Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Miki Čambal v úvode sezóny potvrdil minuloročnú formu

Friday, 12. 04. 2024 - 18:04, Miroslav Majláth   

Miki Čambal v úvode sezóny potvrdil minuloročnú formu

V minuloročnej sezóne Miki Čambal s vozidlom Hyundai i30 N po kopcoch doslova lietal. Výsledkom bolo hneď niekoľko majstrovských titulov, medzi ktorými rezonoval najviac víťazstvo v kategórii I.

 

Grzegorz Kozera

Začiatok tohtoročnej sezóny sa niesol v obdobnom duchu ako celá minuloročná. V rámci podujatia Hill Climb Race Slovakia Ring 2024, kde bojovali popri slovenských jazdcoch o naše, alebo svoje body aj českí pretekári, bola výborná konkurencia. Miki sa v nej vôbec nestratil, pričom mu patrilo dopoludnia aj popoludní druhé miesto medzi plechovými autami, víťazstvo v skupine 3 a triede 3a v rámci slovenského šampionátu, dvakrát druhé miesto absolútne v rámci MMSR a druhé a tretie miesto v MSR absolútne. Ak k tomu pripočítame deviate a dvanáste miesto absolútneho poradia, treba iba konštatovať, že Mikimu to naozaj na Slovakia Ringu jazdilo na výbornú.

Grzegorz Kozera

„Pri prvom tréningu sa mi zdalo, že to auto ide strašidelne. Dlho som totiž sedel iba v civilných autách, potom už to bolo fajn. Po tej dlhej zime som rád, že už odštartoval majstrák.

Grzegorz Kozera

Dnes z toho bolo druhé miesto v MMSR, čo ma veľmi potešilo. Kategória I. rovnako super, som spokojný. Rovnako ma teší, že sa nám podarilo dohodnúť spoločné podujatia s českými majstrovstvami. Už dnes je vidieť, že toto rozhodnutie zvýši atraktivitu kopcových podujatí. Som rád, že toho môžem byť súčasťou,“ zhodnotil Miki Čambal.

Grzegorz Kozera

Slovenský kopcový šampionát pokračuje o mesiac v Ústí nad Orlicí, kde Miki určite chýbať nebude.

Miro Majláth

 



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri