Podporte nás v boji za pravdu a nezávislosť

Martin Hanus
Martin Hanus

Poctivou prácou novinárov čelíme šíreniu klamstiev a propagandy. 

Poctivou prácou novinárov čelíme šíreniu klamstiev a propagandy. 

Martin Hanus

Martin Hanus

Podporte nás v boji za pravdu a nezávislosť

Milí čitatelia,

až 50 percent obyvateľov Slovenska nedôveruje médiám. Mnohí z nich sú náchylní veriť dezinformáciám či rôznym polopravdám, vďaka čomu sa naša spoločnosť delí na viaceré tábory.

Dezinformačné weby s najpochybnejšou povesťou používajú na šírenie propagandy aj vládni politici. Po politikoch Smeru a SNS bol nedávno v relácii medzinárodne hľadaného extrémistu dokonca aj minister vnútra. Zábrany padajú až hrozivým spôsobom, z takzvanej alternatívy sa stala nová vládna propaganda a verejnoprávne médiá sa stanú už onedlho korisťou novej moci.

Aj vo svojom okolí máte pravdepodobne ľudí, ktorí sú ohrozovaní dezinformáciami. V Konzervatívnom denníku Postoj poctivou prácou novinárov čelíme týmto klamstvám.

Aby sme mohli overené spravodajstvo priblížiť čo najväčšiemu počtu ľudí, nechávame naše články aj naďalej odomknuté pre všetkých. Zmenšujeme tak priepasť, ktorá vzniká medzi ľuďmi, ktorí si nemôžu dovoliť platiť za médium. Aj takto čelíme klamstvám na internete a v spoločnosti.

Aby sme to mohli robiť ešte viac, potrebujeme vás! Nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca alebo inštitúcie. Sme však závislí od finančnej pomoci vás, našich čitateľov. Mnohí nás podporujú práve preto, lebo si vážia pravdu a vidia dôležitosť nezávislej žurnalistiky.

V mene svojich kolegov vás prosím, pridajte sa k našim pravidelným darcom. My vám budeme aj naďalej prinášať aktuálne, presné a overené informácie.

Pomôžte nám v tomto úsilí, prosím, aj malou sumou od 1 eura – zaberie to len minútu a otvoríte tak státisícom ľudí na celom Slovensku prístup k overeným informáciám.

Ďakujeme.

Ak máte otázku, tip na článok, návrh na zlepšenie alebo ste našli chybu, napíšte na redakcia@postoj.sk
Diskusia

Najčítanejšie

Deň Týždeň

Najčítanejšie

Deň Týždeň
Diskusia

Diskutovať môžu exkluzívne naši podporovatelia, ktorí prispievajú od 5,- € mesačne alebo 60,- € ročne. Pridajte sa k nim teraz, prosím.

Ak máte otázku, napíšte, prosím, na diskusie@postoj.sk. Ďakujeme.