Kultúra

Rytmus a Jasmina odhalia svoje súkromie: Chystajú vlastnú REALITY ŠOU!

Prominentný pár pred časom oznámil, že pripravuje vlastnú reality šou, vďaka ktorej diváci nahliadnu do súkromia ich rodiny. Dnes sú už známe prvé detaily.

Ilustračný obrázok k článku Rytmus a Jasmina odhalia svoje súkromie: Chystajú vlastnú REALITY ŠOU!
Zdroj: Instagram.com/jasmina_alagic

Moderátorka Jasmina Alagič a raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský odhalia svojim fanúšikom kus súkromia.

Vlastná reality šou

„Priatelia, je to tu! Dnešným dňom ja, Paťo, naša rodina, naši najbližší priatelia strácame možno kus súkromia, ale ideme sa približovať viac ako kedykoľvek predtým. Od dnes sa stávate, ani neviete v akej veľkej miere, súčasťou našich životov. Budete s nami všade,“ povedala ešte začiatkom februára Jasmina, ktorá na Instagram natočila video. „Teším sa, ale mám z toho aj stres…Musím si dávať extrémny pozor na pusu, ale teším sa. Tak ako chceli ľudia spoznať Paťa a Jasminu, tak ako inak ako takto?“ dodala.

O čo vlastne ide? Prominentný manželský pár pripravuje reality šou!

Spoznali sme termín

Ako informoval portál Topky.sk, nová šou by mala prísť na obrazovky začiatkom budúceho roka. Za projektom je Gabriela Drobová Ruman, ktorá je riaditeľka módnej televízie a zároveň priateľka Jasminy a Patrika. „S Jasminou sme sa o takomto projekte rozprávali už dva roky a povedali sme si, poďme do toho, už je ten správny čas,“ prezradila.

Manželský pár si spočiatku prísne strážil súkromie. „Tento rok oslávia piate výročie svadby, ich vzťah je na úplne inej úrovni. Veľmi som cítila, že chcem ukázať ľuďom, akí sú naozaj. Je nejaká predstava z médií, no aký majú oni vzťah, ako sa navzájom podporujú, to nech ľudia vidia,“ vraví producentka.

Už februárové oznámenie vyvolalo rozporuplné reakcie. Niektorí fanúšikovia tento počin prirovnali k slovenským „Geissenovcom“, ďalší zase narážali na fakt, že dvojica najprv nechcela ukázať syna Sanela, no teraz s nimi budú kamery na každom kroku.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM