Súťažiacich v Bez servítky privítala opitá hostiteľka. Účastníkovi vynadala do tlstého čuda, tým bizarný večer nekončil

Dana Kleinová

Reprofoto: Facebook (Bez servítky - TV JOJ)

Hoci sú v tejto šou prípitky bežné, táto súťažiaca sa rozhodla pohostiť sa ešte skôr, než pohostila svojich hostí. Na kameru priznala, že je opitá a náhle sa celý večer vyostril. 

Článok pokračuje pod videom ↓

O kontroverznosti súťažiacich v šou Bez servítky sa nedá pochybovať. Intrigy, hádky a netradiční hostia sú už bežnou záležitosťou, no ukázalo sa, že to môže byť ešte väčšia dráma. Tento týždeň súťažila ďalšia pätica a hoci sa počas neho udialo viacero pamätných momentov, ako napríklad Katkina alergia na pečienku, Lenka to povýšila na novú úroveň, keď sa rozhodla hostiť opitá.

Bola opitá

Tento týždeň varila pätica v zložení – Adam, Katka, Marko, Kristína a Lenka. To, že si úplne ako partia nesadli, sa ukazovalo už od začiatku, no postupne sa to stupňovalo. Katka povedala Adamovi, že má alergiu na pečienku, zatiaľ čo ostatní tvrdili, že niečo také neexistuje a Adam neskôr Katke povedal, že má doma špinu, kvôli čomu dokonca odišla od stola.

Vrchol týždňa však prišiel v deň, kedy hostila Lenka. Hneď na začiatku ju totiž prekukli a Marko nahlas vyslovil to, čo si všetci mysleli. „Ty si opitá?“ spýtal sa. Lenka v tom momente odišla od slova, a keď ju šla Katka utešovať, priznala: „Som opitá, som.“ Z jej šoku, z toho, že ju odhalili, sa rýchlo stal hnev a takmer by sa ani nevrátila k stolu, ak by ju Katka nepresvedčila.

„Mám s tým trošku problém,“ priznala neskôr Lenka na kameru ohľadom alkoholu.

Po Lenkinom návrate sa však situácia vyostrila. „Tamten pán strapatý, nech sa ospravedlní. Adam zlatý, všetky baby zlaté, akurát toto čudo tlsté neviem, čo tu robí,“ zneli jej prvé slová, a tak ako znie názov relácie, ani ona si nebrala servítku pred ústa.

Najnovšie články