Do fronty záujemcov o služby Hancka sa zaradil ďalší klub: Calzona sa mal za neho zaručiť

Na snímke Dávid Hancko (vpravo) v súboji o loptu v drese SlovenskaNa snímke Dávid Hancko (vpravo) v súboji o loptu v drese Slovenska Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

NEAPOL - Taliansky denník La Gazzetta dello Sport prišiel so správou, podľa ktorej sa súčasný taliansky šampión SSC Neapol zaujíma o služby Dávida Hancka.

Obranca Feyenoordu sa na svojej pozícii vypracoval medzi najlepších hráčov holandskej Eredivisie a jeho výkony pozorne sledujú skauti viacerých európskych klubov.

Slovenský reprezentant nedávno priznal, že ho najviac baví sledovať anglickú Premier League, kde by si rád jedného dňa zahral. Doteraz sa špekulovalo o záujme zo strany Liverpoolu či Paríža Saint-Germain, ktorého dres oblieka jeho reprezentačný kolega Milan Škriniar.

Pod Vezuvom by sa však pre zmenu stretol s ďalším kolegom z národného tímu a to Stanislavom Lobotkom. Neapol zároveň dočasne vedie tréner slovenského národného tímu Francesco Calzona.

"Na čele prestupového rebríčka Neapola je Dávid Hancko. Po krátkom účinkovaní v Taliansku sa v Holandsku etabloval na jedného z najlepších hráčov na svojom poste. Tréner Calzona, ktorý by nemal zostať na lavičke, ho dobre pozná a vie sa za neho zaručiť.

Rokovania ešte nezačali, ale už prebehol prvý kontakt. Feyenoord požaduje okolo 30 miliónov eur, ale De Laurentiis by chcel túto sumu znížiť na približne 20 miliónov. A to hlavne na základne skutočnosti, že hráč mal prejaviť veľký záujem a ochotu akceptovať novú destináciu," uvádza sa v La Gazzetta dello Sport.

V ktorom európskom klube nakoniec Hancko zakotví asi ukáže až čas. Pravdou zostáva, že svojimi fantastickými výkonmi na klubovej a reprezentačnej úrovni si vyslúžil zaslúženú pozornosť. Už teraz však môžeme povedať, že jeho ďalšie kroky budú smerovať do jednej z najlepších Top 5 líg.

Viac o téme: Paríž Saint-Germain SSC Neapol Slovensko Stanislav Lobotka Milan Škriniar Feyenoord Rotterdam Dávid Hancko Francesco Calzona
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: X/Get Italian Football News
  • Zdroj: Športky

Súvisiace články

Staršie správy

Videá

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy