K 20. výročiu rokov vzájomného súžitia festivalu TOPFEST a legendárnej kapely KABÁT sa priam pýtalo uskutočniť niečo výnimočné. Niečo, čo si budú pamätať celé generácie fanúšikov Kabátov. Koncert, ktorý v rámci festu vypukne o 22:00 prinesie doteraz nevidenú show, ktorá bude „PO ČERTECH VELKÁ“. O všetkom čo tento jedinečný koncert ponúkne Vám postupne prinesieme v špeciálnych „storkách“ a správach na sociálnych sieťach.

Spojenie legendárnych KABÁTOV a  festivalu TOPFEST je JEDINEČNÉ, a tak je aj jedinečný vzťah s fanúšikom, ktorý bol vždy pripravený za kapelou vycestovať a užiť si ich koncert. A preto organizátori tohtoročného festivalu, ktorý na konci júna prinesie skutočné lahôdky rockovej hudby sa rozhodol vyjsť v ústrety tým, ktorí nemôžu absolvovať celý festival, ba dokonca ani stráviť celý deň na letisku v Žiline a prináša možnosť si kúpiť špeciálnu vstupenku na túto jedinečnú show, a to len za skvelých 39 €!

Ako sa spevák a líder Kabátu PEPA VOJTEK vyjadril na 20 rokov hrania na jednom festivale: „... nič obdobné vo svojej dlhej histórii nemáme..“, tak k tomu bude môcť pridať po tomto ročníku ďalší prívlastok… a to, že to bude veľkolepé a výnimočné.

Vstupenku na KONCERT SKUPINY KABÁT počas festivalu TOPFEST 2024  /piatok 28.6.2024 od 22:00/ si môžete zakúpiť na www.predpredaj.sk

Vstupenku na celý vybraný deň, prípadne permanentku na celý festival, ktorá Vám umožní vidieť a počuť všetky vystupujúce hviezdy svetových a domácich pódií si môžete kúpiť popri ofociálnych stránkach organizátora www.topfestofficial.sk aj na stránkach exkluzívneho predajcu festivalu www.predpredaj.sk