Denník N

Edmonton vie vyhrať aj škaredo. Na ich pouličnú presilovku sa nedá pripraviť, vysvetlil bývalý tréner

Foto - TASR/AP
Foto – TASR/AP

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

🏒 Denník N na MS v hokeji: V dejisku sú reportéri Štefan Bugan a Michal Šášky, s ktorými moderátori Pavol Kliment a Jana Sedláková nahrávajú podcast Bugan a Šášky z MS. Každý deň pripravíme aj newsletter 300 slov z MS, ktorý vychádza aj ako podcast. Po každom slovenskom zápase prinášame Panel expertov. Pozrite si hlavnú stránku MS v hokeji.

Dobré ráno,

série prvého kola play-off sa v NHL už pomaly chýlia ku koncu a z postupu sa môže tešiť momentálne už päť tímov. Tým posledným sa stal Edmonton Oilers, ktorý rovnako ako v posledných dvoch ročníkoch vyradil v úvode vyraďovacej fázy Los Angeles Kings.

Každý ďalší rok pritom partia okolo Connora McDavida potrebuje na vyradenie tímu z Kalifornie čoraz menej zápasov. Pred dvoma rokmi rozhodoval až siedmy zápas, vlani šiesty a tentoraz Edmonton prehral len raz, a to po predĺžení v druhom zápase.

O tom, že Oilers by tento rok mohli v play-off konečne uspieť, však hovorí viac ukazovateľov, než len počet stretnutí potrebných na postup.

V noci na dnešok Toronto zdolalo Boston 2:1 a vyrovnalo stav série na 3:3.

Ráno s NHL je článok, v ktorom sa venujeme jednej téme z najlepšej hokejovej ligy na svete a prinášame krátky súhrn nočného diania. Rubrika vychádza aj počas play-off, hoci nie každý deň.


Za kľúčový moment série medzi Edmontonom a Los Angeles sa považuje štvrtý zápas. Oilers v ňom dokázali na svoje pomery zvíťaziť pomerne zvláštnym spôsobom, a to

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Hokej

NHL

Ráno s NHL

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie