Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Nešťastie na MS v hokeji: Desivá NEHODA českého komentátora... Skončil s VÁŽNYMI zraneniami!

(Zdroj: ČT šport)

PRAHA - Ďalšia obrovská smola na ceste! Svet aktuálne žije Majstrovstvami sveta v ľadovom hokeji. Tie sa tento rok konajú u našich západných susedov. Šampionát však v týchto dňoch poznačilo veľké nešťastie. Hokejový odborník a komentátor Milan Antoš mal totiž dopravnú nehodu. Skončil s vážnymi zdraneniami!

Ako informuje iDnes.cz, nehoda sa stala ešte v nedeľu. Komentátora zrazilo auto pri ceste z O2 arény, odkiaľ vyrazil na skútri. Incident sa stal po zápase Rakúska so Švajčiarskom. Milan Antoš skončil s vážnymi zraneniami, má niekoľko zlomenín, no je mimo ohrozenia života. „Bude v poriadku, len už nebude komentovať zvyšok šampionátu,“ vyjadrila sa hovorkyňa Českej televízie Vendula Krejčová.

To nie je jediná nehoda, ktorá zasiahla MS v hokeji. Nehodu mal aj jeden z redaktorov, ktorý sprevádza šampionátom. „Na in-line korčuliach sa zle potĺkol aj reportér Michal Dimitrov. Pre ČT logistické problémy. Ale hlavné je, nech sú obaja v poriadku,“ informoval na sociálnej sieti X redaktor iSportu.cz Zdeněk Janda. 

Viac o téme: Milan Antoš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu