Smrtihlava, ktorý ovláda Ovládateľov vlády USA a spol. a tzv.EU a spol. neexistuje dobrá a pekná budúcnosť. Preto sa rodí menej detí, lebo ich zodpovední rodičia nemajú záujem privádzať deti do kovidným myslením postihnutého sveta, v ktorom podľa koncepcie Smrtihlava a jeho divízie WEF „ľudia nemajú nič vlastniť a musia byť šťastní“….

    • Israismael

      Achnaton… Na politickú angažovanosť toho strelca Juraja už na výjadzovom rokovaní vlády v Dolnej Krupej upozornili niektoré denníky ,napr údajne aj tvnoviny.sk. Včerajší atentátnik bol medzi niekoľkými protestujúcimi, ktorí držali vlajku Európskej únie a transparenty ako „Ruky prečo od RTVS“ ….Video zachytáva, ako 71-ročný Juraj kričí „Nech žije Ukrajina“, „Kolaboranti, alebo zdradcovia(smer),“ či „Banda sk**vená.“ Slová „Dosť bolo Fica“ opakoval niekoľkokrát za sebou..,.Takže to bol nenavistny liberál a z tohto pohľadu extrémista akých je na Slovensku na mraky a pripravených na akýkoľvek podobny násilný čin a z časti sú to aj platení ľudia na takéto udalosti /atentáty.. (SK Antifa)

      • Israismael

        Nevien prečo sa môj príspevok objavil 2x a ten istý …práve prebiehala nejaká chýba na serveroch,možno preto

        • Áno aj mne tu preskakuje Bad Gateway a error a tak. Jaksi sa teraz u nás bleskurýchlo mení počasie, chcel som ísť rýlovať ale začal taký ľadový a silný vietor že na tom kopci kde mám záhradu by som nevydržal a nemienim prísť no zbytok krížov, ktoré mi ešte zostali.
          Ešte ma napadá, že to aby politik nosil na verejnosti nepriestrelnú vestu keď sa už deje to čo sa stalo R.Ficovi.

  4. Kanadská zpravodajská služba klasifikuje odpůrce genderové ideologie LGBT jako „násilnou hrozbu“

    https://aktax.cz/kanadska-zpravodajska-sluzba-klasifikuje-odpurce-genderove-ideologie-lgbt-jako-nasilnou-hrozbu/

    • Zuzana, napíš/te niekedy aj niečo iné okrem vkladania odkazov. Potvrďte, že nieste robot;.
      Pjoším, pjoším;)

  5. Co k článku dodat, asi tohle..:
    https://hrdinovesteckou.cz/files/1_4865.jpg

  6. Dedolarizace: BRICS je připraven dát dolaru vale

    https://aktax.cz/dedolarizace-brics-je-pripraven-dat-dolaru-vale/

  7. ..no, že prečo všetko len zo zdroja akta „X“.

  8. K článku – tí, čo sú zmätení nie sú vedci.

    K Ficovi
    https://www.topky.sk/cl/10/2759799/Identita-atentatnika-na-Roberta-Fica-je-odhalena–Strielal-spisovatel-Juraj-z-Levic
    https://www.topky.sk/cl/10/2759715/MIMORIADNY-ONLINE-Atentat-na-premiera-Fica-v-Handlovej–71-rocny-strelec-ho-zasiahol-tromi-ranami
    ————–
    To nie je náhoda, že sa zradikalizuje neijaký pseudointelektuuál, veď na Fica vždy útočila intelektuálna kaviareň – a tak niekto potreboval vyniknúť. Zrejme sú zúfalí a nemajú vytipované obete ako Kuciak a Kušnírová, lebo ide hlavne o rodinné zázemie – Džingischánovu dcerú si nikto nedovolí beztrestne zavraždiť! Iný aspekt – vyvolá to obranný reflex – a verejnosť môže stratiť kritický pohľad na Fica. Zároveň to môže zvýšiť ochranu politikov – čo môže skomplikovať prácu všetkým Gabčíkom. Ide o to – že psychopati strach nemajú, takže si nemyslím, že by tento atentát umravnil tých, ktorých by umravniť mal. Ale možno – nejako to spoločnosť preoseje. Teraz sú si všetci rovní. Aj predtým boli – ale teraz sú si rovnejší! Lebo zubatá.

  9. Vědci jsou zmatení? Pak to už nejsou vědci. Vrátit diplomy a šup na psychinu.
    Cit.: „amence
    zmatenost. Kvalitativní změna vědomí, při níž je postižený dezorientován, neví přesně kde je, jaké je roční období, který je rok apod. Je bezradný a chová se zmateně. Příč.: těžká celková onemocnění (těžké infekce), ateroskleróza mozku, předávkování inzulinu u diabetika vedoucí k hypoglykemii aj. Srov. demence, skleróza, delirium [a; mens]“
    https://lekarske.slovniky.cz/lexikon-pojem/amence-8

    A jak přišel autor Sean Adl-Tabatabai na to, že chudé ženy mají méně dětí než bohaté? Vždy tomu bývalo naopak. Zřejmě tento, ehmm, člověk trpí jakýmisi podivnými imperiálními předsudky nebo co. Nebo podle jména spíš post koloniálními.

  10. Ako zlyhala Ficova ochranka – v podstate s nimi vybabral jediný SBS-kár.
    https://www.infovojna.bz/article/video-ochrankari-predsedu-vlady-situaciu-nezvladli-ficov-atentatnik-zvolil-najprimitivnejsiu-formu-utoku

    Tentoraz nie Čaputová, ale Danko chce vypnúť diskusie na internete. Šalom. Takže idú si riešiť renomé a našu total control. Qui bono? No – zjavne ešte nefunguje umelá inteligencia – takže bude to takto.
    https://www.extralife.cz/jmenuji-se-fanny-kaplanova-dnes-jsem-postrelila-lenina-rekla-mlada-revolucionarka-k-vystrelum-ktere-zmenily-historii_50537
    https://www.infovojna.bz/article/video-sns-kvoli-narastajucim-vulgarizmom-a-sireniu-nenavisti-vyzyva-na-vypnutie-anonymnych-diskusii-na-spravodajskych-portaloch
    ———————–
    Takže – zabráni vypnutie internetu atentátom – alebo ide o vypnutie diskusií – pod zámienkou? Lebo zatiaľ kto sa rozhodol spáchať atentát, tak ho spáchal, a to ani netušil, že nejaký internet ešte len bude. Anarchia je a bude stále prítomná. Dnes tú anarchiu plnia médiá pod slobodou slova verejne, tak neviem, prečo sa niekto serie do diskusií. Diskusie sú lakmusom nálad obyvateľstva, a keď niekto chce odstrániť-upchať ventil papiňáku, tak mu to jebne do ksichtu. Idioti potrebujú kľudnú prácu, resp. kľud na prácu. Namiesto toho, aby monitorovali to syčanie. Skrátim – postrelili Fica – vypneme internet. Tak zrejme postrelili Fica, aby mohli vypnúť internet, a Fica postrelil – ako obvykle – profesionálny revolucionár – trockista.

    • Náhodou to môže byť zábava. Prijmú zákon o vypnutí diskusií pod článkami. Denník N, SME a Aktuality vypnú. My nie. Tí potom začnú kričať, že „Pozrite, Bádateľ nevypol!“. Lenže, keďže my súčasnej vláde v podstate nevadíme, tak to budú ignorovať. A Denník N, SME a Aktuality pôjde od jedu rozpučiť. 🙂

      • https://www.sme.sk › c › 2029922 › pozrel-si-aj-mur-narekov-ale-iba-zdialky.html
        Pozrel si aj Múr nárekov. Ale iba zdiaľky – http://www.sme.sk
        Vladimir Putin bol v stredu pri najposvätnejšom mieste judaizmu: Múre nárekov. Nestál pri ňom, ani doň nevložil modlitbu, ako to štátnici zo zdvorilosti či poverčivosti robia. Len sa naň pozeral z bezpečnej vzdialenosti. Práve bezpečnosť bola podľa zdrojo. Písmo: A- | A+ Diskusia nie je otvorená. Zdieľať.

        https://zemavek.sk/vyzenie-dankovo-uznesenie-k-antisemitizmu-knazov-z-kostolov-a-zakaze-bibliu/
        —————
        Niekto nemusí, niekto musí. Putin patrí k zásterám, Danko symbolicky prijal jarmulku. Svoju úlohu zrejme ešte nedokončil. Kontrolovanie-vypínanie diskusií ho znovu do SNR už nedostane. „Lebo medveď“. Pokus o odstránenie Fica stálo 2 životy. teraz niekomu došli zdroje – tie politické argunenty strelca na Fica sú na jednotlivca stupídne „lebo odvolali Mazáka“ – lebo Fico. To bolo čo?

        https://dennikn.sk › 3944070 › jan-mazak-konci-na-cele-sudnej-rady-odvolali-ho-pre-podozrenia-z-lustracii-sudcov
        Ján Mazák končí na čele súdnej rady. Odvolali ho pre podozrenia z …
        16. 4. 2024Dôvodom hlasovania bolo podozrenie, že Mazák nechal lustrovať vybraných sudcov. Zisťovať mal o nich informácie bez toho, že by na to mal riadny podklad. V utorok sa nezopakovala situácia z decembra minulého roka, keď na jeho odvolanie chýbal jeden hlas. Odvolanie Mazáka navrhli už v piatok popoludní siedmi členovia súdnej rady.

      • Editorial and – are you so sure?

        P.S: feedback needed..

        Thanks!

    • Neviem, ako je to staré, lebo dátum nikde. Inak nemocnica je to miesto, kde ťa zabijú bezpečne. Kladiem si otázku, ako to zmení Ficov vzťah k národu.

      https://www.facebook.com › katarina.kovacikova.tvjoj › videos › streľba-do-značiek › 7117386741679479
      Streľba do značiek | Nočné výstrely vystrašili ľudí v Banskej Bystrici …
      Nočné výstrely vystrašili ľudí v Banskej Bystrici. Muž v tmavom oblečení podľa svedkov strieľal do značiek pri Roosveltovej nemocnici. Policajti okolie areálu nemocnice uzavreli, nepustili tam autá ani trolejbusy. Zdravotníci museli zostať v budove, kým hliadky prehľadávali ulice pri nemocnici.

      Niekto tu vyrába myšlienky. Ide o riadený proces.
      Ako môže normálnemu človeku prepnúť?

      https://spravy.rtvs.sk › 2024 › 05 › co-vieme-o-atentatnikovi-ktory-strielal-na-roberta-fica-je-to-dochodca-a-amatersky-spisovatel-s-neuspesnymi-politickymi-ambiciami
      Čo vieme o atentátnikovi, ktorý strieľal na Roberta Fica?- Správy RTVS
      Dnes2024 09:25:40. Policajti zatýkajú muža po streľbe na predsedu vlády Roberta Fica na výjazdovom rokovaní vlády v Handlovej. Foto: TASR/Radovan Stoklasa. Streľba na predsedu vlády Roberta Fica bude vyšetrovaná ako pokus o úkladnú vraždu druhého stupňa. Pred domom kultúry strieľal 71-ročný muž z Levíc v momente, keď Fico …

      https://www.topky.sk › cl › 11 › 2742637 › Zmareny-atentat-na-Petra-Pellegriniho–Web-Ceskej-tlacovej-kancelarie-napadli-hackeri
      Zmarený atentát na Petra Pellegriniho? Web Českej tlačovej kancelárie …
      23. 4. 2024Web Českej tlačovej kancelárie napadli hackeri. PRAHA – Webové stránky Českej tlačovej kancelárie (ČTK) v utorok napadli hackeri. Vydali niekoľko falošných správ, pričom jedna z nich sa týkala zmareného atentátu na zvoleného slovenského prezidenta Petra Pellegriniho.

      16. máj 2024 o 15:55 I
      Bodyguard nebol na mieste, chaos áno. S českými expertmi sme analyzovali video z atentátu na premiéra

      Ochranka bola pri príchode na miesto deravá

      Čítajte viac: https://svet.sme.sk/c/23330957/bodyguard-nebol-na-mieste-chaos-ano-s-ceskymi-expertmi-sme-analyzovali-video-z-atentatu-na-premiera.html?ref=w_hlav_spr&_gl=1*1lptni*_ga*MTcyMzI1NjI3My4xNzE1ODc3MzE0*_ga_G700V8QCTX*MTcxNTg3OTc2Mi4yLjAuMTcxNTg3OTc2Mi4wLjAuMA..

      https://www.tyzdennikkoment.sk › matovic-prepiskol-milnik-ktory-sme-dosiahli-vrazdou-kuciaka
      Matovič to prepískol: Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Kuciaka
      Na otázku novinára, či si myslí, že by sa konečne mohla narušiť „pevnosť“ SMERu odpovedal spôsobom, ktorý nepotrebuje komentár: „Míľnik, ktorý sme dosiahli vraždou Jána Kuciaka a jeho snúbenice, by mohol konečne spôsobiť návrat k svedomiu poslancov Smeru.“ Matovičove nevhodné vyjadrenie zhruba v čase 35:30

  11. Vysoko vecné a odborné video Zábojníka v danej veci, ktorý celkovo zhodnotil na totálku – pos*atú akciu ochrankárov Fica (do cca 5-tej min.) a na konci videa nepoprel odpoveď na otázku Mimi Šramovej, či za Cintulom „niekto“ z tajných služieb nemohol stáť. „Nemôžem v tejto chvíli NIČ vylúčiť !“

    P.S :1 Ešte očakávam, že či atentátnika Cintulu – za pomoci jeho obhajoby – nevyhlásia za psychiatricky chorého pacienta a oslobodia ho spod obžaloby, tak ako to býva v KoZa – symptomatické u tých vrahov, ktorí zabíjajú v prospech a za záujmy Globalistov a ktorí sa sami „nestihnú“ odpraviť na Onen svet.

    P.S:2 – A ešte ma zaujíma stanovisko Redakcie, že či na základe tlačovky a žiadosti Danka (viď odkaz vyššie), existujú relevantné legislatívne páky – na webovky s online diskusiou – k povinnému uzavretiu debatného krúžku diskutujúcich, konkrétne mám na mysli v t.č. – Bádateľa?

    Vďaka za porozumenie!

    • redakcia,
      vidím, že v komente vyššie už reagujete na môj dotaz v P.S. 2 o uzavretí diskusie na Bádateľovi..
      Vďaka!

    • môj koment patril k:
      Maroš – 16/05/2024 at 17:25

    • Ešte k téme, si dovolím dať odkaz na 14:00 min. video Anny Belousovovej, ktorá – dľa môjho názoru – v t.č. pomerne – „hutne“ zhrnula – UDALOSŤ s tým, že ak Vláda SR (i bez v t.č. – násilím odstaveného – premiéra Fica), nebude KONAŤ (od cca 10:40 min.), tak sa nám tu z pozície (spoza SOROS opony) – prostredníctvom USA agenta – PS, vytvára „pomaly a isto“ – fašizoidný štát, ktorý má ambíciu vyvrcholiť v Šimečkovom Majdánku – ala Ukrajina!!

      https://www.youtube.com/watch?v=q-v_mkmvN6M&t=1s

      P.S. Nehoda – nikdy nie je Náhoda!!

      • Mudro

      • Korporátny fašizmus je prepojenie korporácií, oligarchie a vlády. Môže sa vláda oddeliť od korporácií a oligarchov? Putin stabilizoval Rusko tým, že prinútil oligarchov pracovať pre záujmy Ruska, inak im išlo o život. Na to potrebuješ silnú tajnú službu a nie naopak.

        Atentátnik bol vedený od 1980 v zväzkoch ŠtB ako záujmová osoba. Takže mohol byť niekym vydierateľný – sám infiltroval niekoľko organizácií a mal byť skôr na Ficovej strane. Podávať niekomu ruku a vytiahnuť na neho pištol – to je podlý ťah, ktorý ťa niekto musí naučiť. Tá bitka, ktorú dostal ako SBS mohla byť aj predpríprava MK Ultra. Progresívec, ktorý dostane nakladačku od feťáka predsa nebude podporovať to, čo podporuje feťákov, či? On je vôbec akýsi opačný, takže asi vypláchnutý.

        • A neviem, či si vôbec niekto dal do súvislostí fakt, že bol do Zoznamu ŠTB ako Preverovaná osoba, zapísaná dňa 15.5., že by Vesmírne sily tak zapôsobili, že i atentát vykonal dňa 15.5. (sic!)

          http://uploads.disquscdn.com/images/4fe4bde8252882dc8c89b2f1be1b867015de6cb9493510a977bf2f89986f7080.jpg

          • Veľmi zaujímavé články

            „Ochranka konala veľmi pomaly a zvláštne. Tu vidíme aj pána, ktorý si Fica nahrával z pár metrov a môže vyvratiť všetky pochybnosti, či bol atentát skutočný.“

            Video, v ktorom si chlapík v blízkosti útočníka nakrúca – policajtov? Treba si to zväčšiť na celú obrazovku.
            https://www.inenoviny.sk/zahady-v-pripade-atentatu-na-roberta-fica/

            „Keď si pozriete termín ohlásenia mítingov, tak pomerne neskoro 10:29. Pritom v Handlovej mal byť míting až 16:30. Napriek tomu bola mala skupinka ľudí v Handlovej už pred 15:00. A Fico hneď po skončeni ide rovno za strelcom, za nikým iným..ale priamo za strelcom. Kto všetko sú tí ľudia, čo tam boli? (ak ich niekto identifikujete, alebo boli ste medzi nimi pošlite nám e-mail na [email protected]). Sú tam viacerí ľudia v okuliaroch, viacerí fotia a nahrávajú, tie zábery chýbajú.“
            https://www.inenoviny.sk/fica-postrelili-cca-1500-ale-miting-mal-byt-az-1630-preco-boli-uz-o-tretej-ludia-na-namesti/
            ————————-
            Začínam mať pochybnosti. Inscenácia? Qui bono? Mňa tam zaráža výška zátarasov – ako mohol útočník strieľať cez pletivo do brucha ostrými a predtým podávať mu ruku – to by musel robiť vyššie hrude – niektoré babky majú zátarasy vo výške očí. A je zaujímavé, že ľudia nepanikária. Aj policajti sú akýsi pokojní.

          • Ešte podivnosť – Fico sa kotúlom zrútil medzi lavičku a zátaras a ostal tam ležať. A najbližší ochrankár v čiernych okuliaroch sa o to vôbec nestará a ide od neho preč.

            Na druhej strane – príliš veľký komparz aby sa prípadný fejk neprezradil. To by museli dať dohromady 100% preverené a spoľahlivé osoby. No – neviem.

            „Slováci sa modlia za Fica, naivne si myslia, že ak neprežije Fico tak sme stratení. Až taká silná je manipulácia verejnej mienky. Fico a SMER-SD vďaka tomuto atentátu výrazne posilní svoju pozíciu.“
            „Ale Fico nie je s ľuďmi, Fico je globalista a naplno ide agendu globalistov.“
            https://www.inenoviny.sk/kto-vsetko-bol-s-ficom-na-korupcnom-stretnuti-podnikatelov-a-statov-preco-sa-lud-sklada-na-taketo-protizakonne-stretnutia-za-zavretymi-dverami/

          • Eurovoľby? Agenda 2030?
            Huliak strelil medveďa. Fico predstiera atentát?
            Pandemická zmluvy sa odsúhlasí, digikoncentrák sa zavedie.

          • VIDEO: „Ficova ochranka zlyhala. Okamžite mali kričať: Zbraň! Zbraň! Zbraň! a okamžite reagovať,“ komentoval bezpečnostný expert zásah osobných strážcov slovenského premiéra, ktorí nedokázali zabrániť atentátnikovi vystreliť na neho niekoľko nábojov. Rozobral tiež jednotlivé kroky zachytené na videu a popísal, čo sa podľa neho malo urobiť inak
            17.05.2024 | 12:30 1
            Bezpečnostný expert a bývalý príslušník Útvaru rychlého nasazení Martin Svozil v spravodajskej relácii TV Nova „TN Live“ komentoval postup ochranky premiéra Roberta Fica počas podávania si rúk s občanmi, ktorí sa 15. mája 2024 pri príležitosti výjazdového rokovania vlády v Handlovej zhromaždili pred tamojším Domom kultúry. V dave sa nachádzaj aj atentátnik Juraj Cintula, ktorý predsedu slovenskej vlády postrelil do brucha a do nohy.
            https://www.infovojna.bz/article/video-ficova-ochranka-zlyhala-komentoval-bezpecnostni-expert-zasah-osobnych-strazcov-slovenskeho-premiera
            ———————-
            Tento človek analyzuje video, ktoré je oproti kolmici k davu pootočené cca o 20 stupňov a policajt v bielom zakrýva toho pána, ktorý to nakrúcal so zdvihnutým foto, ale nie k miestu činu, ale smerom von a nenakrúcal ani Fica na zemi. Čo je vzhľadom na dramatičnosť situ podivné.

        • ….Fico sa kotúlom zrútil medzi lavičku a zátaras a ostal tam ležať. A najbližší ochrankár v čiernych okuliaroch sa o to vôbec nestará a ide od neho preč…..lebo ochrankár vie že je to inscenácia a robo je ok? No neviem, a prečo ho zobrali práve do tej roosveltky? To strielanie na parkovisku je myslím z 2020 alebo 2022…

  12. Ja si myslím, že Fico je toho schopný aby zahral divadlo…a keď som včera počúval Eštoka a iných politikov ako ukľudňovali verejnosť tak som sa nemohol zbaviť dojmu, že to len hrajú.a že im neostáva – či skôr vybrali si taký scenár aby nejako ako koalícia vyzerali a zároveň šetrili čas.
    Pred začatím kovidu som mal ešte sen, že som ráno stretol Fica niekde pred nemocnicou a keď kráčal tak mi povedal: “ každý z nás ideme do svojej práce – ty nastupuješ do novej firmy a ja mám prácu zasa tu“. Počas c19 dom si myslel, že ten sen nejako súvisí s obdobím c19 ale nejak mi to nesedelo, nevedel som ako. Tentoraz mi to skôr sedí a myslím, že je schopný sa obetovať aj takto aby Globalisti odvrátili vojnu.
    Inak v tom mojom nedávnom sne 2 dnii pred streľbou na Fica mi zasa nebolo jasné prečo sa v ňom neobjavilo nič iné než akoby strohá informácia, že sa niečo chystá ako atentát a nič iné, bolo mi to divné.
    Inak ktovie či sa aj Fico nejako nestal obeťou podvodu, ťažko povedať ale len z toho ako sa správajú médiá a politici tak mi tam niečo silne nesedí. Už aj ten Lichtner z Infovojny a dokonca aj Repčok boli včera akýsi divní – akokeby boli príliš opatrní aby niečo zbytočne nekecli – byť i len nejakú nezávislú úvahu, pochybnosť ale držali sa opatrne lajny (ale to už asi preháňam s podozrievaním v ich prípade).
    No a to vyjadrenie hovorkyňe či lekárky nemocnice o zdravotnom stave Fica tak to znelo fakt jak keby jej to niekto napovedal cez slúchadlo čo má povedať…to už bolo silno cítiť nejakou habaďúrou – a cítil som z jej hlasu, že vie že pravda je nejako iná než sama hovorí alebo aspoň že nehovorí úplnú pravdu.

    • Bolo pre Maroš ohľadoch toho či to nebolo zincenované – ten útok na Fica.

    • Ďalšia podivnosť je, že mainstream uverejnil zábery, ako Fica privážajú do Roosveltovej nemocnice. Bola to osoba prikytá plachtou, nebolo vidieť kto to je, ale ako mohli byť novinári nachystaní tam skôr ako vrtulník a ako vedeli, že práve tam? Ak nepoužili ilustračné zábery z inej udalosti.
      https://www.aktuality.sk/clanok/1ACvNBV/atentat-na-roberta-fica-v-handlovej-premier-uz-je-po-dlhej-operacii-v-stabilizovanom-stave-utocnika-zadrzali/

      • Televízie majú tímy v každom väčšom meste, takže keď sa dozvedeli, že Fica vezú vrtuľníkom do Banskej Bystrice, tak tam novinári mohli doraziť doslova do pár minút.

    • pre Achnaton a spol.
      Fico by bol schopný zahrať divadlo a nechal sa sám zastreliť, sen o Ficovi a o Matovičovi sa ti nikdy nesnívalo? Môj sen by mohol byť, Matovič vymyslel z večera do rána ďalšiu atómovku, ďaľšie testovanie, obmedzovanie slobody, no strašný sen o tom že tu bude vládnuť na veky.
      No nie, mne sa taký sen nesníval, pretože by to bol len výplod mojej fantázie, ktorý nemá s realitou nič spoločné, nie sú dôkazy a ostatné by bolo len v rámci konšipirácii.

      • Odvtedy od štátneho prevratu keď proamerický Dzurinda s proglibalistickým Ficom na námestí zachraňovali Markízu sa Fico nezmenil a je rovnaký.
        Vtedy mali „Nadnárodní“ inú predstavu ako V. Mečiar o tom kam má a kam nemá smerovať Slovensko.
        A odvtedy ma ani jeden jediný krát Fico nepresvedčil keď kedykoľvek hovoril na národnú nôtu alebo o zlom Západe či o Červenej armáde! Všetko je to z jeho strany len hra a divadlo – Globalistické divadlo! On nemá taký vzťah k Červenej armáde a Rusku ako sa naivným môže zdať (ani Danko nemá taký vzťah ku Slovensku ako to môže vyzerať ale musí to tak hrať na národnú nôtu). To že sa Fico toho divadla zúčastnil ešte neznamená, že rozhoduje o jeho celkovom scenári.

        • Achnaton, nikdy sa nedočkáme my ani ďalšie generácie niekoho božského s gloriolou nad hlavou, bez chýb, vždy tu bude niekto za a proti. Dokonalého človeka niet. Čo sa týka Markízy, Fico bol vtedy mladý a priznal že urobil chybu. Slováci sa nechali zburcovať za záchranu Markízy, Anna G. myslím že bola tribúnom a pritom šlo o konflikt P. Rusko -Kočner. Vtedy ľudia ešte verili a dôverovali že ide dobrú vec.
          Môj názor- máme slobodné demokratické voľby, rešpektujme víťazov, je to voľba ľudí o ďalšie 4 roky to môže byť inak. Nenávisť je veľmi zlá vlastnosť, ničí človeka samého a prenáša sa aj na celú spoločnosť.
          Či má vzťah k Rusku alebo nie, diplomacia je diplomacia, city a vťahy tu nepatria. Danko, ten sa snaží o viac ako získal percent vo voľbách, radšej nekomentujem.
          Nič v zlom Achnaton, počas nežnej si ľudia sľubovali lásku, kde je a kde sme sa to dostali? Dokázali sme sa zjednotiť( aj keď nie všetci) proti matovičo-hegero-odorovskej vláde, ktorá dokázala z ľudí urobiť poslušné ovce (testovanie) ale zrazu sa o objavili progresívci, ktorí sa vyjadrili že nedovolia aby tu vládol Fico, burcujú národ do ulíc, Matovič sa vyjadril že on tu bude vládnuť naveky-vzdal sa už svojho sna? Avizované bombové útoky na školy, máme sa báť o svoje deti a chodiť po ulici?

          • Ja netvrdím, že Fico nebol postrelený ale to že je schopný zahrať divadlo a tiež to že nie je osobne citovo naviazaný na Slovákov, je to taká Merkelová v nohaviciach. A to že Fica berú mnohí ako vlastenca tak to je ich slepota keďže nechápu že Globalisti likvidujú/preformátovávajú svoj projekt zvaný Západ na čele s USA.
            A čie ruky na to používajú? Naše ruky – pronárodné sily a to jak ruky úprimných národovcov tak aj tých falošných „národovcov“.. takže sa tá Globalistická protiamerická agenda tlačí pod plášťom národovectva a tradičných hodnôt. Nerobia to pre nás ľudí ale našimi rukami. A keď píšeš, že nikto nieje dokonalý tak to kto je aký – kto je vnútri rovnaký ako sám navonok hovorí tak to je v dnešnej dobe sakra dôležité pretože cieľ, ktorý sleduje môže byť iný než sa môže zdať. Nespoliehať sa teda na našu vládu ako na protizápadnú a pronárodnú keď majú plné huby vlastenectva a planétu Zem momentálne zachraňujú pred jadrovým konfliktom svojimi kladnými vyhláseniami na adresu padlých záchrancov zo Sovietskeho zväzu na Slavíne. Áno, Postreh, to je tá diplomacia, manévrovanie len preto aby sme oslabili sionneokonov, ktorí nás tlačia do jadrovej skazy. Ale nieje to jednanie z úprimnosti ale z vypočítavosti. Veď čas ukáže nakoľko Fico stojí na strane ľudí a nakoľko na strane Globalistov potápajú Západ a hegemóniu USA.

  13. Achnaton
    Bolo by férové aby si miesto kritiky napísal polstránkový návrh na riešenie, ak sa nemá veriť legitímne zvolenej vláde R. Fica, ktorému želám skoré uzdravenie.

Pridajte komentár

*