Rangnick po rokoch prehovoril o Manchestri: Neuveriteľné, aké podmienky mu kládol Ronaldo!

Ralf Rangnick a Cristiano RonaldoRalf Rangnick a Cristiano Ronaldo Zdroj: SITA/AP/Jon Super

VIEDEŇ - Bývalý tréner Manchestru United Ralf Rangnick, ktorý v súčasnosti vedie rakúsku futbalovú reprezentáciu, s odstupom času prezradil, aké ťažké bolo na Old Trafford ukočírovať Cristiana Ronalda.

Portugalská hviezda vraj kládla koučovi striktné podmienky, v koľkých zápasoch nastúpi. Rangnick to uviedol v rozhovore pre nemecký denník Bild.

Ronaldo v lete 2021 odišiel z Juventusu a vrátil sa do tímu "červených diablov". V tom čase bol trénerom Manchestru United Ole Gunnar Solskjaer a po jeho prepustení sa tímu ujal práve Rangnick.

Jeho vzťah s Portugalcom bol napätý. "Poviem ti, ako to urobíme. Budem hrať štyri z piatich zápasov a ty rozhodneš o tom, ktoré to budú. Na lavičke však sedieť nebudem, na ten jeden zápas sa pozriem doma," citoval kouč Ronaldove slová.

Päťnásobný držiteľ Zlatej lopty vynechal pod vedením nemeckého trénera, o ktorého sa momentálne zaujíma Bayern Mníchov, iba päť zápasov. Dva kvôli zraneniu, dva z nešpecifikovaných dôvodov a proti Liverpoolu nehral po úmrtí svojho dieťaťa.

Keď potom v nasledujúcej sezóne počas novembra vyhlásil, že sa cíti klubom zradený a nemôže rešpektovať kouča Erika ten Haga, prišiel búrlivý rozchod. Ronaldo koncom decembra 2022 podpísal zmluvu na dva a pol roka so saudskoarabským Al-Nassrom.

Viac o téme: Cristiano Ronaldo Manchester United Ralf Rangnick
  • Autor: © Zoznam/
  • Zdroj: ČTK

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy