Foto: Unsplash

Ak vás láka cestovanie, tak jednoducho vyrazte.

Aj keď to uplynulé dni na Slovensku tak nevyzerá, horúce dni sa nezadržateľne blížia. A čo je lepšie, ako vychutnávať si espresso tonic vonku na terase? Odpoveď je veľmi jednoduchá — dať si ho aj spolu s tiramisu v Miláne. Ak sa vám táto predstava pozdáva, máme pre vás tip na lacné letenky, vďaka ktorým ju môžete jednoducho zrealizovať. 

Článok pokračuje pod videom ↓

S jednosmernými letenkami len za 14 eur do Milána sa akoby roztrhlo vrece. Z Viedne si do tejto talianskej metropoly môžete zaletieť v rôznych termínoch v máji alebo júni.

A ak sa vám nechce čakať, už na zajtra môžete nájsť letenku do Milána len za 13 eur. Takže hor sa zbaliť si kufre.

Foto: Screen Kiwi

Do 30 eur tam aj späť

Letí sa nízkonákladovou spoločnosťou Ryanair a let trvá približne 1 hodinu a 20 minút. Čo sa týka cien spiatočných leteniek, tiež nemusia zruinovať váš rozpočet.

Napríklad, ak vyrazíte už zajtra a v Miláne strávite šesť nocí, za cestu tam aj späť zaplatíte len 26 eur. Za 29 eur máte na výber z celého množstva termínov. Takže záleží len na tom, aký dlhý výlet si chcete dopriať.

Foto: Screen Kiwi

Čo vidieť v Miláne?

Milánsky dóm je architektonickým skvostom a fotky turistov s ním plnia sociálne siete. Pri návšteve nevynechajte ani námestie Piazza del Duomo, či renesančný komplex Castello Sforzesco.

A, samozrejme, nesmieme zabudnúť na taliansku gastronómiu, ktorú si tu môžete vychutnávať do sýtosti.

Uložiť článok

Najnovšie články