Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
COL
1
DAL
0
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Správy z NHL

Blíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry

Anže Kopitar (foto: Instagram/Los Angeles Kings)

Najlepší slovinský hokejista všetkých čias, Anže Kopitar, nevie presne, kedy zavesí korčule na klinec, ale priznáva, že už prichádza čas, kedy bude koniec kariéry zvažovať.

Tridsaťšesťročný center v piatok prezradil, že bude zvažovať o odchode do dôchodku na konci jeho nadchádzajúcej dvojročnej zmluvy, ktorá vyprší v roku 2026,

„Nepremýšľal som až tak dopredu, ale áno, budem mať 39 rokov, takže to bude dosť dobrý vek na to, aby som už možno o konci premýšľal,“ povedal Kopitar.

Kopitar podpísal dvojročnú zmluvu za 14 miliónov amerických dolárov počas minulého leta. Zahŕňa aj plnú klauzulu o nevymeniteľnosti, vďaka ktorej môže stráviť celú kariéru v Los Angeles.

To sa dostalo do play-off v každej z posledných troch sezón, ale zakaždým ho vyradil Edmonton, a sériu play-off nevyhralo od roku 2014, v ktorom získalo Stanleyho pohár. Nejaké zmeny v mužstve by tak mohli byť potrebné.

„Nemyslím si, že mám čas na prestavbu. Sú to dva roky, takže ak by sme išli do plnej prestavby, nie je to niečo, čo chcem. A myslím si, že tu máme hráčov, ktorí si veľmi užitoční. Musíme stavať na tom,“ skonštatoval Kopitar, ktorý v 1373 zápasoch v NHL vyprodukoval 1211 bodov (419+792).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies