Denník N

Komik a stalkerka, zákulisie atómového veku a skvelý český true crime (tipy, čo pozerať)

Baby Reindeer. Foto - Netflix
Baby Reindeer. Foto – Netflix

Pravidelný redakčný výber tipov na filmy a seriály, ktoré sa dajú pozerať online.

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Sobík – Baby Reindeer (Netflix)

Britský seriál, ktorý je riadna „jazda“ od začiatku do konca a určite ho neodporúčam mladistvým divákom – a ako radia televízie pred reportážami o násilí – ani citlivým povahám. Fyzické násilie v ňom je len občas, zato psychického je tam naozaj dosť.

Ide o skutočný príbeh scenáristu a hlavnej postavy Richarda Gadda. Netflix oficiálne seriál predstavuje nasledovne: „Komik v kríze preukáže láskavosť žene, ktorá na tom nie je najlepšie. Tá sa však doňho úplne zblázni a prevráti obom život hore nohami.“ V skutočnosti ide o príbeh muža s väčšími snami, než aký má talent, a „profesionálnej“ stalkerky, ktorá je schopná zájsť ďalej, než si dokážete predstaviť.

Je to seriál, ktorý budete chcieť dať za jeden víkend. Skvelého Richarda Gadda, ktorý si v Sobíkovi prežíva svoj vlastný príbeh, ešte prekonáva herecká kolegyňa Jessica Gunningová, ktorá hrá stalkerku Marthu. Mimochodom, skutočnú Gaddovu stalkerku

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Filmy

Seriály

Tipy na filmy a seriály

Kultúra

Teraz najčítanejšie