Aktuálne: Výhra nad USA zbúrala slovenský internet, padol historický rekord

Nenechajte si ujsť

Adam Martiš
Adam Martiš
Mám 24 rokov, vyštudoval som mediálnu komunikáciu a som milovníkom filmov, seriálov, hier a popkultúrneho obsahu. Zaujímam sa aj o technológie, hudbu, módu či šport – celkový rozhľad je u mňa na prvom mieste.

MS v hokeji a rekord slovenského internetu

Slovenské peeringové centrum dosiahlo nový maximálny tok dát. Rekordnou hodnotou je číslo 735 Gbit/s. Historické čísla dátovej prevádzky internetu v našej krajine, ako inak, zaznamenali počas zápasu Slovenska proti USA.

V ňom naši hokejisti vyhrali po predĺžení 4:5. Posúvanie rekordných hodnôt však ešte určite neskončilo. Nové maximá môžu padnúť aj ďalšie dni šampionátu, kedy si Slováci budú chciet pozrieť, ako sa darí našim hokejistom v rekordných počtoch.

internetove prehliadace
Zdroj: redakcia REWIND.sk, Unsplash, PNGWing

Čo je to SIX?

Slovenské peeringové centrum SIX je neutrálny bod, kde si telekomunikační operátori, poskytovatelia internetových služieb, poskytovatelia obsahu, vysielatelia ako i ďalšie subjekty vymieňajú sieťovú prevádzku.

SIX je prevádzkovaný na pôde technických univerzít v Bratislave a v Košiciach, ktoré garantujú nezávislosť peeringového centra a zabezpečujú rýchlu implementáciu moderných techológií do praxe – pričom nie sú v konkurečnom postavení so žiadnym členom SIXu.

Mohlo by sa ti páčiť

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- REKLAMA -

Najnovší obsah

- REKLAMA -