Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

OBROVSKÁ TRAGÉDIA: Na železničnej stanici došlo k SAMOVRAŽDE! Žena sa mala postaviť pred idúci vlak

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Topky)

BRATISLAVA - Dnes v noci došlo na železničnej stanici v mestskej časti Bratislavy k obrovskej tragédii. Vlak, ktorý smeroval do Devínskej Novej Vsi, zrazil ženu. V rámci vyšetrovania bolo uvedené, že sa mala sama postaviť na koľaje oproti idúcemu vlaku.

K tragédii na železničnej stanici (ŽST Lamač) v mestskej časti Bratislava malo dôjsť krátko po polnoci. Informujú o tom noviny.sk. pred vlak, ktorý smeroval do Devínskej Novej Vsi, sa mala z ničoho nič postaviť neznáma žena. 

"Podľa doterajších informácií rušňovodič vlaku počas jazdy spozoroval, ako sa pred vlak postavila osoba ženského pohlavia. Následne okamžite použil rýchločinné brzdenie, avšak stretu vlaku s osobou už nedokázal zabrániť," uviedol hovorca KR PZ Bratislava Michal Szeiff. Polícia podrobila rušňovodiča dychovej skúške s negatívnym výsledkom.

Na želeničnej stanici Lamač v Bratislave sa pred idúci vlak postavila neznáma žena
Zobraziť galériu (2)
Na želeničnej stanici Lamač v Bratislave sa pred idúci vlak postavila neznáma žena  (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj)

Cestujúci vo vlaku neutrpeli žiadne zranenia. "Ohliadajúci lekár na mieste určil príčinu smrti - devastačné zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalšie okolnosti prípadu sú v súčasnosti predmetom vyšetrovania," doplnil Szeiff. Polícia začala v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

 

Viac o téme: VlakŽelezničná stanicaSamovraždaBratislavaŽenaKrimiŽST Lamač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu