Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
18. 05.
kurzy
02:00info
EDM
VAN
NHL live
19. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Slováci v NHL

Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!

Martin Pospíšil (foto: X/Calgary Flames)

Slovensko odohralo v piatok predposledný prípravný zápas pred majstrovstvami sveta a pri výhre 6:1 nad Poľskom nebol na ľade prítomný útočník Calgary Flames Martin Pospíšil. Mohli za to zdravotné problémy.

Hlavný tréner slovenskej reprezentácie Craig Ramsay po zápase pre JOJ Šport povedal, že zvolenského rodáka čaká ešte vyšetrenia a že sa k jeho stavu musí vyjadriť lekár. Tak aj Pavol Lauko urobil.

„U Martina sa vyskytlo drobné zranenie spodnej časti tela. Budúci týždeň podstúpi doplňujúce vyšetrenia a podľa toho uvidíme, ako na tom bude. A či bude schopný absolvovať šampionát,“ prezradil lekár národného tímu.

„Jeho účasť na šampionáte by nemala byť ohrozená, ale potrebujeme to ešte dovyšetrovať. Obnovilo sa to počas tréningu, mal podobné problémy aj v zámorí. Prišiel zdravý, teraz sme to stopli pre istotu, aby sa doliečil.“

Pospíšil patrí medzi najväčšie zámorské posily Slovenska pre svetový šampionát. Za sebou má prvú sezónu v NHL, v ktorej sa zaradil medzi obory Flames. V 63 zápasoch vyprodukoval osem gólov a dokopy 24 bodov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies