Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slávna speváčka predviedla svoju dokonalú figúru: Odvážnymi zábermi potešila oko nejedného fanúšika!

Leigh-Anne Pinnock
Leigh-Anne Pinnock (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská speváčka Leigh-Anne Pinnock (32) sa preslávila hlavne ako súčasť dievčenskej skupiny Little Mix. Momentálne sa však tak, ako ostatné členky kapely, venuje sólovej kariére a okrem toho pravidelne zásobuje svojich fanúšikov na sociálnych sieťach zábermi zo svojho súkromia.

Kapela Little Mix sa dala dokopy v roku 2011 počas šou The X Factor. Tú napokon aj ovládli a táto spevácka súťaž sa tak stala odrazovým mostíkom, vďaka ktorému sa stali jednou z najznámejších dievčenských skupín svojej doby. 

Momentálne si však dali členky od ich spoločného projektu pauzu a sústredia sa na sólovú dráhu. Výnimkou nie je ani britská speváčka Leigh-Anne Pinnock, ktorá však popri tvorení hudby nezabúda ani na svojich fanúšikov.

Tých pravidelne zásobuje zábermi zo svojho súkromného života hlavne na sociálnej sieti Instagram. V jednom z jej posledných príspevkov dokázala aj to, že nie je len talentovaná hudobníčka, ale aj nádherná žena. To predviedla počas dovolenky v Maroku, kde sa ukázala v plavkách, ktoré odhalili jej úžasnú postavu.

Viac o téme: Leigh-Anne Pinnock
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu