Denník N

Som muž a používam pleťovú kozmetiku. Je to rehoľa

Foto - TASR
Foto – TASR

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Vitajte pri pokračovaní podcastu, v ktorom sa s Tomášom Hudákom rozprávame o mužských veciach. Aj keď Hudák neprišiel, lebo Košice včera prehrali a vypadli. A podľa mňa ani nikdy nepríde. A ani podcast to vlastne nie je.

Ale vitajte. Dnes: mužská kozmetika.

Aplikácia pleťového elixíru v maskulínnom prostredí; prípadová štúdia

Nechcem prispievať k fragmentácii spoločnosti, ale cez víkend som si aplikoval vlasový píling. Na svoju obranu môžem povedať, že neviem, čo je vlasový píling. Neviem, na čo slúži vlasový píling. Neviem, prečo ním disponujem. Teda viem, veď som si ho kúpil, ale neviem, prečo som si ho kúpil.

Celé sa to začalo takto: mám kamoša, ktorého prezývame kysucký maybach, no a s tým sme sa dohodli, že si k sebe budeme hľadať cestu prostredníctvom mužskej kozmetiky. Kúpil som mu teda krém proti vráskam aj denný krém a on mi kúpil pleťový elixír.

Pleťový elixír je famózny. Je to taká malá fľaštička plná pomerne hustej tekutiny, ktorú si cez takú pipetu aplikujete na tvár. Po dve kvapky na obe strany tváre aj na čelo, následne ľahkými krúživými pohybmi rozotierame. Ale pozor! Krúživé pohyby musia smerovať hore, to proti ochabovaniu pokožky. Asi. Neviem. Priateľka hovorí.

Neviem, lebo vlastne neviem, čo má pleťový elixír robiť, ani či to robí. Viem, že je to nesmierne príjemná a voňavá záležitosť. Cítim sa tak nejako inak. A ešte inak sa cítim, keď mi kúsok tej mimoriadne mastnej a aromatickej tekutiny kvapne na tričko. No a už úplne inak sa cítim, keď si tú príjemnú a aromatickú tekutinu aplikujem na pokožku po tom, čo sa osprchujem vo fitku.

Je to pekná scéna — okolo mňa totiž chodia mohutní a nahí muži, hokejisti a zápasníci, testosterón by sa dal krájať. A ja? Krúživými pohybmi nasmerovanými dohora so zasneným

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Dnes píše

Texty múdrych ľudí, ktorých redakcia poprosila, aby pravidelne písali o tom, čo práve teraz považujú za dôležité, spôsobom, ktorý sa im zdá práve teraz najvhodnejší.

Komentáre

Teraz najčítanejšie