Bambucké maslo má skvelé hydratačné aj regeneračné účinky.dreamstime
StoryEditor

Bambucké maslo nielen na suchú pokožku, pomôže aj s ďalším problémom. Budete prekvapené z konečného efektu

03.05.2024, 08:00
Krása a móda

O bambuckom masle ste už s najväčšou pravdepodobnosťou počuli. Väčšinou sa spája so starostlivosťou o telo. No napadlo by vám, že ho môžete použiť aj na vaše vlasy? Ak tak urobíte, doprajete im extra dávku hydratácie, čo sa odrazí nie len na ich kráse, ale aj zdraví.

Bambucké maslo si zamilujú najmä tie z vás, ktoré majú rady prírodné produkty, z ktorých vedia vyťažiť maximum.

Zázrak z prírody

Bambucké maslo je plné vitamínov a antioxidantov, ktoré pozitívne pôsobia na vašu pokožku. Rozhodne by si však malo nájsť svoje miesto aj v starostlivosti o vaše vlasy. Tie budú vďaka minerálom, ale aj esenciálnym mastným kyselinám perfektne hydratované a tiež vyživené.

Zdravé vlasy

Ak túžite po krásnych vlasoch, v prvom rade musíte dbať na to, aby bola zdravá pokožka vašej hlavy. Pravidelným používaním bambuckého masla sa môžete zbaviť dlhodobých problémov so suchou či podráždenou pokožkou. Tej poskytne dostatočnú hydratáciu a tiež pôsobí upokojujúco. Má schopnosť hydratovať vaše vlasy do hĺbky, no za zmienku stoja aj jeho regeneračné vlastnosti. To najviac ocenia krepovité, namáhané vlasy, ale tiež vlasy, ktoré majú väčšie sklony k rozštiepeným končekom. Bambucké maslo zároveň vlasy chránia pre vysúšaním a vonkajšími vplyvmi. Maslo dodá celkovú vzpruhu vlasom, ktorým dávate denno denne zabrať.

image

Naneste si bambucké maslo do končekov vlasov.

dreamstime

Ako na to?

Vlasy si umyte šampónom, ktorý bežne používate. Následne na opláchnuté vlasy naneste bambucké maslo, ktoré necháte pôsobiť aspoň 5 minút. Maslo vám bude slúžiť ako maska či kondicionér na vlasy. V prípade podráždenej kože ho aplikujte aj na ňu. Ak však žiadne problémy neevidujete, stačí, ak ho nanesiete len na konce vlasov. Následne dôkladne opláchnite a pokračujte v bežnej rutine.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
12. máj 2024 03:08