Zdroj: Hisense

Inteligentná chladnička s obrazovkou na zrkadlenie mobilného obsahu

02. 05. 2024 Zdieľať

Zoznámte sa s inteligentnou štvordverovou chladničkou Hisense RQ760N4IFE vybavenou pokročilými technológiami. Dokonale sa postará o naozaj veľké množstvo potravín, ponúka aj bar s čerstvou vychladenou vodou, ľadom alebo ľadovou triešťou na koktaily a navyše vás aj zabaví. Má integrovaný displej s mnohými možnosťami využitia.

Praktické štvordverové riešenie

Hisense RQ760N4IFE má šírku 90 cm, veľkú kapacitu takmer 600 l a veľmi praktické štvordverové usporiadanie. Keď dostanete na niečo chuť, stačí otvoriť oveľa menší priestor ako pri klasickej dvojdverovej „amerike“. Tepelná výmena medzi miestnosťou a vnútrom chladničky je menšia, potraviny netrpia a následné obnovenie optimálnej teploty je úspornejšie.

Konvertibilný priestor a špeciálne zásuvky v mraziacej časti

V spodnej časti spotrebiča nájdete mrazničku so štyrmi hladko výsuvnými boxami a špeciálnymi párovými priehradkami na hornej polici pre ľahký prístup k vašim obľúbeným pochúťkam. Po stranách sa nachádzajú ešte ďalšie praktické úložné priehradky. Aj tu sa vďaka výkonnému a úspornému LED osvetleniu ľahko zorientujete.

Celá pravá spodná časť predstavuje multifunkčné konvertibilné oddelenie MyFreshChoice a umožňuje reguláciu teploty od +5 ℃ do -20 ℃. Môžete si teda vybrať, či chcete v zásuvkách chladiť nápoje alebo tu uložiť čerstvé mäso, ryby a lahôdky. Prípadne sem môžete umiestniť zvyšky jedla z víkendu na ľahké, stredné alebo hlboké zmrazenie, ktoré spotrebujete do týždňa, mesiaca alebo neskôr.

Pohľad dovnútra naplnenej chladničky.

Zdroj: Hisense

Inteligentné ovládanie

Novinka má integrovanú wifi a možno ju ovládať hlasom, a tiež prostredníctvom aplikácie ConnectLife na diaľku cez mobil, tablet alebo hodinky. V aplikácii si tiež môžete viesť priebežný nákupný zoznam alebo zaznamenávať uskladnené potraviny s dátumom spotreby – vďaka upozorneniam v aplikácii ich spotrebujete včas a vyhnete sa zbytočnému plytvaniu. Okrem iného tu nájdete inšpiráciu v podobe 151 receptov, do ktorých môžete nakúpiť ingrediencie a pripraviť chladničku na príchod nových potravín aktiváciou funkcie SuperCool alebo SuperFreeze už po ceste z obchodu.

Inteligentná obrazovka pre všetky životné scenáre

Na dverách vpravo sa nachádza aj spomínaný veľký dotykový displej na ovládanie spotrebiča a zobrazovanie dôležitých technických údajov o jeho prevádzke.

Ale predovšetkým je to miesto, kde môžete sledovať alebo zobrazovať to, čo vás naozaj zaujíma a čo je pre vás v danej chvíli dôležité, a to prostredníctvom streamovania zo smartfónu cez Bluetooth. Či už je to inšpirácia z aplikácie ConnectLife, obsah od vášho obľúbeného influencera alebo živý prenos zápasu vášho favorizovaného tímu na nadchádzajúcich ME vo futbale. Aj keď práve varíte, nezmeškáte svoj obľúbený program ani dôležitý zápas.

Detail na displej chladničky Hisence.

Zdroj: Hisense

Na obrazovke nájdete aj aktuálne informácie o počasí s predpoveďou pre vašu polohu na základe jedného zo 44 scenárov, aby ste si mohli dobre naplánovať deň.

Obrazovku môžete používať aj inými spôsobmi. Môžete na nej zanechať odkaz pre členov rodiny alebo ju použiť ako fotostenu s kolážou obľúbených momentov zo života, ktoré môžete nastaviť aj ako šetrič obrazovky.

Táto chladnička myslí na všetko. Ak sa dvere omylom nechajú otvorené, upozorní vás na to zvukový a vizuálny signál a aplikácia vám informáciu doručí aj do mobilného telefónu. Odporúčaná cena je 3 399 EUR.

Viac informácií: sk.hisense.com

Sense For Technology

Zdroj: PR článok Hisense

Kategória: Kuchyňa, jedáleň
Tagy: chladničky inteligentná domácnosť inteligentné spotrebiče
Zdieľať článok
Chystáte sa výrub alebo rez dreviny realizovať svojpomocne? Dodržte pri tom správny postup!Urob si sám

Chystáte sa výrub alebo rez dreviny realizovať svojpomocne? Dodržte pri tom správny postup!

Sezóna zberu bazy je tu! Prečo sa oplatí zbierať a ako ju môžeme doma zužitkovať?Urob si sám

Sezóna zberu bazy je tu! Prečo sa oplatí zbierať a ako ju môžeme doma zužitkovať?

Európsky parlament dal zelenú energetickej hospodárnosti budov. Povedie ku kvalitnejším budovám aj čistejšiemu ovzdušiuASB.sk

Európsky parlament dal zelenú energetickej hospodárnosti budov. Povedie ku kvalitnejším budovám aj čistejšiemu ovzdušiu

Zelená domácnostiam: Čo sa oplatí dohodnúť v zmluve pri inštaláciách obnoviteľných zdrojov energie?ASB.sk

Zelená domácnostiam: Čo sa oplatí dohodnúť v zmluve pri inštaláciách obnoviteľných zdrojov energie?