Ste v zahraničí a neviete pozerať hokej? Tu je jednoduchý spôsob, ako sa k nemu dostať

Nenechajte si ujsť

Andrej Cvik
Andrej Cvik
Mám 23 rokov a moje 4 najobľúbenejšie veci na svete sú káva a moje dve mačky. A tá štvrtá je tajná.

Ako pozerať MS v hokeji aj mimo SR?

Hokejové Majstrovstvá sveta sú v plnom prúde a pri včerajšom senzačnom víťazstve Slovenska nad USA dokonca padol aj historický rekord v dátovom toku na našom území. Slováci o hokej opäť prejavujú veľký záujem, nie každý si však môže zápasy nášho tímu užiť. Smolu majú diváci žijúci v zahraničí, ktorí sa k priamym prenosom ani záznamom oficiálnou cestou nedostanú.

Vysielateľ, ktorým je skupina JOJ Group, totiž obsah v zahraničí kvôli zmluvným podmienkam nemôže šíriť. Existuje však spôsob, ako sa k hokeju dostať aj mimo SR. Okrem trojice kanálov JOJ, Plus a Šport skupina JOJ Group hokejové prenosy ponúka aj vo svojej službe JOJ Play.

slovensko hokej
Zdroj: HockeySlovakia.sk

Existuje jednoduchý trik

Streamovacia platforma je používateľom v základnej verzii dostupná úplne bezplatne, stačí na nej mať zaregistrovaný účet. Aj v tomto prípade je síce sledovanie mimo SR kvôli geoblokácii nedostupné, to vie ale vyriešiť krátky mail zaslaný na podporu služby. Tá následne divákom sprístupní obsah JOJ Play aj mimo SR, a to dokonca v priebehu niekoľkých minút.

V správe pre podporu stačí ozrejmiť situáciu, spomenúť, že účet bol registrovaný na Slovensku a požiadať o jeho sprístupnenie aj v zahraničí. Netreba dokladať žiadne potvrdenie, podpora JOJ Play na základe žiadosti automaticky odomkne obsah pre daný účet aj mimo územia SR. Podporu je možné kontaktovať na support.play@joj.sk. Divák sa následne dostane v zahraničí nielen k priamym prenosom hokejových MS, ale tiež celkovej knižnici služby.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -