Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Návrhárka Lýdia Eckhardt o nákupe oblečenia: Škoda, že TOTO tie predavačky hovoria ženám!

Lýdia Eckhardt
Lýdia Eckhardt (Zdroj: FB/Lýdia Eckhardt)

BRATISLAVA – Už sa to blíži! Hovoríme o módnej prehliadke Lýdie Eckhardt, ktorá sa bude tentokrát niesť pod názvom Na kus reči. Okrem slov nás však pohladia najmä jej módne skvosty.

Lýdia Eckhardt je známe svojimi módnymi prehliadkami, ktoré poriada vždy na jar a na jeseň. Májová prehliadka pod názvom Na kus reči predstaví asi 80 modelov, ktoré sú výnimočné aj tým, že sú vhodné naozaj pre každú ženu. Lýdia dokonca dokázala jemne zmeniť – ona tomu hovorí posúvať - vkus žien, teda ponúknuť jej iný pohľad na samú seba a to, čo im pristane: „Ja prinútim tie ženy, aby si to priložili, obleikli a tým, že cítia tú slobodu, že nemusia si to kúpiť, tak sa zrazu posúvajú. Aj v dĺžkach, aj v strihoch. Naozaj to vidím aj ja na sebe, že nazaj si tu veľakrát niečo oblečiem, čo by som ja určite v živote v obchode ani nechytila do ruky a zrazu je to dobré“.

Prehliadka sa v Bratislave koná v piatok 17. mája, ale ešte v stredu predtým má už tradičnú takzvanú „generálku“ v hoteli Kaskády: „Tam sa všetci tešíme, lebo to je taký objímajúci hotel,“ hovorí ikona slovenskej módy. Návrhárka zároveň prezradila aj to, že po prehliadke čaká všetkých divákov úžasné prekvapenie. Aké? Dozviete sa vo videu.

Návrhárka Lýdia Eckhardt o nákupe oblečenia: Škoda, že TOTO tie predavačky hovoria ženám! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: Lýdia EckhardtMódna prehliadkaKaskádyPrehliadka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu