Výzva čitateľom Pomôžte nám tvoriť Minizamyslenia

Pavol Rábara
Pavol Rábara

Hľadáme darcov, vďaka ktorým bude pokračovať tvorba Jozefa Husovského.

Hľadáme darcov, vďaka ktorým bude pokračovať tvorba Jozefa Husovského.

Pavol Rábara

Pavol Rábara

Pomôžte nám tvoriť Minizamyslenia

Milí čitatelia, 

svet ani jedného kresťana by nebol kompletný, ak by vynechal starostlivosť o svoj duchovný život. 

Preto každý deň prinášame našim čitateľom okrem kvalitného novinárskeho obsahu aj texty, ktoré sú zamerané na spiritualitu, Sväté písmo či životy svätých. 

Teší nás váš obrovský záujem o zamyslenia nad Božím slovom z pera Jozefa Husovského. Každý deň ich do emailovej schránky dostáva viac ako 10 000 našich verných čitateľov. Dodnes sme ich uverejnili viac ako 950 a hodláme v tom pokračovať ďalej. Na to však potrebujeme vašu pomoc.

Prosím, podporte tvorbu Minizamyslení, ak vám to vaše možnosti dovoľujú. Budete tak mať každé ráno prístup k zamysleniam, ktoré nechcú byť nemennými odpoveďami na denné otázky. Sú skôr bielym plátnom, na ktoré si môžeme premietnuť vlastný film.

Sú jednoducho priestorom, ktorý potrebujeme, aby sme zosynchronizovali rýchlosť života s vlastným vnútrom.

V tomto čase sa každoročne koná zbierka na katolícke médiá. Práve teraz preto hľadáme darcov, ktorí by nám v tom pomohli. Prosíme, podporte Minizamyslenia aj malou sumou – zaberie to menej ako minútu a pre nás to bude veľa znamenať.

P. S. Ak nás podporíte teraz, pošleme vám ako darček výnimočnú knihu o pápežovi Františkovi a jeho návšteve na Slovensku, ktorá sa nikde nedá kúpiť, pretože sme ju pripravili len pre našich podporovateľov.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia
Diskusia

Diskutovať môžu exkluzívne naši podporovatelia, ktorí prispievajú od 5,- € mesačne alebo 60,- € ročne. Pridajte sa k nim teraz, prosím.

Ak máte otázku, napíšte, prosím, na diskusie@postoj.sk. Ďakujeme.