Denník N

Babišov marketér napísal knihu osamelého päťdesiatnika, ktorý má najlepšie roky za sebou

Obálka knihy Mareka Prchala Duša národa
Obálka knihy Mareka Prchala Duša národa

➡️ Počúvanie podcastov Denníka N je najpohodlnejšie v aplikácii Denníka N. Zvuk Vám nepreruší, ani keď zmeníte stránku, a počúvať môžete aj bez pripojenia na internet. Sťahujte kliknutím sem.

Tento text načítal neurálny hlas. Najlepšie sa počúva v aplikácii Denník N, aj s možnosťou stiahnutia na počúvanie offline. Našli ste chybu vo výslovnosti? Dajte nám vedieť.

Marek Prchal vydal na vlastné náklady knihu Duša národa, ktorá prináša pohľad na jeho život a dielo. Najmä na posledných desať rokov, ktoré stál po boku Andreja Babiša vo vysokej politike.

„Dnes len jedna žiadosť o rozhovor. Navyše urgencia, čiže nič nové. Už nejsem dítě mejdanů, už nejsem módní hit. Strašné. Sakra, zavolá ešte niekto? Prosím!“

Marek Prchal, ktorý bol jedným z najbližších spolupracovníkov českého expremiéra a šéfa hnutia ANO Andreja Babiša, býva v holobyte so záhradou, rozvádza sa, bojuje s otravnými slovenskými klientmi a so strážkyňou psov Terezou, ktorá sa s ním znova a znova rozchádza.

Hlavne však niekdajší Babišov politický marketér spomína na desať rokov, keď ho poznali ako „Máru“.

O tom všetkom píše v knihe Duša národa. A nakoniec sú v nej oveľa zaujímavejšie práve súkromné ​​pasáže než jeho marketingové rady čitateľom.

A aj jeho veľmi otvorený opis jedného pádu z vrcholu až na dno.

Babiš

O oslovení „Mára“ je reč hneď v prvej kapitole. Prchal v nej píše, že ho neznášal. Možno hlavne preto, lebo

Tento článok je exkluzívnym obsahom pre predplatiteľov Denníka N.

Andrej Babiš

Knihy

Kultúra, Svet

Teraz najčítanejšie