6 znamení, ktoré sa najlepšie bozkávajú: Ste tam?

Fotogaléria
Toto sú znamenia, ktoré sa najlepšie bozkávajú, (foto: Zara McDermott, foto zo sociálnych sietí, 23. 12. 2020) Zdroj: Profimedia

Koľko ľudí, toľko obľúbených spôsobov bozkávania. Každý môže mať iné preferencie. Niekto má rád jemné pohladenie perami, iný vášnivé bozky...

Astrológia ponúka niekoľko tipov, ktoré znamenia zverokruhu sú v bozkávaní naozaj dobré. Kto sa bozkáva s takou vášňou a oddanosťou, že vám už len pri zmienke o tom horia líca? Pozrite sa, čo na to hovoria hviezdy.

Podľa astrológie má každé znamenie zverokruhu trochu iné predispozície na prejavovanie náklonnosti. Pre niektorých je bozkávanie predovšetkým zábavou, pre iných je to spôsob, ako prejaviť oddanosť a lásku. Baran je majstrom v bozkávaní, zatiaľ čo Býk má skvelú intuíciu a vie, ako prebudiť zmysly svojho partnera. Rak bozkávaním podnecuje predstavivosť, Lev poskytuje potešenie a Ryby vyjadrujú náklonnosť. Tu je šesť znamení zverokruhu, ktoré sa najlepšie bozkávajú.

Diva.sk Je to láska, je to zvyk, alebo náhoda? Prečo pri bozkávaní zatvárame oči

1) Baran (21. marec - 19. apríl)

Znamenie zverokruhu Baran je majstrom v bozkávaní. Je pravda, že to robia nonšalantne a bez zvláštnych ceremónií, ale nič nepredstierajú. Ak sa vytvorí správna nálada, Baran preukáže svoje mimoriadne schopnosti. Jeho bozky spôsobujú citové zemetrasenie. Už len pri zmienke o nich mu po chrbte prebehne chvenie rozkoše.

2) Býk (20. apríl až 20. máj)

Býk tiež vie, ako sa má hrať hra. Jeho bozky sú také zmyselné, že neviete, kedy sa naozaj rozohní. Má skvelú intuíciu a dokonale odhadne, čo jeho partnerka chce. Bozkávanie zverokruhu Býk možno prirovnať k vzrušujúcej jazde, ktorá prináša príval adrenalínu a endorfínov. Je to niečo, na čo sa nezabúda.

3) Rak (21. júna až 22. júla)

Rak vzbudzuje bozkami emócie a stále vás núti chcieť viac. Keďže ľudia v tomto znamení si cenia dlhodobé vzťahy, bozkávanie pre nich nie je len zábava. Je to spôsob, ako prejaviť lásku, a preto sa mu venujú. Ich bozky vyjadrujú viac ako slová a roznecujú predstavivosť.

Fotogaléria
Ktoré znamenia sa najlepšie bozkávajú? Zdroj: Profimedia

4) Lev (23. júla až 22. augusta)

Zvodné a panovačné bozky Leva sú dychberúce. Presne vie, ako svoju partnerku potešiť, a je to pre neho pocta. Jeho bozky sú vášnivé a intenzívne, skutočne filmové, pretože Lev si dáva záležať na vybudovaní správnej nálady. Čakajú vás s ním zmyselné a čarovné chvíle.

5) Strelec (22. novembra až 21. decembra)

Strelec je očarujúci záletník, ktorý vie, ako si získať srdce a zaujať predstavivosť svojej vyvolenej. Je milovníkom dobrodružstva a spontánnosti, nemá rád nudu a vie, ako premeniť obyčajný bozk na úžasný zážitok. Od nežných bozkov prechádza k vášnivým bozkom, ktoré rozbúchajú srdce. Keďže rád riskuje, vždy je tým, kto začne zábavu, a málokedy mu záleží na tom, či to niekto z vonku nevidí.

Diva.sk Tieto znamenia neodpúšťajú, často sa POMSTIA! Dávajte si pozor, aby ste sa im nedostali pod kožu

6) Ryby (19. február - 20. marec)

Čiastočne uviaznuté vo fantázii a krajine snov, Ryby vyjadrujú pocity prostredníctvom bozkov. Milujú začínať románik nežnými a nesmelými bozkami, ale ich intenzita a potešenie rýchlo narastá. Láska je pre ne šťastím, čo sa prejavuje v mori nežností, ktorými zaplavujú svojho vyvoleného. Ich pery prezrádzajú pravdu o ich oddanosti. Samozrejme, musí to fungovať obojstranne, takže ak ich vášeň nie je opätovaná, rýchlo vyhasne. Zdroj: ofeminin.pl lifestyleasia.com