Televízna relácia Autosalón sa v premiére vysiela každú nedeľu na STV1 o 9:40
s reprízami v utorok o 17:30 na STV2, v stredu o 5:30 na STV1 a v sobotu o 10:50 na STV2
Hyundai Kona
 
 
Aktuálna súťažná otázka
 
Má Lexus LM 350 h aj 7-miestnu verziu?
 
A: Áno

B: Nie

 
 
 

Toyota Hilux a Proace City ocenené odborníkmi v oblasti vozového parku

30.4.2024

V prestížnom hlasovaní Fleet News Awards 2024 získala Toyota ocenenia za dva modely z radu Toyota Professional, ktoré sú populárne aj na slovenskom trhu. Značka bola ocenená za inovácie a zdokonaľovanie svojich automobilov, najvyššiu úroveň zákazníckych služieb a rozsiahlu záruku.

„Ocenenia pre modely Hilux a Proace City sú pre nás cenným vyznamenaním. Verdikt poroty považujeme za vyjadrenie uznania našej flotile úžitkových vozidiel a obchodnej stratégii Toyota Professional. Vynaložili sme veľa úsilia na to, aby sme flotilovým zákazníkom ponúkli nielen široký výber vysokokvalitných produktov, ale aj najvyššiu úroveň podpory prispôsobenú ich potrebám. Ďalšou výhodou je naša jedinečná záruka,“ zdôraznil Neil Broad, riaditeľ Toyota Fleet Services vo Veľkej Británii.

Toyota Hilux je najlepšie terénne úžitkové vozidlo

Toyota Hilux obsadila prvé miesto v kategórii „Najlepší terénny pracant“ (Best All-terrain Workhorse). Model bol vybraný z niekoľkých finalistov vrátane modelu Land Cruiser. Toyota Hilux, off-roadová legenda a symbol nezničiteľnosti, je dokonalým vozidlom na tvrdú prácu v tých najťažších podmienkach. Tento pick-up si vyberajú podnikatelia a štátne služby, ako aj milovníci jazdy v teréne. Vylepšený model, ktorý príde na trhy vrátane Slovenska už na jeseň tohto roka  bude obsahovať nový 48V Mild hybridný pohon a novú špičkovú verziu GR SPORT II s ešte lepšími terénnymi vlastnosťami a širšou výbavou.

„Toyota Hilux sa stala atraktívnejšou a sieť výrobcov a predajcov poskytuje skvelú podporu a vynikajúcu ponuku záruky. Hilux je symbolom spoľahlivosti – funguje dobre v náročnom teréne aj na cestách a jeho kvalita, odolnosť a veľmi dobré jazdné vlastnosti ho robia obľúbeným medzi vodičmi,“ odôvodnila výber Hiluxu porota súťaže.

Toyota Proace City je najlepšia kompaktná dodávka

Toyota Proace City získala ocenenie „Najlepšia malá dodávka“ (Best Small Van) už druhýkrát po sebe. Porota Fleet News Awards tentoraz ocenila faceliftovaný model s dôrazom na jeho výhody oproti konkurenčným autám iných výrobcov: „Proace City je vždy o krok vpred v porovnaní s príbuznými modelmi iných značiek. Ponúka dlhšiu záruku, lepšiu podporu výrobcu a vyšší štandard popredajného servisu. Vozidlo je dobre prijímané vodičmi a správcami vozového parku. Toyota svoju dodávku neustále vylepšuje, najmä pokiaľ ide o spoľahlivosť, a systematicky aktualizuje výbavu. Proace City je osvedčené vozidlo a najnovšie zmeny pre model 2024 ho posilňujú ako lídra vo svojej triede.“

Proace City je mimoriadne obľúbený vďaka najlepším parametrom vo svojej triede a veľkej praktickosti. Faceliftovaný model má nový dizajn prednej časti, prepracovaný interiér a vyššiu úroveň výbavy. Interiéry všetkých modelov tiež získali svieži, moderný vzhľad, pokročilé technológie a kvalitné, pohodlné povrchové úpravy. Verzie vyššej výbavy dostávajú okrem iného nové digitálne hodiny, 10-palcové dotykové obrazovky a multimediálny systém s trvalým pripojením na internet a rozsiahlymi funkciami konektivity vrátane online navigácie.

Na vylepšený model sa môžu zákazníci tešiť už v mesiaci máj, kedy prvé vozidlá dorazia k autorizovaným partnerom značky Toyota. Ceny a výbavy sú už známe aj pre náš trh.

Kompaktná dodávka Proace City je na Slovensku k dispozícii v troch stupňoch výbav, pričom už základná výbava je bohato vybavená nielen bezpečnostnými prvkami, ale aj prvkami, ktoré zákazníkom zvýšia komfort cestovania. Výrobca poskytuje na vozidlo záruku až 5 rokov alebo až do najazdenia 250 000 kilometrov. Cena modelu začína na sume 19 300 eur bez DPH  (23 160 eur s DPH).

Toyota má k dispozícii aj osobnú verziu s označením Proace City Verso, pri ktorej má zákazník na výber 5 miestne alebo 7 miestne prevedenie a 4 stupne výbavy. Štandardom je aj v tomto prípade 5 ročná záruka alebo 250 000 kilometrov. Cena modelu Proace City Verso začína na sume 24 960 eur vrátane DPH. 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 4TV, s.r.o. 2010, Všetky práva vyhradené!
Akékoľvek kopírovanie a rozširovanie textov a fotografií, alebo ich častí je povolené len s písomným súhlasom prevádzkovateľa.

Webhosting a registrácia domén