Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Svetoznámy jasnovidec Edgar Cayce predpovedal, že rok 2024 bude rokom prebudenia a transformácie


Print Friendly, PDF & Email

Svetoznámy jasnovidec Edgar Cayce predpovedal, že rok 2024 bude rokom prebudenia a transformácie

(Baxter Dmitrij, The People’s Voice) Svetoznámy americký „spiaci prorok“ Edgar Cayce (1877 – 1945) mal pre rok 2024 odvážne predpovede, podľa ktorých to bude „rok transformácie v boji medzi globálnymi tyranmi a ľuďmi lásky a slobody“.

Edgar Cayce, takmer nemý mystik z Kentucky, poskytol viac ako 14 000 zdokumentovaných proroctiev širokému spektru ľudí, vrátane celebrít ako Harry Houdini, Thomas Edison, Woodrow Wilson a Marilyn Monroe.

Predpovedal tiež udalosti od znovuobjavenia Atlantídy, vypuknutia Druhej svetovej vojny až po pandémiu covidu a vzostup Putina.

Jeho rôznorodé a neuveriteľne presné predpovede mnohých zaujímajú už celé desaťročia.

Podľa Edgara Caycea rok 2024 predstavuje kľúčový moment v dejinách ľudstva, keď dôjde ku kolektívnemu prebudeniu, ktoré posunie naše chápanie reality a naše miesto v nej.

Cayceho vízia naznačuje, že toto prebudenie povedie k osvietenejšiemu prístupu k životu, kedy sa súcit, porozumenie a hľadanie hlbšieho poznania stanú ústrednými bodmi našej existencie.

Tu je zhrnutie toho, čo podľa „spiaceho proroka“ prinesie rok 2024:

1. Globálne prebudenie. Cayce prorokoval, že v roku 2024 sily svetla konečne prekonajú temnotu, ktorá prenasleduje ľudstvo už celé desaťročia. Zrodí sa epocha kolektívneho chápania našej reality a nášho miesta v nej.

2. Osvietený prístup s láskou a súcitom nahradí doktrínu „globalistických tyranov“.

3. Na svetlo budú vynesené pozostatky starovekých civilizácií, čím sa zmení naše chápanie ľudskej histórie na Zemi. Edgar Cayce tiež varoval pred umelou inteligenciou a jej nekalým používaním, ktoré zamýšľajú tí, ktorí sú na pozíciách moci.

4. Objavia sa autentické ekologické životné postupy v súlade s prírodou, ktoré nahradia globalistickú agendu uhlíkových daní, elektromobilov a globálnych 15-minútových miest pretláčených tými, ktorí pracujú na ovládnutí globálnej populácie.

5. Globálne klimatické otrasy budú pokračovať, no nebudú sa odohrávať tak, ako tvrdia globalisti. Cayce predpovedal, že v Atlantickom oceáne môže dôjsť do roku 2025 k posunom (zrejme myslel kolaps teplého Golfského prúdu) a európska klíma sa presunie do ďalšej doby ľadovej. Tuto je hodné poznamenať, že „atlantický posun“ NIE JE spôsobený človekom, ako to tvrdí istá štúdia.

6. Duchovný a medicínsky pokrok sa uskutoční tak, že tieto dve veci sa prepoja. Všimnite si, že Gatesove globálne „pokroky“ v oblasti vakcín sú metódou kontroly a dohľadu nad obyvateľstvom, nie liečebnou metódou.

Ako vyliečiť štítnu žľazu

7. Dôjde k zmene globálneho vedenia, keď ľudia odstránia starú gardu od moci, a objavia sa noví vodcovia na základe tradičných hodnôt, vrátane spirituality a jednoty. Tieto nové elity vytlačia skompromitovaných globalistov ako Biden, Trudeau a Macron, ktorí v súčasnosti formujú globálne udalosti.

8. Objavia sa aj nové zdroje energie alebo sa znovuobjavia zdroje energie, ktoré boli dlho potláčané tými, ktorí riadia svet.

Pozrite si nasledujúce video (v angličtine):

Kto bol Edgar Cayce?

Edgar Cayce sa narodil 18. marca 1877 na farme v kresťanskom prostredí južného Kentucky rodičom Leslie a Carrie Cayceovým.

Ako dieťa prejavoval nezvyčajné schopnosti, napríklad videl duchov a dokázal spaním na knihe sa naučiť celý jej obsah. Tieto schopnosti sa nakoniec vyvinuli do jeho svetoznámeho daru neuveriteľne presného jasnovidectva.

Na nasledujúcej fotke je Edgar Cayce na rukách svojej matky, vedľa otec a brat Carrie:

Cayce zistil, že sa dokáže dostať do tranzu a preniknúť do poľa univerzálneho poznania, respektíve vedomia, ktoré mu umožnilo diagnostikovať a navrhovať liečbu komplikovaných chorôb, poskytovať špecifikácie pre pokročilé technológie a dokonca študovať záznamy ľudskej duše v mnohých inkarnáciách.

Počas svojho života poskytol viac ako 14 000 zdokumentovaných proroctiev. Poznatky a odborné znalosti, ktoré sa v nich nachádzajú, naďalej poskytujú poradenstvo a pomoc ľuďom na celom svete.

Vyslúžil si prezývky ako „spiaci prorok“ či „otec holistického zdravia“. Jeho práca je všeobecne považovaná za významný príspevok k hnutiu New Age v 70. a 80. rokoch 20. storočia.

Ako znížiť cholesterol a vyčistiť cievy

Autor: Baxter Dmitrij, Zdroj: thepeoplesvoice.tv, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. mariankosnac

    Sluneční erupce, geomagnetické bouře a upgrady DNA, známé projevy duchovní evoluce. Z Vesmíru přicházejí vlny kosmické energie, aby harmonizovaly a pozvedly naši DNA. Nikdo přesně neví, jaké budou výsledky. Některé velmi divoké alternativní teorie dokonce zmiňují, že pak lidé budou vidět ve tmě, komunikovat telepaticky a umět fotosyntetizovat jako rostliny. Co je na tom pravdy, ukáže jedině čas, nicméně události jako sluneční erupce a elektromagnetické bouře mohou mít významný vliv na lidi: mentální, emocionální, fyzický i duchovní. Ale takých hovadín už bolo predpovedaných, tak uvidíme, či niečo uvidíme…
    https://aluska.org/duchovni-vliv-slunecnich-erupci-a-geomagnetickych-bouri/

  2. „Vyslúžil si prezývky ako „spiaci prorok“ či „otec holistického zdravia“. Jeho práca je všeobecne považovaná za významný príspevok k hnutiu New Age v 70. a 80. rokoch 20. storočia.“ – to je sprostá kompromitácia! Ja mám Cayceho naštudovaného!

    To Badatel má významný príspevok k hnutiu New Age! Fuck!

    • Treba tiež povedať, že v súčasnosti pokračovateľom Edgara Cayce je David Wilcock, ktorý o sebe tvrdí, že je reinkarnáciou Edgara. Stačí sa pozrieť a… niečo na tom pravda môže byť. David ide v stopách Edgara Cayce to je isté.

  3. Treba brať s rezervou časové údaje predpovedí Edgara Cayceho. Temer všetko, čo povedal sa stalo, ale čas nebol úplne presný. Aj naše preklady neboli úplne presné. treba si prečítať originál v angličtine. Tí čo to prekladali, nerozumeli úplne tematike.

    Ale plus mínus autobus chlapík mal skvelé napojenie do „databázy“

    Zaujímavé info poskytol. Cca 30 knižiek.

  4. Huliak si spravil predvolebnú kampaň do europarlamentu. Zastrelil jedného jediného medveďa. Od volieb o streľbe medveďov nebolo ani počuť.

    • Dnes som čítala, že už i v Kálnici a to je pri NM/V . pobehoval medveď a kážu ľuďom, aby sledovali v lese (napr. v rámci zberania hríbov) stopu a trus medveďa, aby sa vyhli stretu s ním, čo sa mi už zdá fakt – „Rada nad Zlato“..

      P.S: Napadlo ma, že keby chcel ostať medveď celý i človek nezranený, že či by ich nemohli najskôr strelou uspať, naložiť (nejakým UNC) do adekvátneho auta a previezť do ZOO (Bojnice, Bratislava, Košice..)

      V SK – zrejme nezrealizovateľné..

      • mariankosnac

        Uspať a vyvoziť smer východ – napríklad na takej Ukrajine je miesta dosť. Taký medveď keď sa vycvičí odmala, môže aj pomáhať vojakom a s nimi popiť a pofajčiť.
        https://www.topdesat.sk/2023/11/25/wojtek-medved-ktory-sluzil-armade/

        • mariankosnac,

          „mierne“ sme – v rámci komentu Rumcajza – od jasnovidca Edgara Cayceho odbočili – ku vzornému „vojakovi“ – medveďovi Wojtekovi, ktorý možno po skončení II. WW obdržal od svojho veliteľa i Rád bieleho medveďa..

          P.S. A vidíš, ako veterán skončil i tak v ZOO v Edinburgu..

        • Prečo na východ? Radšej na „európsky západ“, kde žiadnych medveďov nemajú. V minulosti ich tam bolo tiež dosť, ale ich vyhubili. Ani vo Švédsku (južná, zalesnená časť) medveďov nechcú. Na Slovensku by najradšej kvôli nim opozícia urobila majdan.

          • mariankosnac

            Na európskom západe ani vo Švédsku medveďov nechcú. Chudáci migranti sa boja medveďov.

          • Medvede treba zlikvidovať, vyhladiť – nie sú ani súčasťou našej kultúry, symboliky. Je to nebezpečný blbec v lese.

      • Huliak bol zvolený na to aby strieľanie umožnil, nie aby vytiahol zo záhrobia SNS.

      • Lunalinda

        Proč by ho měli uspávat a vozit do ZOO? Vám nedošlo, že se vysazuje divoká zvěř zpět do přírody, aby obnovili rovnováhu, protože až nebudou, dle jejich přání lidé, tak někdo musí udržovat v mezích lovnou zvěř, aby se nepřemnožila a odstranili vadné kusy. Tak to bylo dávno před námi.

        • lidi jsou taky lovná zvěř. Taky se přemnožili,ale vadné kusy přestali odstraňovat. Jak to tak asi může dopadnout.

        • U nás je medveď premnožený, pretože nemá predátora, ktorý by sa pričinil o rovnováhu v prírode. Lesy sú vydrancované zberateľmi lesných plodov, medveď je všežravec (nie vegetarían ako tvrdil Budaj) teda živí sa drobnými zvieratmi a stavá sa že môže byť aj kanibal. Preto ak medveď nemá predátora, ktorý by požieral neho na rade je človek aby sa postaral o jeho elimináciu. V našich lesoch nemajú dostatok potravy preto ich to ženie bližšie k obydliam.
          A toto mi je trocha, do smiechu kdesi napísali: že – ak už k stretu s medveďom dôjde, treba sa správať s rešpektom. Nikdy neutekajte, len pomaly ustupujte. Nerozprávajte sa s ním, ani mu nepozerajte do očí, odporúčajú.
          Nech to skúsia tí ochrancovia a spol. či radšej nezoberú nohy na ramená od strachu…….

          • neutečú, bo sa poseru. Áno, medvede treba úplne vyhladiť, aj svojpomocou!!!“!!!!

          • .. alebo nasadiť tygra usurijského, ten by to zvládol…a potom keď medveďov vyhladí tak potom už len zavolať nejakého Sandokana aby sa s tygrom vysporiadal a keď bude po všetkom tak ho potom postaviť do čela PS….safraforte, to je teda wilderizačná tragikomédia jak remeň! Jak dokáže na nejaký medveď zhovadiť politika – nováčika a v podstate všetkých čo s tým majú čokoľvek dočinenia keďže s tým nejde kvôli nedonosencom pohnúť.

    • Huliak má o.i. v NR SR relevantnú úlohu.
      Sediac v pléne úplne na najvyššom „poschodí“ – v rámci hlasovania – ukazuje palcom👍 👎, ako má koalícia správne hlasovať, lebo majú to na „fest“, niekedy 77, v lepšom prípade 78-poslancami im prechádzajú zákony.

      P.S: Takže – keby sa napr. dnes pri odvolávaní Šimkovičovej, alebo Dolinkovej – nebodaj „ktosi“ pomýlil, tak mohla byť za poslanecký plat 6 600 €/mesačne/ – vyrobená – kvalitná koaličná blamáž.. Takže toľko – k Huliakovi.

  5. Vymývanie mozgov a vychvaľovanie digitálneho eura sa už začalo, ale pravdivé informácie o ňom, ako že je programovateľné, a že všetko bude sledované a naviazané aj na sociálne kredity, o tom ani ťuk! Klamú, klamú a klamú… a tvrdia, že je to ako bezhotovostná platba. Hajzli ! Len si prečítajte niečo od tých primítívov, čo sa už tešia na digitálne otroctvo, samozrejme všetko cez mobil! https://ekonomika.pravda.sk/ludia/clanok/709731-mobilom-zaplatite-aj-kolegovi-za-obed-bez-terminalu-a-okamzite-co-zatial-vieme-o-digitalnom-eure/
    A aby každý mal potrebný mobil sa pripravuje zavedenie povinnosti pre všetky fyzické osoby podať elektronicky daňové priznanie – tzv. predvyplnené daňové priznanie pripravené finančnou správou – potvrdzované samozrejme mobilom v ktorom bude aj digitálna identita ! A toto všetko vyplýva z programového vyhlásenia súčasnej „pronárodnej“ vlády !!! Takže všetky vlády sveta majú jedného pána, ktorému slúžia a ten chcel absolútne vládnuť a všetko kontrolovať !

    • Všetko krásne do seba zapadá ! Mobil bude previazaný cez váš ID, to na digitálnu menu (ePeňaženka bude tomu slúžiť) a všetky informácie o vás… potom pribudnú sociálne kredity tak, ako sa po zavedení digitálne identity a meny teraz pracuje na ich zavedení aj v úžasnom S-lobodnom Rusku, samozrejme po ešte úžasnejšej Číne !
      https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/kontroverzni-narizeni-eu-o-digitalni-identite-vstoupi-v-platnost-uz-za-par-dni-vsechny-velke-spolecnosti-musi-byt-do-roku2026-v-souladu/
      Uži vidíme tie zástupy tupých, komfortných, „moderných“ mladých ľudí ako chcú byť medzi prvými „IN“ ! Čo tam po súkromí, kontrole a závislosti od systému… hlavne aby bol komfort, zábava, jedlo a pitie… a samozrejme mobil, ktorý sa čoskoro zmení na biblický znak šelmy ! Ale moderný človek predsa neverí na rozprávky a sám sa pasuje na boha, skutočného nepotrebuje… ale tak aj nakoniec skrz svoju pýchu aj dopadne !

      • Keď nemôžete proces zastaviť, aspoň mu hádžte piesok do súkolia. Počas pandémie to stačilo na zníženie zaočkovanosti z 90% na 50%. 🙂

      • Mobil alebo akékoľvek obdobne zariadenie ktore si ja kúpim slúži „len mne“ na „moje“ osobne účely, žiaden zakon ani ina vesmírna sila mi nemôže nariadiť aby som svoje „sukromne“ zariadenie používal na neviem aké iné účeli … a rovnako mi nemoze nariadit aby som nieco take vlastnil.. uz ci to bude nieco na baze mobilu alebo cipu pod kozou …nech idu pekne vsetcia dpc……tot moj nazor

        • ten názor dpc je celkom trefne a inte napísaný ….. Celé zle napsal si to cele dobre …. tot moj nazor

    • Tuším v nedeľu bol koncert ram.štajnu v Prahe. Poznám jedného fanatického liberálneho borca, ktorý tam bol a pochvaľoval
      si digitálnu peňaženku – čip a tiež to ako bol taký obrovský dav ľudí organizačne zvládnutý, vraj sa nikto netlačil, nebol, nerobil scény…. všetko bolo ako v rozprávke… všetci vraj v kľude a hlavne slušne ako ovečky zapĺňali priestor. Vraj tam bolo aj veľa rodín s malými deťmi a všetci sa vraj chovali veľmi slušne.
      Reku na takých satanistov brať malé decká to už musí byť človek riadne vymastený.
      Hlavne ma zaujal ten jeho postoj k tomu čipu cez ktorý sa dalo kúpiť všetko možné – že vraj „super!“.

  6. Zaujímavé bolo, že v Usa bol problém kúpiť jeho knihy, nebol ani v niektorých knižniciach. Jeho predpovede nesedeli pre vládne ciele a ani v ZSSR ho nemali radi, lebo im predpovedal pád.

    No a Usa budú podľa neho skoro na totálku v prdeli. A nie len podľa neho. Viac menej sa všetci, čo sa vedia „pozrieť“, alebo sa majú možnosť načítať do „databázy“ zhodujú.

    Ten človek mal takmer 100% úspešnosť, čo sa týkalo vhľadov a rád ohľadom zdravotných diagnóz a riešení. To je taká databáza informácií a zhoduje sa s ďalšími nezávisle od neho poskytujúcimi zdrojmi, že to nebola náhoda.

    Dá sa kúpiť celá databáza 14 000 výkladov a je to symbolická cena, ale to ani neni nutné. Všetko najzaujímavejšie bolo preložené, síc troška s nepresnosťami, ale nijak tragické.

    Budúcnosť nieje pevne daná, ale viac menej sa trafili, všetci, čo sa vedia „pozrieť“. Bude to prevelice zaujímavé asi. A budeme čumieť jak puci, ak dožijeme a prežijeme.

    A minulosť celkom „slušne“ popisoval. Popisoval aj Slovanskú civilizáciu a aj iné zaujímavosti, čo sú pre niekoho Sci-Fi. Ale kto si chce doplniť skladačku Poznania, tak sú to zaujímavé informácie.

    • Objektívne

      Ako je to s tou slobodnou vôlou človeka keď je už takmer všetko dané? Inak tie body predpovedí mi pripadajú šmrncnuté Fulfordom.

      • Keď to vidíš tak, tak skôr Fuldik je šmrncnurý Caysim , či? 😉

      • Miroslav Čižmár

        Je to ako 12D kino, v ktorom sme herci aj diváci. Slobodne sa realizujeme v rámci scenára, ktorý je daný zhora. Herec je autor, nie je to len replikátor slov a giest. Herec tvorí svoju postavu. V tom je naša slobodná vôľa.

      • Pre Objektívne

        Len a len moje osobné doterajšie poznanie.

        Ešte aj p. Miroslav Čižmár to celkom trefne popísal. Ja len doplním, že ešte aj scenár, ktorý je daný zhora si vyberáme sami, aj osoby a obsadenie a „hore“ sa dohodneme, kto komu čo komu plus mínus autobus. Dobre o tom píše psychológ Michael Newton v knihách Putovanie duší ( 5 častí). Čo zas len potvrdzuje informácie poskytnuté Edgarom Caycem. A keď máte ešte aj vlastnú skúsenosť so všeličím, tak už to potom je iná káva…

        Nič nieje presne dané. Ale všetko už existuje v tzv. superpozíciach možností. Kvantové téorie to veľmi slušne popisujú. Máte svoju osobnú slobodnú vôľu, ktorou ovplyvníte svoj osobný život, ale neovplyvníte celú miliardu iných osobných vôlí, ktoré sa rozhodnú pre svoju verziu života.

        Tetule v Černobyle sa rozhodli, že sa neodsťahujú, a žijú do dnes, bez problémov, lebo…To je tak interaktívna multidimenzionálna výučba, že to ešte „chvíľu“ potrvá, kým to pochopíme.

        Otázka života, vesmíru a vúbec….

        Preto je dobré mať poznanie a naučiť sa „vedieť“, alebo sa „pozrieť“ do databázy, tak ako to išlo Caycemu, alebo X ďalším, pretože tú možnosť a schopnosť má každý, kto preukáže snahu a morálnu kvalitu na ceste do Všetkého, Stále a Všade…

        Kadekto všeličo popíše, novinári aby zaujali, polepia kadečo s čímkoľvek, niekto úmyselne kalí vodu, niekto nechtiac.

        https://www.youtube.com/watch?v=TWNpfOZI2p8

        Každý nech si verí, čomu len chce, je to jeho slobodná voľba…

        • Objektívne

          Niekto, alebo niečo by muselo mať informácie aby ich mohlo poskytnúť duši.
          Kto, alebo čo je to „ten niekto, alebo to niečo“?

          • Ty si odkiaľ spadol, že to nevieš? Ja som odkiaľ spadol, že som to nevedel tiež? Ide o to, že predchádzajúce poznanie sa z mysle gumuje, asi ako z bezpečnostnej kamery po 30 dňoch. Niečo ostáva v podvedomí – zrejme ako výhybka v scenári – ale zrejme ani Boh si nepraje, aby sme boli premúdri – lebo riadiť sa len mysľou asi nie je to najsprávnejšie. Viď bezcitné mysliace elity. Toť otázka – prečo nás ony chcú transhumanizovať v prostredí umelej inteligencie – ktorá zbiera dáta kde len môže, a nám Boh vymazáva pamäť minulých životov? Takže – o čo tu – v živote ide – a čo sú to vlastne tie vyspelejšie entity, keď my sme v neustálej gumárni?

            Existuje aforizmus, že „Keď existuje Boh – neexistuje sloboda. Keď existuje sloboda – neexistuje Boh!“ ???
            Tento aforizmus vymyslel človek – luciferián, libertarián. Otázka – si si istý mysľou, že to je tak? Že to je pravda? Ten výrok je chybný od svojej podstaty! Prelúskaj ho! Pre kozmos neexistuje nič nebezpečnejšie, ako chybná myseľ, a už vôbec chybný predpoklad! Zrejme preto Boh naše záznamy neustále vymazáva. Spomeňte si na „odborníkov“ počas kovid teroru.

            https://www.jinadimenze.cz › akasicke-zaznamy
            Akášické záznamy | Jiná dimenze
            Akášické záznamy, resp. Kronika Akáša je říší neviditelného světa a obsahuje vibrační záznam každé duše a její pouti. Obsahuje vše, co si kdy duše v průběhu své existence myslela, co kdy řekla nebo udělala, a zároveň zahrnuje i všechny její budoucí možnosti.

          • Objektívne

            Koľko existuje dimenzií? Tí, ktorí počúvajú „hlas z hora“ sa na ich počte nezhodnú. Každý tvrdí niečo iné! A už vôbec nevedia, čo existuje v tej-ktorej dimenzii.

          • Israismael

            Je to správne ..Vymazava sa nám ,,pamäť“,resp správnejšie clearuje (blokuje z určitého dôvodu ) pri vstupe do nového pozemského bytia ..Na konci to napíšem že sa ne-maže (doslovne) , ale co sa z väčšej časti clearuje keď vstupujeme do pozemskej existencie …nejde však o pamäť vpísanú v hrubohmotnom rozume ,pretože rozum konci na tejto zemi v momente, ako človek zomrie,teda pri opačnom procese ako je zrodenie ,inkarnacia) ..čiže rozum (resp predný a zadný mozog ) zaniká so smrťou hrubohmotneho tela …aleeeee..Tu v okamihu smrti už nastáva totálne vymazanie pozemského mozgu,lebo smrťou zaniká .Ale zápis sa uchova v inej ,,pamäti “ ..Nechám na každého ako si to zodpovie, že kde sa ukladajú informacie po pozemskej smrti ,a kde sa rovnako aj ,,clearuju“ tie info , pred vstupom do novej pozemskej inkarnacii .. Z pohľadu pozemskosti je telo nástroj ,a aj mozog je iba nástroj pre činnosť človeka ,resp tej časti ktorá je naozaj človekom (vlastné JA) … Ešte raz teda ….Telo je v pozemskom hmotné,viditeľné a hmatateľné ,a je iba nástroj pre( ……) ….a aj mozog je súčasť hmotného tela a tiež iba nástroj pre (….)..Niečo,či niekto v človeku je však NEHMOTNÉ,resp je to duchovné ..a tam v Tom nehmotnom prebieha zápis a akoby aj čiastočne mazanie,ale po správnosti je to clearovanie ..Aj mazanie/clearovanie v Tom našom živom NEHMOTNOM a skutočnom ,nekonečnom raz skončí …raz skončí ,pokiaľ človek dosiahne určitý stupeň vývoja a môže vojsť do duchovného sveta ,teda domov .. TEN náš domov sa volá Raj..Tam už niet strastí ani hmotných mozgov ,ani hmotných ťažkých tiel a pod ..ani vojen tam niet ,ani nenavisti ,iba ďalší a nový vývoj ..A nič nemôže ani tam stagnovať ..odkiaľ sú asi nevedome okopírovane pozemské školy ? ,základné stredné vysoké ( ved ako hore tak aj dole) ..aj hore sa učí ale nie tak ako na zemi ,kde sa cibri iba mozog od základných až po vysoké školy ( je to tak že rozum je v hmotarskom cviceni a bez možnosti duchovných cíbrení ? Odpovedzme si…)
            Ak by som prirovnal pozemské telo k niečomu hmotnemu , aby pochopil každý , tak mohol by to byť napr taky počítač …Čiže počítač má obal a vnútry má softvér …Softvér riadi procesy počítača , je naprogramovaný alebo programovateľny ..to je snáď logické …V tele riadi procesy tiež ,,softvér“ (z malej časti naprogramovaný,kvôli karme ,) ,Mozog zo softvéru (z programu) všetko zachytí ,zhodnotí a dá povel rozumu k vykonaniu nejakej činnosti človeka …Kto alebo čo je tým ľudským softvérom? To si už povedzte sami ..Alebo nejdem nikoho skúšať ..,Je to ľudský DUCH ..On je ten živý a vedomý obrazny ,,softvér“ ,nikdy nehynuci ,vždy pokračujúci ..Má všetky zápisy v každej forme existencie ,ale pri poslednom vstupe do pozemského života sú informácie clearovane ,aby si človek nepamätal čo má za úlohu ,a aby ju neplnil pod tlakom a pod vedomím že o Tom vie čo musí splniť ,resp opraviť minule chyby v ,,softvéri“ > Obrazne som písal mnohé ,ale kto chce pochopí ..kto nie zas sa môže vysmiať …Nevadí …život ide ďalej až do posledného dňa …

          • Objektívne

            Israismael:

            Hovoríš dobre, mozog je iba nástroj. To znamená, že v mogu nesídlia informácie a teda nemôže ho nikto vymazať. Mozog je interface pre čítanie a zápis z/do morfogenetického poľa, čo je niečo iné ako astrál/akáša. Mozog je možné ale poškodiť tak, aby nevedel niektoré informácie spracovávať, napr.Alzheimer.

          • No. V živote som nemal tak nádherné sená, ako v tomto roku. Tak som kamarátovi – má koňa – navrhol, že počkám a potom to naraz vykosím. Lebo mne je osobne ľúto vliezť do toho porastu a ničiť to tam. Dnes mi povedal. že sorry – ale nemá značku pre traktor /cca 40 eur ročne/. Že keď ho chytia cajti – tak sa mu to neoplatí.

            No – spolieham na to, že príroda nepozná odpad – príroda pozná len živiny.

          • Bol to niekto hodne zvysoka,Cayce nemal žiadne prístup do databázy.Fungoval podobne ako Bashar…

        • Podobne to bolo opísané v celestinskych proroctvách, …

        • Je mysel funkčný implantát?

          Prečo myseľ bežne odmieta alebo cíti odpor k prítomnosti? Pretože
          si dokáže zachovať nadvládu a fungovať jedine v čase, v minulosti
          a budúcnosti, takže bezčasovú prítomnosť pociťuje ako ohrozenie.
          Čas a myseľ sú neoddeliteľné.
          Dub alebo
          orol by sa nad takou otázkou zasmiali. „Koľko je hodín?“, spýtali by
          sa. „No predsa teraz. Je teraz. Existuje azda niečo iné?“
          Na to, aby sme mohli fungovať na tomto svete, potrebujeme, samozrejme, aj myseľ, aj čas. Keď nás však myseľ a čas začnú ovládať,
          dostaví sa nefunkčnosť, bolesť a smútok.
          čas zakrýva životaschopnosť a nekonečný tvorivý potenciál bytia, ktoré je neoddeliteľné od prítomného okamihu, zatemňuje myseľ vašu pravú prirodzenosť.
          Ak už nechcete spôsobovať bolesť ani sebe, ani ostatným, ak už ne-
          chcete pridávať k bolesti z minulosti, ktorá vo vás stále žije, neriaďte
          sa viac časom. Aspoň nie vo väčšej miere ako je to nevyhnutné na
          riešenie praktických otázok života. Ako sa neriadiť časom? Hlboko
          precíťte, že prítomný okamih je to jediné, čo kedy bude. Sústreďte sa
          v živote predovšetkým na prítomnosť
          premiestnite sa do prítomnosti a iba keď musíte riešiť praktické problémy života, zavítajte nakrátko do minulosti či budúcnosti. Vždy povedzte prítomnosti svoje „áno“.

        • Pripájam niečo krátke z Upanišád:

          „Ako ľudské bytosti sa učíme znášať utrpenie (dukha), ktoré nás sprevádza po celý náš Život a ktoré musíme znášať tak, že ho prekonávame. Cestou každej individuálnej duše (átman), ako jedinečného prejavu kozmického Vedomia Univerzálnej duše (brahman), je prejavovať sa – ako ľudská Bytosť a v takomto vtelení do vedomej hmoty byť nápomocnou na Ceste iným dušiam v tvorivej spolupráci, výmene empatií a kooperácii.

          Žiadna myšlienka, žiadne slovo ani čin, nikdy nezostanú skryté – všetko je odhalené a otvorené ako rozsiahla kolektívna knižnica informácií dostupná všetkým (akáša).

          Sme lokalizovaným prejavom kozmického vedomia, ktoré sa permanentne aktualizuje prostredníctvom našich zážitkov a rozhodnutí.

          Toto všetko si potom prinášame „späť Domov“ do Najvyššej reality, kde všetko vzniká a kam sa všetko navracia.

          Kľúčom k Životu sú naše zámery, myšlienky, skutky a výsledky. Vo svojej Najpravdivejšej podstate sme bytosti (anattá) bez akéhokoľvek stáleho ja – nestále zhluky informácií uložených do vibrácií, ktoré sa v Jednote rôznorodosti cyklicky spájajú a neskôr dezintegrujú v nepretržitý Kolobeh zmien a ten je tak najvyšším princípom Trvácnosti, Večnosti a Nesmrteľnosti.“

  7. No do tej ZOO?, to uz radsej nech umrie slobodne. Vy si uvedomujete, ake su tie ZOO nehumanne zariadenia?
    Co by ste si zvolili ? Dozivotný zalar alebo umriet na slobode?

    • marika,
      zrejme je Váš koment adresovaný k môjmu, takže dovolím si naň reagovať:

      Dochádza tu zjavne k určitému NEDOROZUMENIU, čo sa týka slovenského hnedého MEDVEĎA.

      Ja sama milujem Prírodu, vr. celej fauny i flóry, rada chodím na hory, navštevujem lesy, pretože tam dokážem duchovne i fyzicky zrelaxovať.

      Ale – problém je taký, že macovia sú jednoducho premnožení, Rovnováha je evidentne narušená a ľudia ich bežne stretávajú už nieže vysoko v horách, ale v intravilánoch obce, kadiaľ sa peškom presúvajú okrem dospelých i deti zo škôl a myslím, že už i tam hrozí nebezpečenstvo „úrazu“.

      Viete si predstaviť, že by sa takýto druh zdravotného poškodenia (ako sa to „prihodilo“ už niekoľkým Slovákom) udial vášmu dieťaťu, alebo že by nič-netušiaceho neozbrojeného občana v okolitom lese (napr. vášho manžela, švagra, syna, synovca..) napadol a vážne zranil(a) medveď(ica)?

      Vyvstáva tu súčasná otázka predátora: človek vs. medveď, alebo medveď vs. človek?

      P.S. U mňa bola aspoň snaha mu zachrániť život (namiesto smrteľnej guľky do hlavy). A v tomto Duchu, mala byť pochopená i pointa môjho komentu vyššie.

      Prosím, aké riešenie ponúkate Vy?

      Porozumela som mu – v zmysle Vášho komentu tak, že nech si medvede pobehujú slobodne v okolí ľudských obydlí v tých hornatejších obciach. Hlavne – nech im človek ani jeden chĺpok na tele neskriví..Lebo – Medveď!

      Takto nejako podobne rozmýšľajú Progresívci. „Medveď má zomierať na Slobode“, pričom takú „výsadu – zomrieť na slobode“ – už pomaly nemá ani Človek, lebo – vakcíny, lebo eutanázia, lebo (p)otraviny, lebo farma-biznis, lebo „lekári“, lebo vojna, lebo podľa vás.. – AGRESÍVNA medveďovitá 250 kg ťažká a 250 cm dlhá šelma, má mať zrejme vyššie „ľudské“ práva na Život, ako človek..

      Vďaka za Vaše porozumenie!

  8. Izrael zabil více civilistů než bojovníků Hamásu

    https://aktax.cz/izrael-zabil-vice-civilistu-nez-bojovniku-hamasu/

  9. Ashley Bidenová potvrdila, že deník popisující „nevhodné sprchování s Joem“ je pravý

    https://aktax.cz/ashley-bidenova-potvrdila-ze-denik-popisujici-nevhodne-sprchovani-s-joem-je-pravy/

Pridajte komentár

*