Zdroj: Hisense

Hisense s inteligentnými umývačkami riadu

29. 04. 2024 Zdieľať

Značka Hisense rýchlo pokračuje vo svojej expanzii a pridáva do svojho sortimentu ďalšie veľké domáce spotrebiče: spolu s technologicky vyspelými vstavanými kuchynskými pomocníkmi aj plne integrované inteligentné umývačky riadu. Tie čoskoro doplnia inteligentné voľne stojace umývačky riadu, pribudnú tiež vstavané kávovary, ohrievacie zásuvky, odsávače pár a ďalšie veľké aj malé domáce spotrebiče.

Medzi novinky patrí inteligentná vstavaná umývačka riadu Hisense HV693B60UVAD s XXL kapacitou až na 16 súprav riadu, tromi košmi a tromi ostrekovacími ramenami.

Je vybavená celým radom inteligentných riešení. Dve vysokotlakové dýzy sa postarajú aj o silne znečistený riad, UV technológia spoľahlivo odstráni až 99,9 % baktérií z oplachovej vody, ionizačná technológia zabezpečuje čisté a svieže prostredie v umývačke aj medzi umývacími cyklami.

Otvorená umývačka riadu.

Zdroj: Hisense

Umývačka má jedinečnú funkciu Smart Dosing – tá automaticky uvoľňuje správne množstvo umývacieho gélu v závislosti od zvoleného programu. S nádržkou s objemom 0,5 l vydrží automatické dávkovanie až na 20 umývacích cyklov. Technológia All Dry s ekologickým sušením pri otvorených dvierkach zaručuje suchý riad, vrátane plastového.

Medzi mnohými programami nechýba úsporný ECO program, inteligentný AUTO program so senzorovým ovládaním, hygienický program, program na krehké sklo a hodinový program, ktorý možno skrátiť na rekordnú štvrťhodinu.

Umývačka riadu v kuchyni.

Zdroj: Hisense

Vďaka integrovanej wifi umývačku možno ovládať aj na diaľku prostredníctvom aplikácie ConnectLife, ktorá je zdrojom praktických tipov a ponúka tiež ďalšie funkcie, ktoré nie sú na ovládacom panelu umývačky. S pomocou aplikácie je možno pripojiť aj ďalšie spotrebiče tohto výrobcu a vytvoriť jednu inteligentnú domácnosť. Umývačka riadu vo veľmi úspornej triede B s tichým invertorovým motorom a vnútorným osvetlením stojí 739 EUR.

Viac informácií: https://sk.hisense.com/, global.hisense.com 

Sense For Technology

Zdroj: Hisense

Kategória: Domáce spotrebiče
Tagy: inteligentná domácnosť inteligentné spotrebiče umývačky riadu
Zdieľať článok
Vyskúšajte si vyrobiť domáce tablety do umývačky! Sú výrazne lacnejšie, ale rovnako účinné ako kupovanéUrob si sám

Vyskúšajte si vyrobiť domáce tablety do umývačky! Sú výrazne lacnejšie, ale rovnako účinné ako kupované

Šalvia ohnivá, obľúbená letnička našich babičiek: Ako ju pestovať?Záhrada

Šalvia ohnivá, obľúbená letnička našich babičiek: Ako ju pestovať?

Murovaný záhradný krb: 11 inšpirácií pre začiatočníkovDom z tehly

Murovaný záhradný krb: 11 inšpirácií pre začiatočníkov

Neviditeľná vila na farme: Sčasti pod zemou a so zelenou strechouASB.sk

Neviditeľná vila na farme: Sčasti pod zemou a so zelenou strechou