10 májových noviniek na Netflixe, ktoré už nájdete v ponuke. Tieto filmy a seriály musíte vidieť!

Aj v máji Netflix pridáva množstvo nových filmov a seriálov.

10 noviniek na Netflixe, ktoré prídu v máji
Zdroj: Wikimedia (Netflix), Netflix, Úprava: Vosveteit.sk

Ako každý mesiac, aj v máji pridáva Netflix do svojej ponuky poriadnu nálož nových filmov a seriálov. Tešiť sa môžete nielen na úplné novinky, ale aj na staršie filmy, ktoré majú tento mesiac na Netflixe premiéru.  

Ak patríte k tým, ktorí sa často nevedia rozhodnúť, čo si pozrieť, prinášame vám 10 filmov a seriálov, ktoré už môžete nájsť v ponuke Netflixu.  

Odoberajte Vosveteit.sk cez Telegram a prihláste sa k odberu správ

Aké novinky na Netflixe sa oplatí vidieť?

Equalizer 

Robert McCall je bývalý člen špeciálnej zásahovej jednotky, ktorý žije pomerne spokojný a usporiadaný život. Keď však spoznáva mladú prostitútku, ktorá sa zamotala s mafiou, prebúdza sa v ňom zviera, ktoré nejde len tak zastaviť. Equalizer je temným a drsným thrillerom, ktorý vám nedá vydýchnuť až do konca.  

The Gentlemen 

Svetoznámy režisér Guy Ritchie priniesol svoju typickú komediálnu kriminálku Gentlemani a tentokrát ju spracoval aj v seriálovej podobe. Seriál zachytáva postavu Eddieho, ktorý po otcovi zdedí obrovské šľachtické sídlo. Čo však Eddie nevie je, že toto sídlo slúži ako zásterka pre obrovský biznis s marihuanou. Nuž, a hoci sa chce zbaviť tohto biznisu, tak okolnosti mu to nedovolia, stane sa jedným z najväčších dílerov.  

Hellboy 

Hellboy je ďalšia klasika, ktorá sa od prvého mája dostala do ponuky Netflixu. Tentokrát ide o novšiu verziu, v ktorej sa Hellboy stretáva s čarodejnicou, ktorá sa prebúdza, aby sa pomstila ľudstvu. Polovičný démon však prehodnocuje, či má skutočne pomáhať ľuďom.  

Hulk 

Ak máte radi superhrdinov, určite poznáte aj neuveriteľného Hulka. Jeden z hlavných členov Avengerov sa dostal začiatkom mesiaca do ponuky Netflixu vo svojom vôbec prvom filme, pomenovanom Hulk. Film zachytáva ako sa vedec Bruce Banner stal zúrivým zeleným monštrom.  

Matrix Ressurections 

Kultová trilógia Matrix patrí medzi obľúbené filmy mnohých z nás. V roku 2021 vzniklo pokračovanie, ktoré nám ukazuje, čo sa dialo po konci posledného filmu. Matrix opäť funguje a Neo sa dostal pod kontrolu zlovestného programu. Tentokrát verí, že je videoherným vývojárom, no všetko je to len spôsob, ako ho držať pod kontrolou. Neo však opäť dostáva možnosť utiecť.  

Mr. And Mrs. Smith 

Nudné manželstvo Johna a Jane Smithovcov dostane toľko očakávanú iskru, keď obaja o sebe zistia, že sú nájomnými zabijakmi. Ak máte radi niečo svižné a akčné, Pán a pani Smithovci sú pre vás určite tou správnou voľbou.  

Starship Troopers 

Pre milovníkov starších filmov tu máme aj sci-fi klasiku, ktorá je zároveň aj výbornou satirou a sociálnym komentárom. Film zachytáva jednotku vojakov, ktorí prichádzajú na mimozemskú planétu, aby zastavili hrozbu, ktorú predstavujú obrie chrobáky.  

White House Down 

Keď zločinci prepadnú a dostanú pod kontrolu Biely dom, do akcie prichádza policajný príslušník, ktorý musí dostať do bezpečia nielen prezidenta, ale aj svoju dcéru.  

A Man in Full 

Realitný magnát z Atlanty sa odstáva do problémov a čelí náhlemu bankrotu, zatiaľ čo mu jeho súperi dýchajú na krk. Dokáže si nájsť opäť cestu na vrchol a zabráni rozpadu svojho impéria?  

Secrets of the Neanderthals 

Pre milovníkov histórie tu máme aj dokument, ktorý zachytáva našich najbližších evolučných príbuzných, Neandertálcov. Dokument črtá obraz o tomto druhu človeka na základe najmodernejších fosílnych dôkazov.  

Našli ste si vo výbere vyššie niečo, čo vás oslovilo natoľko, že si pozriete, prípadne máte aj vy nejaký tip? Dajte nám vedieť nižšie v komentároch alebo na sociálnych sieťach.

Prihláste sa k odberu správ z Vosveteit.sk cez Google správy

Komentáre