Denník N

Tréner PSG v boji o finále Ligy majstrov poslal ďalší odkaz Škriniarovi. Tentoraz sa mu to vrátilo

Borussia Dortmund na čele s Matsom Hummelsom oslavuje postup do finále Ligy majstrov. Foto - TASR/AP
Borussia Dortmund na čele s Matsom Hummelsom oslavuje postup do finále Ligy majstrov. Foto – TASR/AP

Borussia Dortmund porazila PSG v oboch zápasoch a postúpila do finále Ligy majstrov.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Známy taliansky novinár a expert na Inter Miláno Andrea Ramazzotti vydal v talianskej Gazzette včera ráno veľký text o Milanovi Škriniarovi. Hovorí o jeho úpadku v PSG, kam prestúpil pred sezónou práve z Talianska.

Hovorí o ňom ako o štvrtom stopérovi. To ešte neboli na svete zostavy odvetného semifinálového zápasu Ligy majstrov medzi Borussiou Dortmund a Parížom Saint-Germain.

PSG hral doma, v Nemecku pred týždňom prehral 0:1. V zápase sa mu vtedy zranil kľúčový stopér, Lucas Hernández. Počas zápasu ho striedal mladík Lucas Beraldo, Milan Škriniar nevyšiel na ihrisko ani na sekundu.

Toto však bol iný zápas. PSG bojoval o finále. Potreboval na ihrisku to najskúsenejšie, čo mal k dispozícii. Napriek tomu Luis Enrique postavil opäť Beralda a Škriniar znova presedel zápas na lavičke.

Tentoraz sa to však španielskemu trénerovi vypomstilo, keď Brazílčan odflákol pohyb, ktorý sa stal kľúčovým v boji o finále.

Správal by sa Škriniar inak? Rozoberme si to.

V texte sa dočítate aj:

  • akú chybu urobil mladík, ktorý hrá na úkor Milana Škriniara;
  • čo by sa mohlo udiať so Slovákom v lete;
  • ku komu prirovnáva Škriniarov úpadok športový novinár;
  • ako fanúšikovia PSG zapálili zástavu Dortmundu.

Videl ho, no ignoroval to

Spomalený záber odhalil, že Škriniarov náhradník videl súpera. Mal ho strážiť.

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Futbal

Liga majstrov

Milan Škriniar

Súhrn Ligy majstrov

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie