Niečo také tu nebolo roky! Tom Cruise na spoločnom zábere s jeho deťmi

Slávny herec a jeho dve staršie deti na hromadnej fotografii, pozrite sa.

08.05.2024 00:00
tom cruise Foto: ,
Herec Tom Cruise.
debata

Tom Cruise (61) má tri deti – dcéru Suri z manželstva s Katie Holmesovou, ktorá pred pár dňami oslávila 18 rokov. K tomu ešte dve adoptívne deti s Nicole Kidmanovou, ktoré žijú svoje životy mimo záujmu médií. Vidieť slávneho herca s ratolesťami na fotografiách je skutočnou vzácnosťou.

Oscars-Fashion Herečka Nicole Kidman na zábere z roku 1997 s vtedajším manželom Tomom Cruiseom v kreácii Dior od Johna Galliana. Čítajte viac Z adoptívnych detí Cruisea a Kidmanovej sú dvadsiatnici! Ako vyzerajú a čím sa živia?

Fotografia hollywoodskej hviezdy Toma Cruisa so svojimi dvoma staršími deťmi preto vyvolala značný záujem. Hromadný záber na Instagrame zverejnil bývalý hráč NFL Derrick Brooks (51), na zábere pózuje s hercom, jeho deťmi Conorom (29) a Isabellou (31) a ďalšími ľuďmi.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Derrick Brooks (@officialdbrooks55)

Derrick Brooks k fotografii napísal: „Dobrý večer, wow, pozrite sa, kto sa dnes večer zastavil v mojej kancelárii pred našou hrou! Trocha to na mňa zapôsobilo, ale zachoval som chladnú hlavu. A on povedal, že takisto.“

zväčšiť Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole... Foto: SHUTTERSTOCK
Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole Kidman Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole Kidman na zábere z roku 1998.

Na fotke stojí Brooks medzi usmiatym Cruiseom a jeho synom Connorom (v šiltovke vpredu). Vzadu na zábere je vidieť hlavu Isabelly (so zastrihnutou ofinou), pozerá sa ponad rameno inej ženy a usmieva sa do objektívu.

703475267 Čítajte viac Oslávenec Cruise randil s kráskami: Tu sú najdôležitejšie ženy jeho života... o tejto ste ani netušili

V roku 1987 sa Cruise oženil s herečkou Mimi Rogersovou, s ktorou sa zoznámili pri práci. Rozviedli sa v roku 1990. V rovnakom roku sa Cruise už vrhal do náručia svojej kolegyne z Austrálie, herečky Nicole Kidmanovej, ktorú obsadili po jeho boku do snímky Dni hromu. Netrvalo dlho a bola druhá svadba a po nej ostrosledované manželstvo dvojice hviezd, ktoré stúpali k výšinám svojimi rolami, ale aj preukázaným hereckým talentom. Pár sa rozišiel v roku 2001. Neskôr prežil ľúbostnú aféru so španielskou herečkou Penélope Cruzovou a v roku 2006 sa oženil tretíkrát – tentoraz s herečkou Katie Holmesovou, s ktorou má dcéru Suri. Ani toto manželstvo však nevydržalo a v roku 2012 sa rozviedli.

Herec Tom Cruise a jeho prvá manželka Mimi...
Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...
+11Herec Tom Cruise a jeho druhá manželka Nicole...

Connor Cruise prišiel do rodiny Cruisa a Kidmanovej v roku 1995. V čase ich manželstva si po Connorovi adoptovali aj dievčatko menom Isabella.

Topmodelka Kaia Gerber na oslavách 30. výročia...
Kaia Gerber a Cindy Crawford na podujatí...
+27Topmodelka Kaia Gerber na prehliadke Celine...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Cruise #Nicole Kidman

+ Vyraďte dnes mlieko zo svojej stravy, nemuselo by vám to prospieť.
Nevyrušujte nikoho pri práci, mohlo by to...

+ Netrávte veľa času pri monitore, spravte pre svoje telo aj niečo zdravé. Nestresujte sa, všetko vo vašej práci...