Dôležitý detail, ktorý ste v Ruži pre nevestu prehliadli. Prezrádza však o Radkovi viac, ako si myslíte

Dana Kleinová

Reprofoto: TV Markíza/VOYO

Finále Ruže pre nevestu je stále bližšie a domov odišli ďalšie dievčatá. Ich odchod poukázal na dôležitý detail, ktorý prezrádza viac, než by ste si mysleli.

Článok pokračuje pod videom ↓

V hre je posledných šesť súťažiacich a Radko si vo vile nechal len dievčatá, s ktorými nejakým spôsobom nadviazal spojenie. Každá z nich pri ňom vraj pocítila iskru, a tak by sa dalo tvrdiť, že až teraz začína skutočná hra o Radkovo srdce a žiadna z nich už nezaradí spiatočku, ako to urobili Dolli, Anet, alebo svojím spôsobom aj Lucy. A hoci sa to môže zdať ako férová hra, jeden detail prezradil, ku ktorej zo žien má Radko najbližšie už teraz.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Televízia Markíza (@tvmarkizaofficial)

Utešoval iba ju

Keď vypadla Sára, plakala Lucy. Keď vypadla Verona, plakala Jennifer. V poslednej epizóde ostala v slzách najmä Julie, ktorá po vyradení Lucy ostala vo vile prakticky sama. Čo ste si však mohli od začiatku všimnúť, je, že hoci sa dievčatá po ceremoniáli utešujú medzi sebou navzájom, Radko nikdy nezakročil. Až doteraz. Po odchode Anet šiel totiž skontrolovať Stanku a hoci by sa dalo polemizovať, že za ňou šiel pre jej zranenie, ostal s ňou pre jej zlomené srdce a dokonca ju uistil, že venoval Anet objatie aj za ňu.

Už to by teda mohlo napovedať, že s ňou sympatizuje najviac, no je tu ešte jeden detail, ktorý ho prezradil. Ak sa zadívate pozorne a začnete sledovať jeho oči, ukážu vám viac, než by pravdepodobne chcel. Asi ste si už všimli, že Radko má momenty, kedy sa nedíva na dievčatá, ale niekde mimo nich, akoby zvažoval vlastné slová, no čo ste možno prehliadli, je to, čo s nimi robí pri objatiach.

Reprofoto: TV Markíza/VOYO

Nezatvára oči

Zatiaľ čo dievčatá vyzerajú, že si jeho objatia a prejavy náklonnosti viac než užívajú, Radko si pri nich nikdy netrúfne zatvoriť oči. Urobil to totiž prvýkrát, keď utešoval Stanku v ôsmej epizóde. Pokojne by sa tak dalo tvrdiť, že to bolo najintímnejšie objatie za celú šou.

Takúto intímnu chvíľku si navyše zopakovali aj na ceremoniáli, kedy to vyzeralo, že hádam Stanku z náruče ani nepustí, z čoho určite neboli nadšené ostatné súťažiace a opäť môžeme vidieť, že jeho oči sú zavreté a sústredí sa len a len na ňu.

Reprofoto: TV Markíza/VOYO

Najnovšie články