Predstavte si, že na dokonale vyzerajúcu a zdravú pleť vám postačí užívanie len dvoch kľúčových produktov. V Skeeneffect sa zamerali na kvalitu a vedecky overené účinky zložiek, ktoré sa nachádzajú v krémoch a výživových doplnkoch. Produktové rady Skeeneffect sú vyvíjané priamo na Slovensku a celý koncept hovorí o tom, že pleť je dôležité vyživiť rovnako zvonka aj zvnútra.

Dlhoročné skúsenosti v oblasti kozmeceutík

Ak nepoznáte do hĺbky všetky účinky látok v zložení produktov, nikdy nebudete môcť hovoriť o pozitívnych vlastnostiach prípravkov na pleť. Značka Skeeneffect vznikla v roku 2023, preto ide o čerstvú novinku na trhu. Keďže ju ľudia ešte dostatočne nepoznajú, môžu mať predsudky voči používaniu produktov tejto značky.

Dokázané a vedecky overené účinky však hovoria za všetko. Produkty Skeeneffect vyvinuli odborníci, ktorí majú viac ako 10 – ročné skúsenosti s výrobou výživových doplnkov. Všetky produkty Skeeneffect boli navrhnuté v spolupráci s lekármi, ktorí sa špecializujú na dermatológiu.

Inovatívny koncept

Aj v Skeeneffect mali nápad najskôr v hlave a neskôr ho prevtelili do reality. Ak chcete na trhu vyniknúť, musíte sa odlíšiť. Produktov na pleť je v súčasnej dobe tisícky. O to viac je náročné vyniknúť. V Skeeneffect to však dokázali! Vymysleli koncept, ktorý je originálny, inovatívny, moderný a čo je viac – mimoriadne účinný.

Zaujímavosť: Tak, ako v našich črevách, aj na pleti sa nachádza mikrobióm. Ten pozostáva z dvoch druhov baktérií a ak sa naruší ich rovnováha, dochádza ku vzniku kožných problémov. Produkty Skeeneffect sú vyvinuté tak, aby dokázali udržať kožný mikrobióm v optimálnej rovnováhe.

4 základné rady prepracované do detailov

Spoločnosti Skeeneffect nejde o kvantitu, ale kvalitu. O tom hovorí aj skutočnosť, že sa rozhodli vyrobiť len štyri základné rady, ktoré riešia odlišné problémy. Neobsahujú zbytočne veľa látok, ale len základ, ktorý dokáže efektívne posilniť zdravie pokožky.

Skeeneffect Young Age Girls

Dievčatá do 20 rokov pozor! Aj pre vás vyvinul Skeeneffect krém a výživový doplnok. Táto rada sa nazýva Skeeneffect Young Age Girls a rieši základný problém, ktorý sa u takto mladých dievčat vyskytuje – akné a zápal na pokožke.

Ilustračné foto
Zdroj: Skeeneffect

Výrobky tejto rady sú založené na vedeckých podkladoch o zložkách, ktoré vynikajú hydratačnými, antibakteriálnymi a upokojujúcimi vlastnosťami. Štúdie potvrdili, že pravidelné používanie krému Skeeneffect Young Age prispelo k zmenšeniu obvodu akné až o neuveriteľných 26,2 %, pričom o približne 27 % pokleslo aj začervenanie pokožky.

Skeeneffect Young Age Boys

Samozrejme, v Skeeneffect mysleli aj na chlapcov a preto sa rozhodli vyvinúť radu Skeeneffect Young Age Boys. Má podobné zloženie ako predošlá rada, avšak táto je určená výlučne pre chlapcov vo veku do 20 rokov. Skeeneffect krém a výživový doplnok Young Age Boys znižuje počet lézií po akné o približne 20,7 %, redukuje produkciu kožného mazu, pôsobí protizápalovo a podporuje mikrobióm pleti.

Ilustračné foto
Zdroj: Skeeneffect

Vedeli ste, že: Skeeneffect Young Age rada má silnú antimikrobiálnu aktivitu proti pôvodcovi akné? Tým je Cutibacterium acnes.

Skeeneffect Age Miracle

Pre ženy vo veku nad 50 rokov spoločnosť Skeeneffect navrhla radu Skeeneffect Age Miracle. Pozostáva z krému a výživového doplnku, pričom tieto produkty riešia komplexné produkty s pokožkou – vrásky, prejavy predčasného starnutia pokožky, tmavé škvrny či zníženú elasticitu. Použitie krému a výživového doplnku Skeeneffect Age Miracle znižuje viditeľnosť vrások o 26 %, zvyšuje elasticitu pokožky o 20 % a hydratáciu až o 33 %.

Ilustračné foto
Zdroj: Skeeneffect

Nezabúdajte: Kolagén a elastín sú základné zložky, ktoré zabezpečujú pevnosť a hustotu pokožky. Skeeneffect Age Miracle rada zabezpečuje zvýšenie koncentrácie týchto látok a ďalších kľúčových živín.

Skeeneffect Ageless

O 180 % nárast tvorby vlastnej kyseliny hyalúronovej a kolagénu, 80 % zvýšenie hydratácie pokožky a o 94 % zníženie zápalov vyskytujúcich sa na pokožke. To sú vedecky potvrdené údaje, ktorého hovoria o produktovej rade Skeeneffect Ageless. Je vhodná pre všetky ženy vo veku 20 – 50 rokov. Vyniká svojimi synergickými účinkami, vďaka ktorým dokáže zlepšiť elasticitu pokožky, zjemniť vrásky a obnoviť prirodzenú tvorbu kolagénu.

Ilustračné foto
Zdroj: Skeeneffect

Nie je to len o pokožke

Koncept Skeeneffect produktov sa odlišuje aj v tom smere, že krémy a výživové doplnky tejto značky nie sú určené len na podporu pokožky, ale aj celkového zdravia. Pokožka totiž súvisí s viacerými funkciami v organizme a do vysokej miery ju ovplyvňuje aj životný štýl, životospráva, stres či spánok. Udržateľné prírodné produkty Skeeneffect sú preto zamerané na podporu celkového zdravia a psychickej pohody.

Ilustračné foto
Zdroj: Skeeneffect

Presvedčte sa na vlastnej koži...

Mať krásnu a zdravú pleť, to je proces, ktorý trvá dlhodobo a nezmení sa zo dňa na deň. Aj preto odborníci odporúčajú užívať Skeeneffect produkty aspoň po dobu troch mesiacov. To je doba, po ktorej už na svojej pleti budete môcť spozorovať viditeľné výsledky. Ak túžite nielen po krásnej, ale aj vyživenej a zdravej pleti, vyskúšajte silu produktov Skeeneffect aj vy. Doprajte vašej pleti to, čo potrebuje a ona sa vám za to poďakuje jej krásnym, zdravým a mladistvým vzhľadom.