Denník N

Ramsay sa zastal rozhodcov: So Slafkovským som už hovoril a nebol som jediný

Craig Ramsay počas prípravného zápasu v Žiline. Foto - TASR/Daniel Stehlík
Craig Ramsay počas prípravného zápasu v Žiline. Foto – TASR/Daniel Stehlík

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Ako to pri populárnych ľuďoch býva, aj chybu Juraja Slafkovského, ktorou bola opakovaná kritika rozhodcov, mnoho fanúšikov komentovalo pozitívne v duchu „ten Juraj je ale klasik“.

Inak to videl švédsky expert Erik Granqvist, ktorému sa Slafkovského slová nepáčili a povedal: „Nevie prijať prehru. Kto robí hlúpe veci, ako mnohí z nich robili, bude vylúčený. Nech sa pozrie do zrkadla namiesto toho, aby vinil iných.“

Ramsay: Keby Juraj len hral…

Chceli sme vedieť, čo na takéto správanie hovorí Craig Ramsay, keďže jeho dobrým priateľom je rozhodca Kerry Fraser.

Naša otázka znela: Pred pár rokmi ste nám povedali, že obviňovanie rozhodcov nikdy nie je dobrý nápad. Juraj kritizoval rozhodcov po zápase s USA aj s Nemeckom. Hovorili ste s ním o tom, že nie je dobré často kritizovať rozhodcov?

Toto je Ramsayho odpoveď: „Pre rečovú bariéru

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

Juraj Slafkovský

MS v hokeji

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie