Niečo také dokáže len Taylor Swift! Fanúšikovia berú útokom istý bar v Londýne. Dôvod? Slávna speváčka a láska

Londýnsky bar The Black Dog v posledných dňoch čelí enormnému a nečakanému náporu hostí.

24.04.2024 00:00
Taylor Swift Foto: ,
Taylor Swift.
debata (2)

V najnovšom albume populárnej americkej speváčky Taylor Swiftovej sa totiž objavila pieseň spomínajúca bar toho mena. Fanúšikovia si to vyložili po svojom a podnik na juhozápade britskej metropoly vzali útokom, píše The Standard.

taylor swift Čítajte viac Obrovská tragédia na koncerte Taylor Swiftovej v Riu! Fanúšička sa cítila zle, o pár hodín bola mŕtva

Vedenie podniku sa veľmi rýchlo prispôsobilo a začalo ponúkať „Swift burgery“ alebo kokteily inšpirované popovou hviezdou. Zákazníkom, ktorí v piatok večer zaspievali kúsok piesne od Swiftovej personál dokonca nakrútil pol pinty piva zadarmo.

zväčšiť Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn... Foto: Profimedia
Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn na ostrove Turks and Caicos. Speváčka Taylor Swift a jej priateľ Joe Alwyn na ostrove Turks and Caicos.

Speváčka v texte piesne spieva o tom, že niekto, s kým si donedávna bola blízka, si zabudol vypnúť aplikáciu pre zdieľanie polohy a išiel do baru The Black Dog. Fanúšikovia Swiftovej si to vyložili ako zmienku o speváčkinom bývalom priateľovi, britskom hercovi Joeovi Alwynovi. Speváčka sa k tomu nevyjadrila, ale podľa médií podobné hádanky či indície nie sú v jej tvorbe výnimočné.

Taylor Swift Čítajte viac Takú silu má naozaj len Taylor Swift! Ceny hotelov pred jej európskym turné vyleteli nahor, niekde sú už vypredané

„Toto je efekt Taylor Swiftovej – čohokoľvek, čoho sa dotkne, sa stane virálnym. Sme nadšení,“ uviedla Amy Cowley, ktorá pracuje v bare The Black Dog. „Nie sme si istí, či nás naozaj navštívila. Možno áno a my to ani nevieme. Je to len možnosť, ale je skvelé, ako fanúšikov udržuje v napätí,“ dodala Cowley.

Swiftová s Alwynom randila šesť rokov, rozišli sa vlani v apríli. Už skôr spomenula miesta v Londýne, kam spoločne chodievali.

Swiftová minulý týždeň vydala svoju jedenástu platňu s názvom The Tortured Poets Department. Desiatky miliónov fanúšikov po celom svete sa nakoniec dočkali dvojalbumu, na ktorom nájdu 31 skladieb. Podľa recenzií sú opäť veľmi osobné a podobne ako pri predchádzajúcej tvorbe sú ústredným motívom predošlej speváčkinej vzťahy.

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Taylor Swift

+ Zabudnite na ideál krásy, mali by ste sa vo svojom tele cítiť vždy krásne.
Pokúste sa veci do práce vybaviť čo...

+ Nezhoršujte si zbytočne situáciu a nemyslite negatívne.
Tvrdo pracujte, odmeny na seba nenechajú dlho čakať....