Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 06.
kurzy
02:00info
EDM
DAL
NHL live
03. 06.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Toronto vyhodilo hlavného trénera!

Tím Toronto Maple Leafs vo štvrtok vyhodil hlavného trénera Sheldona Keefeho, ktorý na jeho lavičke strávil posledných päť sezón.

Definitívne rozhodnutie o osude zvyšku trénerského zboru sa ešte neurobilo.

Keefe podpísal v minulom auguste novú dvojročnú zmluvu, ktorej začiatok je v sezóne 2024/25. Napriek tomu však končí po tom, čo Maple Leafs zažili ďalší skorý koniec v play-off, keď v sedemzápasovej sérii prvého kola nestačili na Boston.

Toronto malo pod Keefem vydarenú bilanciu 212-97-40 v zápasoch základnej časti, ale len raz postúpilo z prvého kola play-off - vlani vypadlo v kole druhom. V play-off malo celkovú bilanciu 16-21.

„Dnešné rozhodnutie bolo náročné. Sheldon je excelentný tréner a skvelý chlap, no prišli sme k názoru, že potrebujeme nový hlas, aby pomohol dotlačiť tento tím k dosiahnutiu nášho konečného cieľa. Ďakujeme Sheldonovi za jeho tvrdú prácu a odhodlanie,“ vyhlásil generálny manažér Brad Treliving.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Vymenia Lightning namiesto Černáka radšej tohto útočníka? Hráča Stars podporuje aj rodina pod Tatrami. Stretne sa raz v NHL so slovenským príbuzným? Títo traja šikovní mladíci by mohli byť v lete vymenení Dotkli sa? Nedotkli sa? Tréner sa uistil, aby kapitán vedel, čo má urobiť + videoKňažko debutoval v play-off. Zažil drámu + video Český krídelník podpísal zmluvu so St. Louis Víťaz Prezidentskej trofeje končí: O prvom finalistovi rozhodol jeho bývalý hráč! Vedenie Chicaga je so slovenským mladíkom spokojné. Ten však na NHL ešte nemyslí Slafkovský by mohol podpísať zmluvu ako tieto tri hviezdy. Alebo je lepšie počkať? Hviezda Penguins si rypla do Rangers a Panthers Studenič je o krok bližšie k postupu do finále Päť neobmedzených voľných hráčov, ktorých hodnota v tejto sezóne utrpela Semifinále Memorial Cupu malo jasný výsledok. Skórovala aj veľká nádej Canadiens + videoDarí sa im aj mimo ľadu: Panthers s novým historickým rekordom! Montreal podpísal dvojročnú zmluvu s mladým útočníkom Presilovkové mlčanie skončilo: Oilers delí výhra od finále Stanleyho poháraDilema ohľadom Pospíšila v Calgary? Nemá zlé riešenieSýkora nebol ďaleko od debutu v NHL. Teraz je šanca mizivá, no v budúcej sezóne ho chce zažiť Československo opäť na jednom turnaji? Dali by sme dokopy dobrý tím, tvrdí Pastrňák Ak by Montrealu vyšiel pôvodný plán, nemusel draftovať dvoch Slovákov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies