Piatok7. jún 2024, meniny má Róbert, zajtra Medard

Bezdedovho syna prišla pozrieť jeho ex Adela: TRAPAS, odchádzala sklamaná

Adela Vinczeová so synom na návšteve u rodiny Tomáša Bezdedu
Adela Vinczeová so synom na návšteve u rodiny Tomáša Bezdedu (Zdroj: FB/Tomáš Bezdeda)

BRATISLAVA – Tomáš Bezdeda má doma bohyňu, ktorú miluje ešte viac odvtedy, čo mu porodila syna Jakuba. Dopustiť nedá ani na svokrovcov. Čo viac povedať? Priam ukážková rodina.

Tomáš Bezdeda je už šťastne ženatý a s pocitom šťastia spolu s Ivkou vychovávajú aj ich syna Jakuba. Chceli sme však vedieť, či ho po nejakom čase vidí aj inými očami, nie ako „poloboha“ zo Superstar. „Nie, ona je normálna baba... berie to veľmi pri zemi. Ona je skromná baba, má výborných rodičov, ja mám naozaj najlepšiu svokru a svokra, máme výborný vzťah a verím, že sa to nikdy nepokazí…“, ospevuje svoje rodinné šťastie Tomáš. Svokra vraj aj vynikajúco varí, takže je problém nepribrať. Naučila to aj dcéru Ivku, takže Tomáš si na domácu stravu nesťažuje. „Raňajky robím ja a ona varí obed“, chváli sa Tomáš s tým, že aj on vie priložiť ruku k dielu.


Najviac sa teší na to, keď už budú popíjať kávičku na terase svojho domu, ktorý je v procese dokončovania a snáď by mohli stihnúť sťahovanie do Vianoc. Dom si už ale neužije ich kocúr: „Zomrel nám kocúrik, on už mal 14 rokov… mal problémy, nedalo sa tomu nijako zabrániť“, s ľútosťou hovorí Tomáš a pridáva historku, ktorá sa udiala vo chvíli, keď bola Bezdedovcov navštíviť Adela Vinczeová so synom. Počúvajte, až je tomu ťažké uveriť...

Bezdedovho syna prišla pozrieť jeho ex Adela: TRAPAS, odchádzala sklamaná (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: ManželkaTomáš BezdedaRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu