Návrat na parket s Modrovským? Vinczeová prezradila, ako si to predstavuje... pýta si to priam kaskadérsky talent

Aj ona sa v minulosti zúčastnila ako účinkujúca na tanečnej šou Let's Dance, hoci diváci ju posledné roky vnímajú v prvom rade ako porotkyňu tejto šou. Moderátorka Adela Vinczeová má však jasnú predstavu...

07.05.2024 00:00
debata (2)
Herečka Jana Kovalčiková (druhá sprava) prišla... Foto: TV Markíza
2 01 Herečka Jana Kovalčiková (druhá sprava) prišla ako špeciálna porotkyňa na finále Let's Dance. Na zábere s kolegami - zľava: Adela Vinczeová, Tatiana Drexler a Ján Ďurovčík.

Na nedeľňajšom finále sme sa moderátorky opýtali, či si vie predstaviť návrat do tanečnej šou. Napríklad aj v prípade, ak by sa televízia Markíza rozhodla urobiť desiatu, jubilejnú sériu populárnej relácie s jej doterajšími víťazmi a najlepšími tanečníkmi.

Adela Vinczeová Čítajte viac Najsexi podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli... Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky, toto prezradila o nej moderátorka

„Mám to šťastie, že som nevyhrala súťaž Let's Dance, takže by som nebola asi oslovená. Rozhodne by som nepatrila do ‚the best of the best‘,“ reagovala s úsmevom Adela na otázku. Myslí si, že od štartu programu na obrazovkách, ktorý sa udial v roku 2006, šla úroveň tanca celebritných účinkujúcich veľmi hore.

Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová v...
Moderátorka Lucia Hlaváčková v kreácii od...
+31Moderátorka a porotkyňa Adela Vinczeová...

„Je to možno nejakým kolektívnym DNA vybavením, že sa naozaj tancuje lepšie a lepšie. Už by som tam naozaj nemala čo robiť,“ konštatovala Vinczeová, ktorá si v rámci Let's Dance strihla už tri rozličné úlohy – bola v nej súťažiacou, moderátorkou aj porotkyňou. Potom však predsa len našla podobu, v akom prípade by sa možno na parket vrátila.

Moderátorka Adela Banášová na archívnom zábere... Foto: ORANGE
Adela Banášová a Peter Modrovský Moderátorka Adela Banášová na archívnom zábere s Petrom Modrovským.

„Keby náhodou niekto vypadol, tak nejaký jeden tanček by sme s Peťom Modrovským struhli. Minimálne spoľahlivo dáme zdvíhačku, teda spoľahlivejšie ako ktokoľvek iný. Takže to by som vždy mohla nabehnúť ako taký kaskadér,“ doplnila s humorom známa televízna tvár, ktorá sa v nedeľu večer objavila pred kamerami v sexi kreácii od dizajnérky a štylistky Zuzany Kanisovej. Viac si už pozrite v našom videorozhovore.

Najsexy podoba Adely Vinczeovej, akú ste videli. Má ju na svedomí žena, s ktorou robí roky...
Video
Zdroj: TV Pravda

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #návrat #Peter Modrovský #Adela Vinczeová #Let´s Dance

+ Venujte čas relaxácii a meditácii, znižuje to stres a zlepšuje náladu.
Zapojenie sa do súťaže prinesie vytúžené...

+ Je načase prestať s fajčením, vaše telo nevládze už ani ranný nádych.
Vytvorenie núdzového fondu prináša...