Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Refresher News Slovensko
Otvoriť v aplikácii RNews
Stiahnuť
X
Barbora Fábryová
10. mája 2024, 21:13
Čas čítania 0:21

Potravinové reťazce na Slovensku plánujú veľké zmeny. Týkajú sa samoobslužných pokladníc

Kategória:
Slovensko
Uložiť Uložené

Mnohé reťazce už systém brán zaviedli.

Viaceré obchodné reťazce zakročili proti zlodejom. Rozhodli sa nainštalovať brány, ktoré sa zákazníkom pri opúšťaní samoobslužných pokladníc otvoria až po naskenovaní pokladničného bloku, informujú tvnoviny.sk.

Tento spôsob bezpečnostného opatrenia využíva Kaufland aj Lidl. Zákazníci Billy sa tejto zmeny dočkajú tiež. „Billa už pracuje na zavedení skenovania bločkov pri SCO pokladniciach. Postupne budú aplikované do všetkých predajní,“ povedal hovorca Marek Kravjar.

5. marca 2024, 17:22 Čas čítania 1:08 Známy reťazec plánuje spustiť prvé automatizované predajne na Slovensku. Otvorené budú 24 hodín a 7 dní v týždni Známy reťazec plánuje spustiť prvé automatizované predajne na Slovensku. Otvorené budú 24 hodín a 7 dní v týždni

Spoločnosť Tesco toto opatrenie zvažuje tiež. „Zavedenie systému brán v samoobslužných zónach našich predajní je v súčasnosti predmetom diskusie, pričom zvažujeme možné riešenia,“ vyjadrila sa pre portál PR manažérka Mária Zerzanová.

Anketa:
Využívaš samoobslužné pokladnice?
Áno, pravidelne.
Áno, ale iba keď to je nutné.
Nie, vyhýbam sa im.
Áno, pravidelne.
51 %
175 Hlasov
Áno, ale iba keď to je nutné.
10 %
36 Hlasov
Nie, vyhýbam sa im.
39 %
135 Hlasov
samoobslužné pokladne
Zdroj: Wiki Commons/Wolfmann
Domov
Zdieľať
Diskusia