Moderné vstavané skrine nájdu svoje miesto v každej miestnosti

Zabudnite na to, že vstavaná skriňa patrí iba do spálne. Omyl! Ak chcete mať veci vždy upratané, sú to práve vstavané skrine, ktoré im dajú stále miesto. Myslite na ne v každej miestnosti v byte.

Vstavané skrine sa uplatnia ako veľké aj menšie, úzke aj hlboké. Vďaka tejto variabilite s nimi môžete počítať v podstate v akejkoľvek miestnosti. Pretože nie všade sa klasická vstavaná skriňa vojde. Výhodou je, že firma WSD s. r. o. vám vstavanú skriňu vyrobí vždy na mieru. Takže akýkoľvek priestor vo vašom byte či dome môže byť využitý na milimeter presne. A presne tak to má byť, pretože práve presnosť a schopnosť prispôsobivosť sa priestoru, ktorý máme k dispozícii, je výsadou vstavaných skríň.

Vstavané skrine pre minimalistické interiéry

Kto si nechce byt preplniť nábytkom, volí moderné vstavané skrine. Vedia byť nenápadné a do posledného milimetra využiť možnosti, ktoré im dáva vyhradený priestor. V chodbe nahradí vstavaná skriňa police na topánky, vešiaky na kabáty, k tomu ukryje športové potreby, tašky a kabelky, ale aj potreby pre upratovanie.

V kuchyni vďaka vstavanej skrini ušetríte. Poriadna vstavaná skriňa schová kuchynské spotrebiče, menej často používaný riad, ale nahradí aj špajzu. Náklady na vstavanú skriňu sú pritom menšie než na obrovskú kuchynskú linku.

Chcete, aby vaše deti mali vždy upratanú detskú izbu? Dajte im priestor, kam veci upratať. Aj v tomto prípade je ideálnou vstavaná skriňa. Zaberie minimum priestoru v izbičke, pritom však poskytne maximum možností pre ukladanie oblečenia, športových potrieb aj hračiek.

Ani v obývačke ňou nepohrdnite. Obývačkové steny už nie sú nevyhnutné. Vstavaná skriňa na mieru dokáže ukryť za posuvnými dverami televízor, ale aj knižnicu, krabice so stolnými hrami a čokoľvek ďalšie budete potrebovať.

Kto je dnes kráľovnou spální?

Rozhodne to nie je bežná nepraktická šatníková skriňa. Ideálnym riešením do spální je opäť vstavaná skriňa. Udržuje poriadok a poskytuje maximálny priestor. Môžete sa vyhrať aj s jej dizajnom. WSD vám ponúkne rôzne typy dverí: moderný, minimalistický, zrkadlový aj rustikálny.

Na obsahu záleží

Nezabudnite, že dôležitý nie je len korpus a dvere vstavanej skrine, ale aj jej vnútorné vybavenie. Práve to robí vstavanú skriňu univerzálnym odkladacím priestorom. Každú je totiž možné vnútorným vybavení prispôsobiť našim konkrétnym potrebám. Koše, zásuvky, police, mechanizmus na zavesenie vecí, háčiky, šperkovnice – to všetko môže byť súčasťou vybavenia vašej skrine. A tie na mieru od firmy WSD sa vám dokážu prispôsobiť ešte viac.

Sex Cam

You must be logged in to post a comment Login