Biele nohavice musíte mať v šatníku: 5 spôsobov, ako ich nosiť!

Každú sezónu sa v našich šatníkoch objavujú nové trendy. Niekedy je však ťažké sa v nich orientovať a nevieme ich skombinovať s ďalšími kúskami. Existuje však kúsok, ktorý skombinujete doslova na tisíc spôsobov. Tým sú klasické biele nohavice!

 

S jarným trenčkotom

Chcete pôsobiť štýlovo, no zároveň nie vyzývavo? Tak skombinujte biele nohavice s najtrendovejším zvrškom a to klasickým trenčkotom v béžovom odtieni. Takúto kombináciu vynosíte do práce s lodičkami, s teniskami na potulky mestom, či nákupy. Béžovú s bielou však môžete rozbiť aj čiernymi akcentmi a to v podobe topánok, kabelky, či opasku.

S prúžkami

Biele nohavice sú skvelým základom, ku ktorému môžeme pridať vrchný diel rôznych farieb, textúr, či potlačí. Ak chcete vyzerať ako šarmantná Francúzska, na vrch zvoľte tričko s pásikmi. To môžu byť v klasickej čiernej, ale tiež námorníckej modrej verzii. Skvelou voľbou je aj prúžkovaná mikina v oversize strihu, ktorá biele nohavice skvelo oživí.

S oversize svetrom

Pohodlie v móde je posledné roky na piedestály a práve preto v nej dominujú nadrozmerné strihy a príjemné materiály. Preto neváhajte ku klasickým bielym nohaviciam zvoliť oversize sveter. Ten ešte istotne oceníte počas chladnejších rán, či večerov. Sveter voľte v neutrálnych odtieňoch, alebo nechajte vyniknúť farby od nežných pasteliek, až po elektrizujúce tóny fialovej, či oranžovej. Vytvoriť môžete aj monochrome look a to tak, že k bielym nohaviciam zvolíte sveter rovnakej farby.

S bielou košeľou

Biele nohavice a biela košeľa by mali tvoriť základ šatníka každej ženy. Tieto prvky môžete skombinovať aj spolu, no ak nechcete pôsobiť nudne, skúste biely look doplniť zaujímavými doplnkami. Opasok vám spraví veľkú službu, no zvoliť môžete aj farebné šperky, či pokrievku hlavy.

So športovými kúskami

Milujete športovú módu, no tepláky sa vám už zunovali? A čo tak vyskúšať biele nohavice? Tie v užšom strihu skombinujte s oversize mikinou, šiltovkou a teniskami. Trendy sú však aktuálne aj biele cargo nohavice. K nim si oblečte už len crop top, voľnejšiu košeľu a môžete vyraziť v štýlovom športovom outfite do ulíc!

Text: Michaela Miňová
Foto: freepik.com, pinterest.com