Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Ešte stále mám vysoký tlak z ich postupu, hovorí bývalý reprezentant SR Branko Radivojevič
Zdielať na

Ešte stále mám vysoký tlak z ich postupu, hovorí bývalý reprezentant SR Branko Radivojevič

BRATISLAVA / Súboj slovenskej reprezentácie do 18 rokov s Českom o postup do semifinále dal poriadne zabrať aj Brankovi Radivojevičovi. Nie len preto, že medzi hráčmi má bývalý reprezentant SR syna Luku, ale aj preto, či dokážu mladí hokejisti zužitkovať nabraté sebavedomie.

​Ako povedal v podcaste JOJ24: “Doteraz mám vysoký tlak z tohto súboja.” Strieborný medailista zo svetového seniorského šampionátu v roku 2012 a bronzový z roku 2003 sa teší z prerodu tímu, ktorý po troch prehrách v základnej skupine už všetci odpisovali. “Musím pochváliť aj trénerov a celý realizačný tím, ktorí chlapcov vždy motivoval a povzbudzoval a dokonca chválil, napriek zlému začiatku na šampionáte,” hovorí Branko Radivojevič.

Podľa neho sú aktuálne výsledky “osemnástky” tou najlepšou pozvánkou na blížiaci sa seniorský svetový šampionát v Česku. “Ja to beriem ako taký predkrm pred majstrovstvami v Ostrave a Prahe, ale aj ako predkrm pokiaľ ide MS18. Cítim, že chlapci ešte môžu prekvapiť! 

​Celý podcast s Brankom Radivojevičom si budete môcť pozrieť na JOJ 24 PODCAST a vypočuť na všetkých podcastových platformách už v sobotu 4.mája.

Súvisiace články