Denník N

Off the Ice: Torontu opäť zvlhol pušný prach

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Každý detail rozhoduje. Ako ťahajú Vegas proti Dallasu bývalí maródi Stone s Hertlom, ktorí sa stretli v jednom útoku až v play-off? Dokáže ice-time MacKinnona dorovnať v sérii s Winnipegom slabinu v bráne Colorada? Prečo je Carter Verhaeghe cenným hráčom pre Floridu a ukazuje sa Bobrovskij ako ten lepší v súboji brankárov v sérii Panthers vs Lightning? Prečo dva góly na zápas v play-off Torontu nebudú stačiť a ako sa Marchand a jeho hra ukazujú kľúčové pre úspech Bostonu? Dá sa čeliť streleckej kanonáde Hurricanes a ako sa Andersen vykoncentroval na vyraďovacie boje? Je Ovečkin len svojím tieňom v sérii s Rangers a dokážu nájsť Caps recept na nepriepustnú obranu Jazdcov? Bude zranenie Thatchera Demka klincom do play-off rakvy Vancouveru a ako môže gólman Juuse Saros vyhrať prvú sériu pre Nashville od roku 2018? Pomôže Edmontonu efekt „prvej výhry v sérii“ k väčšiemu sebavedomiu a bude Skinner v bráne stačiť na sedemzápasovú sériu? A ktorí hráči aktuálne v play-off čakajú najdlhšie na zisk Stanleyho pohára?

Máte pripomienku alebo ste našli chybu? Prosíme, napíšte na [email protected].

Hokej

NHL

Off the Ice

Športové podcasty Denníka N

Šport a pohyb

Teraz najčítanejšie