Kate pri zverejnení narodeninovej fotografie princeznej Charlotte porušila kráľovský protokol. Experti zverejnili dôvod, prečo tak urobila

Hyriaková Kristína

Foto: profimedia

Ako je už v kráľovskej rodine tradíciou, tak aj tento rok na narodeniny zverejňujú najnovšie portréty detí Williama a Kate. Už tradične ich fotí práve princezná z Walesu, no mnohí ľudia si všimli, že posledné mesiace sa niekoľko vecí zmenilo.

Článok pokračuje pod videom ↓

Pred niekoľkými hodinami na oficiálnych sociálnych sieťach kráľovskej rodiny zverejnili narodeninový portrét princeznej Charlotte, ktorá oslávila deviate narodeniny. Nie je prekvapujúce, že záber vytvorila práve Kate Middleton, ktorá je vášnivou amatérskou fotografkou.

Kate porušila kráľovský protokol

Ako informuje portál Tyla, mnohí ľudia si možno neuvedomili, že Kate v tomto konkrétnom prípade skutočne porušila kráľovský protokol. To isté urobila aj minulý týždeň, pri príležitosti zverejnenia narodeninovej fotografie princa Louisa. Správy o najnovších záberoch prichádzajú len niekoľko týždňov po tom, ako sa museli zástupcovia Kate v jej mene ospravedlniť za to, že upravila fotografiu pri príležitosti Dňa matiek.

Kensingtonský palác obvinený z falšovania

Množstvo tlačových agentúr vtedy obvinilo Kensingtonsý palác z falšovania a nadmerného upravovania záberov. Neskôr sa ukázalo, že to nebol jediný prípad, kedy fotografiu Kate upravila vo photoshope. Napríklad, aj fotografia, kedy Kate zachytila kráľovnú Alžbetu spolu so svojimi vnúčatami na zámku v Balmoral z roku 2022, bola upravená.

Ako porušili protokol?

Najnovšie články