Dobré noviny
Kráska z Hollywoodu prespávala v útulku, moderátorku zneužívali. Tieto osobnosti začínali úplne od nuly
Jana Rujáková
Jana Rujáková

Kráska z Hollywoodu prespávala v útulku, moderátorku zneužívali. Tieto osobnosti začínali úplne od nuly

Americká speváčka Selena Gomez (vľavo) a slovenská komička Simona Salátová (vpravo).
Americká speváčka Selena Gomez (vľavo) a slovenská komička Simona Salátová (vpravo). — Foto: Instagram @ selenagomez, simonacomedy

Dnes majú všetko - vysnenú kariéru a milióny na účtoch, no kedysi tomu tak nebolo.

Slávna moderátorka Oprah Winfrey kedysi nosila namiesto oblečenia vrece na zemiaky, hollywoodska herečka Halle Berry zas svojho času žila v útulku. Nie všetci slávni a úspešní ľudia mali, ako sa hovorí, na ružiach ustlané. Mnohí z nich sa museli prebíjať životom, zažívali hlad, týranie aj horšie veci a začínali od nuly. 

5. Selena Gomez

Rodičia slávnej popovej speváčky sa rozviedli, keď mala len päť rokov. Jej mama Amanda mala po rozvode finančné problémy, no bola odhodlaná ukázať svojej dcére svet a chcela ju brávať do múzeí a na koncerty. A hoci ich starí rodičia podporovali, ako len mohli, Selenina mama chcela všetko robiť sama. „Bola som frustrovaná, že moji rodičia neboli spolu, pretože mama musela mať tri zamestnania, aby nás uživila. Neustále sme napríklad uviazli v zápche a hľadali centy, aby sme mali za čo natankovať,“ spomínala speváčka v jednom z rozhovorov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

4. Oprah Winfrey

Jedna z najslávnejších moderátoriek dnešnej doby a najvplyvnejších žien sveta sa narodila do chudobnej rodiny v Mississippi v roku 1954. So svojimi nevlastnými súrodencami sa delila o jednu osušku a nosila oblečenie z vriec na zemiaky. Mala ťažké detstvo, sexuálne ju zneužívali a ako tínedžerka porodila dieťa, ktoré pár týždňov po pôrode zomrelo. Jej stará mama však vždy dúfala, že Oprah nájde „niekoľko dobrých bielych ľudí, keď vyrastieš, ktorí sa k tebe budú správať správne a milo.“ Neskôr odišla bývať k svojmu otcovi, ktorý vytvoril priaznivé prostredie pre jej akademický a spoločenský rozvoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Oprah (@oprah)

3. Mark Wahlberg

Známy americký herec vyrastal v chudobnej rodine v Bostone. Zdieľal izbu s piatimi bratmi a žiť s nimi podľa jeho slov nebolo ľahké. „Boli tínedžeri a robili veci, ktoré robia tínedžeri,“ priznal raz v jednom z rozhovorov. Prostredie, v ktorom sa denne nachádzal, sa na ňom aj negatívne podpísalo, bol totiž problémový dieťaťom, raz ho obvinili a odsúdili na 45 dní vo väzení. Uvedomil som si, že to nie je to, čo som chcel. Skončil som na najhoršom mieste, aké som si mohol predstaviť, a nikdy som sa tam nechcel vrátiť,spomínal na neľahké detstvo herec.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Článok pokračuje na ďalšej strane:

Časť 1 / 2

Už ste čítali?